Asimetrik Perçem Hangi Yüze Yakışır?

Merhaba sevgili stardoll ve moda tutkunları!

Herkeste aynı saç kesimini görmekten veya benzeri kesimleri yaptırmaktan sıkıldınız mı? O zaman sizler için araştırdığım haberi okuyun :)



Gözlemlerime dayanarak Türk kadınlarının saç konusunda, çoğunluğun peşinden gittiğini ve saçlarını toplum içerisinde gördükleri saç modellerine uydurmaya çalıştıklarını tespit ettim.

Bu konuda ünlülerin kuaförünü Sebahattin Karabulut'unda söyleyecekleri var "Yeni tarzları denemekten korkuyor hanımlarımız. Ama fark yaratmak, özgün olmak için hanımlarımızın cesur olması gerekiyor. Kendilerine yakışanı, kendilerini iyi hissettikleri tarzları bulmaları için test etmekten kaçınmasınlar."



Doğru kesilmiş bir perçemin her kadına yakışacağını söyleyen Sebahattin Karabulut, perçemin şeklinin yüz tipine göre belirlenmesi gerektiğini ifade ediyor. Kimilerine yoğun kimilerine ise seyrek ya da asimetrik kesimli çılgın perçemlerin yakıştığını söyleyen Karabulut, kısa asimetrik perçem için yüz şeklinin çok orantılı olması gerektiğini belirtiyor. Geniş alın yapısına sahip hanımların ise uzun kesilmiş asimetrik perçemi tercih edebileceğini ifade ediyor.

Benden size bir dip not: Perçemler koyu renkte daha güzel görünür ve göz alıcı bir güzellik sağlar.

Haber/Resimler;


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon