Adil Bir MSW'17 İçin Kollar Sıvandı!

Miss Stardoll World 2017'de Hiçbir Şaibe Olmaması İçin Çalışmalar Devam Ediyor!

Yarışma başladığı andan itibaren 'adil bir yarışma için' kurallar güncellendi. Kuralların güncellenmesi ve uygulanması çok işe yaradı! Şimdi yeni bir tedbir daha alındığı duyuruldu.


Stardoll ekibi adil bir MSW için kararlı! Hiçbir sorunun olmasına izin vermemek için çalışmalar sürüyor. Bu durum kural ihlali yaparak derece elde etmek isteyen üyelerin pek de hoşuna gitmese de ben ve benim gibi adil yarışan üyeler tarafımızdan sonuna kadar destekleniyor. Artık yarışma için ülkesini değiştirenler de diskalifiye olacak.


Stardoll ekibi, Türkiye crewimiz Yasemin_woww aracılığıyla önemli bir uyarıda bulundu! Uyarı yarışma için ülkesini değiştiren 'fırsatçı' üyeleri ilgilendiriyor. Şu an itibariyle MSW'de kendi ülkesi dışındaki bir ülkeye mensupmuş gibi yarışan ve herhangi bir derece elde eden tüm üyeler IP adresi tespitinden sonra diskalifiye edilecektir. Tam açıklama metni Yasemin_woww'un tanıtımında yer alıyor.

Bu arada, MSW17'de yarışan Türk üyeler videosunu hala izlemediyseniz BURAYA tıklayabilirsiniz.

Sevgilerle,

2 yorum

Anlamadığım şey daha önceki senelerde crewlere sallayan kerim şimdi onlarında destekçisi.Sallamak tabirinde her yerde yazı paylaşan crewlwer bu oyunda yardımcılar ncg cg msw olamazlar yayın yapamazlar gibi yazılar yazmıştın.Ne oldu Kerim bey ne değişti acaba ?

Ben biliyorum/geçmiş yıllardan yapılan yorumlardan kim olduğunu görüyorum yorum sahibinin. Keşke bunun bilincinde olup yazsaydın yürekli eleştirel yorumunu, herkes görmüş olurdu... Eğer cesaret edip de geçmişte ki gibi adının belli olduğu şekilde bir yorum yapacak olursan bu sorunu istediğin şekilde yanıtlayabilirim MSW'ci...

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon