Stardoll'da Kutlamalar Erken Başladı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

23 Nisan Şenlikleri Bursa'da başladı! Bu yıl TRT bünyesinde 40. kez düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği için Türkiye'ye 40 farklı ülkeden yüzlerce çocuk geldi. Şenlik takvimi dolu dolu! Tıpkı Stardoll'un 23 Nisan kutlamaları gibi...


Stardoll'da Kutlamalar Erken Başladı | Tam 3 Özel Yarışma Var!

Ülkemizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü, yani 23 Nisan'ı (1920) çocuklara armağan etmiştir. Çünkü Ata'mız bugünün çocuklarının yarının büyükleri olduğunu biliyordu. Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk ve silah arkadaşları kurdu, korumak ve geliştirmek yarının büyükleri olan biz çocukların ve gençlerin yükümlülüğüdür. İşte Stardoll'un ilk yarışmasında bizden bu bilgileri hatırlamamız isteniyor. 1. Yarışmaya katılan ve sorulara doğru yanıt veren tüm üyelere iki tane Türk bayraklı tişört hediye ediliyor!


Uluslararası kutlamaların 40. yılı şerefine dünyanın farklı yerlerinde yüzlerce çocuk Bursa'da buluşacak ve ülke gösterileri sırasında her çocuk grubu kendi ülkesinin kültürünü sergileyecek. Stardoll'un 2. Yarışması da bu konuda. Bu yarışmada bizden farklı kültürleri tanıdığımız 23 Nisan anılarımızı anlatmamız isteniyor. Yarışmaya katılan 3 şanslı üye 100'er Stardollars kazanacak!


Biraz da moda! Her 23 Nisan'da okullarımızda gösteriler yapılır. Biz de bu gösterileri seyretmeye gideriz. Peki Stardoll bebeğin bu yılki kutlamalara nasıl giderdi? Hemen 23 Nisan kombinini hazırla ve 3. Yarışmaya katıl. Ödül, 3 üyeye 2 hafta süperstarlık!



http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon