Sessiz Eller 2. Bölüm - 1. Fragman Yayınlandı!

Merhaba sevgili stardoll magazine Sessiz Eller tutkunları!


Merak içerisinde beklediğimiz Sessiz Eller dizisinin 2. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı!!!


Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte 2. bölümü bekleyiş heyecanımız kat ve kat arttı! ve 2. bölüm için artık geri sayım başladı! Sessiz Eller dizisinin 2. bölümü Nisan ayı içerisinde izleyiciyle (yani bizlerle :D) buluşacak ve hasret bitecek! youtube.com/dorukburaktv adresini takipte kalın!! ;) Ayrıca bir bilgi daha; 

Fotoğraf: 1 Nisan tarihinde kahkahalarla güleceğiniz bir komedi filmi geliyor! Filmin tanıtımını izlemek isteyenler ; " http://youtu.be/qXzCMqXFD8k " adresinden izleyebilirler. 
İki Yumurta adını taşıyan filmin konusu ise ;

İstanbul'a üniversite okumak için gelen Süleyman ve Doruk. Bir yandan yepyeni bir hayata adım atmaya çalışırken,bir yandan birbirini tanımayan iki genç öğrencinin telaşla ev araması. Emlakçı Hüseyin her ikisinden de 3 aylık kirayı peşin alarak ev sahibine teslim etmeden yurt dışına kaçmıştır. Okulun ilk günü aynı evde karşı karşıya gelen Süleyman ve Doruk ne yapacağını bilemez. Yakın süre içerisinde yakın arkadaş olmaya başlayan Süleyman ve Doruk'un eğlenceli yaşamlarını konu alan bir komedi filmi.

Yine Burak Can ve Doruk Özdemir yapımcılığında İki Yumurta kısa filmide 1. Nisan tarihinde, gün içerisinde youtube.com/dorukburaktv 'de yayınlanacak! Filmin fragmanını hala izleyemeyenler youtube.com/dorukburaktv adresinden izleyebilirler.

Son bir hatırlatma daha;


Cumartesi gecelerimizin yeni vazgeçilmezi olan Burak Can ve Doruk özdemir'in keyifli sunumu ile İki Yumurta radyo programını dinlemek isteyenler (kesinlikle dinlemelisiniz!) saat tam 23:00'da burakdoruk.caster.fm adresinden dinleyebilirler! Kesinlikle eğlenceli bir yayın olacak bence, kaçırmayın, pişman olmayın ;)

Doruk Özdemir Twitter: https://twitter.com/DoruukOzdemir
Burak Can Twitter: https://twitter.com/burakcaan
İki Yumurta Twitter: https://twitter.com/ikiyumurtaradyo


Sevgilerle,
/ 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon