Stardoll Paskalya Sürprizi | Paskalya Görevi Tamamlandı!

Stardoll'da Paskalya Kutlamaları Başladı!

Paskalya için 'Paskalya Görevi' konseptiyle hazırlanan etkinlik sayfasında kayıp paskalya şekerlerini bulmamız isteniyor... 2 Nisan itibariyle görev tamamlandı ve bütün şekerlemeler bulundu!


27 Mart'ta başlayan etkinlik, 2 Nisan'da aramamız gereken son şekeri bulduktan sonra bitecek. İlk şekerin yeri Mağaza! Starplaza'yı ziyaret edip sol üst köşedeki yumurtaya tıklayanların suitine hediyesi yollanıyor. İkinci şekerleme Star Blog'da! Üçüncü şekerler Kapak Kızı / NCG sayfasında. Son, yani dördüncü şekerleme Yardım sekmesinde! Son şekerlemeyi de bulduğumuza göre Paskalya görevi tamamlandı demektir. Tüm kayıp şekerlemeleri bulduğunuza emin olun çünkü kampanya sayfası 3 Nisan'a kadar açık olacak!




Diğer hediyeler de aşağıdaki gibi olacak:

Paskalya 2018 için Fotoğraf Yarışması, Yazı Yarışması ve Sahne Yarışması hazırlandı. Ayrıca bir de özel parti odası açıldı. 


ve son olarak, sadece süperstar ve royalty üyeler için de özel bir hediye hazırlandı. Olayın kahramanı Franklin :) Eğer süperstar veya royalty üyeliğe sahipseniz hemen Franklin'i Yakala butonuna basarak hediyenizi alabilirsiniz. Süperstar olmayanlar ise 'Süperstar Ol' sayfasına yönlendiriliyor.


Siz Paskalya etkinliğini beğendiniz mi?
Peki hediyelerin moda ürünleri olmasını ister miydiniz?

1 yorum:

Elbette, konsepte uygun moda ürünleri de olsaydı iyi olabilirdi ^-^

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon