Burak Kaya ile 1D RADYO'da Bu Hafta!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve 1D RADYO tutkunları!

Burak Kaya'nın 'manyak' sunumuyla, Türkiye'nin ilk one direction radyosu olma özelliğine de sahip olan 1D RADYO bu hafta içerisinde harika yayınlara imzasını attı yine, yeniden! :)


Bu hafta facebook ve twitterda popüler olan, sevilen isimlerden Miraç ve Eslem 1D RADYO'nun konuğu oldular ve yayın sırasında #1DRADYO tagi ile gönderilen sorulara yanıtlar verdiler. Burak Kaya yayına konuk olan Miraç ile ilgili şunları söyledi: Miraç bizi kırmayıp herşeyi yaptı şarkı söyledi ve sunucunun dediği herşeyi utanıp sıkılmadan yapmayı becerdi. Bugün (5 Nisan) konuk olan Eslem biraz utanmasına rağmen twitter üzerinden gelen tüm sorulara yanıt vermeye çalıştı ve yayını yaklaşık 7.500 kişi dinledi. 

Gelelim Burak Kaya'nın Akşamcı Show'da yarın ağırlayacağı konuğuna;


Evet! yarın, Akşamcı Show'un konuğu Alperen Alpergün!!! :) Yarın ki yayını kaçırmamanızı kesinlikle tavsiye ederim. 
Alperen Alpergün Twitter: https://twitter.com/alperenalpergun

1D RADYO'dan Büyükk!! Çoook Büyük Hediyeler;


Biliyorsunuz ki bu yaz İstanbul dünya starlarını ağırlamaya hazırlanıyor! :) Mayıs ayında gerçekleşecek olan Rihanna ve Justin Bieber konserlerine bilet bulamayanalar, bilet alamayanlar için Burak Kaya harika etkinlikler hazırladı! 

Justin Bieber konser bileti kazanmak için http://woisio.com/turkiye/515b729ae4b07cc2e52029f7 bu adrese gidiyorsunuz, oy kullanıyorsunuz ve bilet kazanma şansını elde ediyorsunuz!! :)

Rihanna konser bileti kazanmak isteyenlerde pazartesi günü 1D RADYO'yu kesinlikle dinlesinler! Çünkü yarışma yayın sırasında açıklanacak! onedirection.caster.fm 

Ayrıca bu yaz İstanbul'da konseri olan diğer dünya starlarının konser biletleride çoook yakında 1D RADYO'da!!! :)




1D RADYO Twitter: https://twitter.com/1DRADYO
Burak Kaya Twitter: https://twitter.com/BurakkayaTr

Radyo Yayınını Dinlemek İçin: onedirection.caster.fm 

Takip etmeye devam;


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon