En Geniş Star Blog Kadrosu Seçildi!

Eda.Stardoll'un Başlattığı Star Bloggerlık Yarışması Sonuçlandı!

İlk turun uzun bekleyişinin ardından sonuçta ikinci tur sonuçları yani kazananlar açıklandı! Finale kalan 12 katılımcıdan 9'u yeni Star Blog yazarı olacak seçildi!


Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum! Ama gelin hep birlikte blog yazarlığı yarışmasının kurallarını ve seçilen 9 üyenin koşullara uyup uymadığına göz atalım.

  • Eğer profesyonel bir blog sayfan varsa ve yazılarını düzenli olarak yayınlıyorsan,
  • ‘Türk diline hakimim ve kurallara sonuna kadar uyarım!’ diyorsan,
  • ‘Stardoll ve Moda dünyası hakkındaki en sıcak gelişmeler benden sorulur!’ diyorsan,
  • Ve son olarak, Süperstarsan, bu yarışma tam sana göre demektir!

Süperstar olmayan iki üye berisina ve littlecuteroza, kendi blog siteleri olmayan üç üye elenaszc, ecem1111 ve cutekench ikinci turu geçip Star Blog yazarı olmaya hak kazanan dokuz üyenin arasındaydı. Buna rağmen hak ettikleri düşünülerek seçildikleri için asla olumsuz yorum yapamam. 


Diğer seçilen üyeler Azobus ve RockinCreyzi (ben) Stardoll Magazine Turkey'de yani bloguuzda yazarlık yapıyoruz. Lilatarkan FecirTurkey'de yazarlık yapıyor ve busra-tr ise kendi kişisel blogunda yazıyor.

Gördüğünüz gibi bu yıl Star Blog Türkiye kadrosu çok geniş! Bu da demek oluyor ki sizi çok fazla ve birbirinden güzel yazılar bekliyor! Takipte kalın :)

Siz Star Blog yarışmasına katılmış mıydınız?
Peki Star Blog'da ne tür yazılar görmek istersiniz?

2 yorum

madem bu kadar yazar var niye bu kadar az paylaşım yapılıyo?

Aynen çok az paylaşım yapılıyor ya en son 1 ay önce yazılmıs sanırım . Yabancı bloggerlar kombindi röportajdı bir sürü şey yapıyorlar ve en önemlisi aktifler. bu kadar blogger olması bir şey ifade etmiyor yazmadıkça.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon