Bize Ulaşın - Stardoll | Güncelleme

Stardoll'ün Müşteri Hizmetlerinde 'Bize Ulaşın' Artık Sadece 4 Dilde Destek Veriliyor!

Geçtiğimiz haftalara kadar Arapça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İsveçce, Portekizce, Türkçe ve Yunanca sorulara yanıt verilen Stardoll'ün müşteri hizmetleri yardım sayfası olan 'bize ulaşın'da artık sadece Türkçe (Türkiye), İngilizce (Dünya Üyeleri), İspanyolca (İspanya) ve Portekizce (Brezilya) sorulara yanıtlar verilecek. 

Stardoll'de en çok ve en aktif üyeye sahip olan ülkeler Brezilya, Türkiye ve İspanya olduğu için bu ülkelerin staffları oyunda daha aktif görev alıyorlar. Hatta öyle ki Türkiye ve Brezilya üyeleri için Facebook'ta Stardoll Türkiye ve Stardoll Brezilya sayfaları açıldı. Bize ulaşın kısmındaki dil kısıtlamasının da bu sebepten dolayı ortaya çıktığını düşünüyorum. 


Ancak benim asıl dikkatimi çeken Raghda.Stardoll'ün bu aktiflikte yerinin alamamasıdır. Arabistan üyelerinin staffı olan Raghda.Stardoll geçtiğimiz aylara kadar oyunca en aktif olan staffların başında gelirken bir anda bu aktifliğini yitirdi. Bize ulaşın'dan Arapça desteğin kaldırılmasıyla bu durumun bir ilgisi olabilir mi acaba? Siz ne dersiniz? Peki diğer ülke stafflarının hiç aktif olmamasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon