Mükemmel görünen erkeğin sırrı: H&M

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 Mükemmel görünen erkeğin sırrı: H&M

tips.istinyepark-H&M

Takım elbiselerin içinde artık başka bir dünya var. O sıkıcı ve ciddi iş kıyafetlerinin yerini, yaramaz ve asi olduğu kadar rahat bir tarz alıyor. H&M bu sonbahar, takım elbiselerden saç örgülerle doku kazandırılmış süveterlere, kadife ve tüvit kumaşlardan süet pantolonlara erkek gardırobunu değiştirmeye kararlı!


Desenli kazaklar, bol kesim pantolonlar, rahat ceketlerle bu sezon, erkeklerin tarzını değişime uğratacak H&M for Men koleksiyonundan biz de seçtiklerimizi denedik. Tamamını İstinyePark H&M’de bulabileceğiniz erkek koleksiyonu hakkında, H&M Erkek Giyim Baş Tasarımcısı Andreas Löwenstam şöyle diyor; “Bu sonbaharda H&M’de en önemli erkek giysisi takım elbise ve takım elbisenin pek çok modern biçimde giyilebildiğini görmek inanılmaz. Gelenekler, tamamen kişisel stille ilgili yeni bir gardırop oluşturmak için yeni fikirlerle birleşiyor. Koleksiyonda en çok cam yeşili, şarap rengi, hardal kahve, deve tüyü, siyah, gri ve mavi göze çarpıyor. Takım elbise, balıkçı yaka kazak, klasik -chino- fitilli kadife pantolonlar, diz üstü kaban, hırka ve spor ceket farklı örneklerle görülen parçalar…


Erkek giyimi kendini yeniden yaratmaya devam ediyor, çok moda olmakla giyilebilir ve uygun olmak arasındaki ince çizgide duruyor. Bu sezon mirası tekrar keşfetmekle, yeni yönlere doğru yönelmek arasında seyreden bir eğilim söz konusu. Her şey terzilikle spor giyimin buluştuğu, modern, maskülen ve sofistike bir görünüm yaratmakla ilgili. Sonuç; kalite, kesim, detaylar ve stil açısından etkileyici. Orjinal şeylere geri dönüş demek, klasikler bu sezon çok etkili olacak demek. Modern erkek görünümüyle çağdaş nötr renklerle, mavi tonları ve şarap bordosu, şişe yeşili, hardal sarısı gibi sıcak sonbahar renkleriyle zengin bir skala yakalanıyor…” 

Bu sezon H&M for Men’in yüzü olan Joel Kinnaman ise, “H&M, bir erkeğin her gün mükemmel görünmesini kolay hale getiriyor. H&M’de söz konusu olan kişisel stil. İster keskin hatlara sahip bir takım ve boğazlı bir kazak, isterse kot ve tüvit spor ceket olsun her zaman istediğim şekilde giyinme şansını tanıyorlar. Bu yüzden H&M’in yüzü olmaktan çok mutluyum” diyor. 

Not: tips.istinyepark.com'dan Derlenmiştir.

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon