Stardoll Academy -hakkında-

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Sizlerin Stardoll Academy ile ilgili sorularınıza toplu bir şekilde yanıt verebilmek için sıkça sorduğunuz soruları bir araya getiren stardoll, akademy'e ilk girişten, sörevlerin nasıl yapılacağına kadar herşeyi anlattı mesajında. İşte akademy'e dair bilgiler;

Stardoll Academy

- Başlamak için, küçük Akademi sekmesinde her bir ekranın alt kısmında bulunan (Büyük A harfi gibi bir görünüyor) tıkla. Bir kutu açılacak ve sağ tarafta çeşitli görevleri göreceksin. Sadece bu görevlerin her birini tamamla ve ödüllerini al!

Lütfen görevleri sırasına göre tamamladığından ve eğer varsa bağlantıları kullandığından emin ol. Eğer görevin zaman limiti varsa, geri sayım görev tarifinde belirecektir.
- Oda stilini oluşturma işlemini kullanarak Ana stilini oluşturmak için Odanın sol tarafında yer alan sekmeden yararlanabilirsin.

Ana stil tüm odalarında görünen ve ana odanda(gardoplu odan) yarattığın stilindir ve sen odanda(gardroplu odanın dışındaki başka bir odada) yine sol taraftakı sekmeyi kullanarak bunu değiştirip oda stilini yaratmadığın sürece de tüm odalarında bu stili görürsün.

Ana odan dışında herhangi bir odanda stillendirme yapmak için sol taraftaki sekmeye basıp Oda stilini yarat butonuna bastığın zaman dolabında kayıtlı tüm kıyafet ve aksesuarlara buradan ulaşabilirsin.Oda stilini hazırladığın zaman kaydetmeyi sakın unutma!


- Yıllığına fotoğrafları kaydetmek için, fotoğraf çekmeni isteyen görevlerden birini tamamlamalısın, sonra fotoğrafı kaydetmek için bu seçeneği seç. Eğer yıllığa kaydet opsiyonu görünmüyorsa görevi tamamlamak için fotoğrafı yıllığa kaydetmen gerekmemektedir.

- Yıllığını görüntülemek için, önce Academy sekmesini ve daha sonra soldaki menüden kitap resmini tıkla. Diğer üyelerin Yıllıklarını da onarı ziyaret ederek görüntüleyebilirsin.

Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, bizim Stardoll Academy yardım bölümünü ziyaret edebilirsin here. Ya da Stardoll Akademi resmi klübünü ziyaret edebilirsin.



BİLGİLER İÇİN STARDOLL'E TEŞEKKÜRLER! :) BU ARADA STARDOLL ACADEMY 2. YILI ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR!




Sevgilerle,

11 yorum

stil sırası dolu ne yapmalı

Aynen ya nasıl yapılıyooo

ben 1. yılı bitirdim ve şimdi hiç görev gelmiyo birisi bana günde 60 sc den fazla kazanınca geçiyosun demişti bende kazandım ama yine olmadı lütfen yardım edin

Aynen ya 2. yıla ne zaman ve nasıl (yani bizim yapmamız gereken birşey varmı geçerken ) geçiyoruz.
irtibat:incigundogdu..

Career Center' den değilde ss başka kullanıcılardan bulun. mesela örnek: saly678 veya iremini

ya furby boom club gorevi acilllllllll

furby boom club görevii!! lütfenn

furby boom goreviiilutfnnnnnn

yaa nasıl yapılıyo acill söyleyin yaa yan tarafta bişey falan yazmıyo mk.

Kapak Güzellik Bölüm 2 görevinde ilk 2 görevi yaptım sonra 3. görevi yapmadan çıkmak zorunda kaldım geri girdim ve tekrar yapmaya çalıştım sahneyi yaptıktan sonra "Kaydet"e tıkladımda direk sahnenin adını oluştur yazıyo "yıllığa kaydet" yazmıyo yardım lütfennn

benim görevlerim bitti yenisi gelmicek mi artık sıkıcı olmaya başladı

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon