ZERRİE!?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Nerdeyse 13.935.410 Directioner'lardan yarısı Zayn ve Perrie Birlikteliğine karsı! ... Gerçi Onları anlıyorum. Bende Directioner'ım ve One Dırectıon grubundaki Hazza'ya ümitsizce aşığım.. Taylor Swift ile çıktığını öğrendiğimde yatak odamın kapısındaki camı kırmıştım. :DDDDD Sadece anlamadığım şey şu ; Siz Zerrie'ye antisiniz. Little Mix grubundaki Perrie Edwards'a değil .. Ben Mixer'ım. Ve Perrie bence çok yetenekli bir kız. Perrie gibi bir ses için herşeyi yapardım.  SAKIN! Yanlış algılamayın. Bende Zerrie onaylamıyorum.  Ama Zayn mutlu ise bende mutluyum. Bu ilişki biz directionerların dilinde sadece yönetim isteği olsada şuan birbirlerine deli gibi aşık olduklarını 

düşünüyorum.. Perrie'ye Sırf Sexi Malik ile çıktığı için sürtük diyenler var.. Bu Zerrie ile 

alakalı değil aslında .. Gruptan herhangi biri kim ile çıkarsa çıksın bu kişi siz bile olsanız 

ve size boş yere sürtük deseler hoşunuza gider mi? Cevabı ben veriyorum :) HAYIR! 

Çünkü benim hiç hoşuma gitmezdi.  Herkes hata yapıp birşeyleri berbat eder .. Ve hata yapmadan doğruyu yanlışı öğrenemeyiz.




Size karışamam ama sadece Zerrie'den nefret edin. Little Mix'ten değil. Perrie'nin hakettiğini düşünseniz bile gruptaki diğer 3 kişiyide unutmayın. Onların suçu ne? Perrie ile kardeş gibi olmaları mı? Yoksa sadece Little Mix'te olmaları mı? Onlar sadece hayallerini gerçekleştiren 4 genç kız :)) Belki bu haber için bana küfür saydırırsınız ama bu yazdıklarımı sadece GERÇEK DİRECTİONER'LAR anlar.

Sevgililerlerle ..

Aybüke & Elena_aybuke ... :))

1 yorum:

Sizin su sevgili muhabbetiniz de beni olduruyo :/ Ayrilinca kosa kos size gelcel sanki

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon