Burak Can İle Röportaj!

Merhaba sevgili Burak Can ve stardoll magazine tutkunları!

Değerli arkaşımız Yağmur sizler için Burak Can ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi!! Gelin hep birlikte bu samimi röportaja göz atalım!:


Öncelikle blogumuz için bu röportajı yapmayı kabul ettiğin için teşekkürler!

Asıl bu imkanı bana sunduğunuz için ben çok teşekkür ederim.

Oyunculuk bakımından çok başarılı bir kişisin bu başarını neye borçlusun?

Öncelikle teşekkür ederim. Bu başarımı sanırım tiyatro hocalarıma ve beni destekleyen arkadaşlarım,ailem ve hayranlarıma borçluyum. Onlar sayesinde tiyatro eğitimine başladım ve kendimi geliştirdim.

Örnek aldığın, beğendiğin oyuncular kimler?

Türk oyuncular arasından en çok Haluk Bilginer'in,Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğeniyorum. Yabancı oyunculardan ise Leonardo Di Caprio çok başarılı bir isim.

İnternet üzerinde birçok takipçin ve seni seven baya bir kitle var bu konuda ne düşünüyorsun?

Onlar sayesinde gülebiliyor ve mutlu olabiliyorum. Hayatımın güzel olmasını kesinlikle onlara borçluyum. Sayelerinde kocaman bir ailemiz oldu. Düşünsenize sabah uyanıyorsunuz sosyal paylaşım hesaplarınıza girince birden fazla kişi size güzel yorumlar yazıyor. Mutlu olmamak elde değil. Beni her zaman desteklemeleri ise apayrı bir konu. Onlar sayesinde bu kadar çok projede yer aldım.En en en büyük teşekkür onlara. Her zaman yanlarındayım. Onlara aşığım!

Sana karşı gösterilen bu yoğun ilgiden hiç rahatsız oluyor musun?

Hayır tabii ki de. Tam tersine daha çok mutlu oluyorum. Umarım hiç bir zaman kesilmez.


Şu an Sessiz Eller'de çok başarılı oyuncularla güzel bir iş çıkarıyorsun. Sessiz Eller'e olan ilgiyi ve yer alan oyuncuları nasıl değerlendiriyorsun?

Çoğu izleyici 15 dakikalık bir bölümü çok geç yüklüyorsunuz diyor. Fakat o 15 dakika için ne kadar çok emek harcandığını kimse bilmiyor. Okul yüzünden sadece haftasonları çekim yapmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden bölümler biraz geç geliyor. İlgi konusuna gelince; biz bunu kendi imkanlarımızla kendimizi geliştirmek için yapıyoruz. Karşılığında ise bu kadar harika insandan harika yorumlar almak ve 20.000 üzeri izleyici kitlesine ulaşmak bizim için en büyük başarılardan bir tanesi. Yer alan oyuncular ise kendi gözümden değerlendirdiğim zaman karakterlerine tam oturmuş kişiler. Oyuncu seçimlerinde bu sefer çok dikkat ettik. Hatta internet üzerinden bile başvurulara baktık. Çıkarabildiğimiz en güçlü kadro ile dizimize devam ediyoruz. Yoğun ilginize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Sessiz Eller'in benimde ufak çaplı oynadığım 2. bölümü takipçileri tarafından nasıl karşılandı?

Sevgili hemşire Yağmur Hanım :) ekibimizde ufak bir rol olsa da yer aldığın için teşekkür ederim. 2.Bölüm biraz gecikmesine rağmen 1 gün içerisinde 3.000'den fazla seyirciye ulaştı. Gelen yorumlar arasında şimdilik hiç kötü bir şey yok. Umarım hep böyle devam eder.

ve son olarak seni seven ve takip edenlere söylemek istediğin birşey var mı?

Her zaman ne olursa, ne zaman olursa olsun yanlarındayım! Büyük bir aileyiz. Onları bırakıp asla bir yere gitmem. Hepsine aşığım! İyi ki varsınız ve varlığınızla,desteğinizle beni mutlu ediyorsunuz.

Röportaj için teşekkürler!

Rica ederim, bloğunuzda sizlere bol başarılar :) 
bana twitter adresimden ulaşabilirsiniz adresim @yagmuroktayy
bir sonraki yazımda görüşmek üzere,
Yağmur Oktay



Burak Can-Sosyal Paylaşım Siteleri Adresleri


İşte, blogumuzun yeni döneminin ilk röportajı çok değerli Burak Can ile gerçekleşti! :) İleride daha öncedende yayınladığımız Mira grubu ve Burak Kaya röportajımıza tekrar yer vereceğiz! vee yeni röportajlarımızda olacak! :) Ayriyeten bir kez daha bende Burak Can'a teşekkürlerimi iletiyorum röportaj için! :) Hem çok başarılı, hemde gerçekten iyi bir insan. Hani arkadaş olunası insan olurya, tam bu cümleye uygun biri :)  

Yağmur'un Burak Can ile gerçekleştirmiş olduğu röportajı okudunuz, Teşekkürler!
Sevgilerle,
Röportaj: YAĞMUR
Yazı: KERİM

6 yorum

:) kim olduğunu tanımıyorum ama iyi biri gibi.

Güzel olmuş ... Tebrikler :) Suitime bakabilirsiniz:CutieYagmurr3 :) <3

Güzel bir röportaj olmuş tebrikler ve teşekkürler

miss_eliff

çok iyi <3

Sevdim,böylece Burak abiyi daha yakından tanımış oldum.Sessiz ellerde sevdiğim,tekip ettim bir dizidir gerçi daha yeni öğrendim ama.. :D Başarılşarınızın devamını dilerim !
MaviBoncuk_
(Stardoll hesabı)

ropörtaj güzel olmuş.
hayalimguzelim1

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon