7. Gelinlik Fuarı Açıldı!!!!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

IF Wedding Fashion İzmir 7'nci Gelinlik- Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir’in ‘Ephemera’ koleksiyonu Açılış Gala Defilesi'yle başladı.


Eski Yunan mitolojisindeki yalnızca bir günlük ömre sahip canlıların hikayesinden ilham alarak kişilerin hayatı boyunca beklediği ‘bir gün’e ithafen hazırladığı koleksiyonunda, kendine has yorumuyla romantik detayları, post modern çizgileri ve pastel tonları biraraya getirerek ömre bedel ‘bir gün’ün kapılarını arayan tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir’in defilesi izleyenlerden tam not aldı. Demir'in 5’i gelinlik olmak üzere 25 parçadan oluşan ve koreografisi Akif Örük tarafından hazırlanan ‘Ephemera’ defilesinde Ebru Öztürk, Özge Ulusoy, Çağla Şikel, Beril Kayar, Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Selda Car ve Ece Begüm Yücetan ile birlikte Rönesans Ajans’ın mankenleri Çağla Doğanbaş Yeşil, Gözde Şensaz, Gizem Bölük, İrem Başeğmez, Sinem Özgenoğlu ve Gizem Koçak görev aldı.


If Wedding Fashion İzmir 7. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı açılışının ardından ise bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen Zamanı Durdurmak Geliklik Tasarım yarışmasının sonucu açıklandı.  104 tasarımcı 312 tasarım ile katıldı. Açılış konuşmalarının ardından 4. Gelinlik Tasarım Yarışması'nda final elemesine kalan 15 gelinlik ziyaretçilerin beğenisine sunuldu ve dereceye girenler açıklandı. Yarışmada, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden yaraşmaya katılan Tuğçe Özcan 3., Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Hatice Kübra Çiçek 2., Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrenim gören Okan Karakuş ise tasarladığı gelinlikle 1. seçildi. Karakuş, ödülünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan aldı. 



Kaynak: habercinizbiz.com
Sevgilerle,
miss355



http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon