Stardoll'un Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri!

Stardoll, Dünya Emekçi Kadınlar Günü İçin Hediyeler Hazırladı!

Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü! Stardoll bu özel günü unutmadı: hem bir kompozisyon yarışması başlattı hem de tüm üyelere hediyeler dağıttı!


'Dünya Kadınlar Günü Kompozisyon Yarışması'na katılmak isteyenler, Stardoll'un belirlediği konuda maksimum 1000 karakterli bir yazı yazmalı ve bu yazıyı yarışmalar sayfasından Stardoll ekibine iletmeli. 15 Mart'a kadar katılabileceğiniz yarışmanın kazananı 5 kişiden biri olursanız Stardollars ile ödüllendirileceksiniz. 


Bitmedi! Stardoll herkese 'International Women's Day!' mesajı yolladı. Mesajı açan herkesin suitine hem kızlar hem de erkekler için tişört hediyeleri yollanıyor. Hediyeler arasında bir de dekor ürünü var :) GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR!


Siz Kadınlar Günü hakkında neler biliyorsunuz?
Peki Stardoll'un Kadınlar Günü etkinliklerini beğendiniz mi?

1 yorum:

Amerika'da bir tekstil fabrikasında binlerce işçiçalışma koşullarının iyileşmesi için grev yapıyorlar. Pplisin saldırması barikat kurması vs falan derken fabrikada yangın çıkıyor ve 120 kadın kaçamadığı için can veriyor. Bir konferansta işçilerin anısına 8 martı dünya kadınlar günü olarak kabul etmişlerdir. Dünyaya bir kez daha gelsem yine kadın olmak isterim heralde. Stardollcum bir çiçekte verseydi keşke :D

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon