Stardoll Yaz Kampanyası | Lost At Sea

Stardoll'ün Yaz Kampanyası Başladı!

Her Yaz bu aylarda başlayan ve birçok etkinliği bünyesinde barındıran 'Yaz Kampanyası' bu yıl Lost at Sea adıyla başladı. Belirlenen tarihlerde, 4 kayıp deniz canlısını bulmamız istenen bir görev, 'dalgaların kraliçesi' saçı hediyeli süperstar kampanyası, fotoğraf yarışması ve özel parti odalarından oluşan Yaz Kampanyası Lost as Sea için ilk günün görevi 13 Temmuz'da başladı.


Paylaşılan ön gösterim büyük heyecan yaratmıştı. Deneyimli üyeler bir yaz kampanyasının başlayacağını hemen anlamıştı. ve beklenen kampanya bizi çok bekletmeden başladı. Kayıp yengeç MAĞAZA kısmında bulundu. Diğer kayıp deniz canlıları 15 - 17 ve 19 Temmuz'da bulunacak. Bulunan her bir hayvan suitimize hediye olarak gönderilecek.


Stardoll'ün kampanyalarında genel olarak yer verilen 'özel saç' bu kampanyada da yer alıyor. 13 - 24 Temmuz tarihleri arasında herhangi bir süperstarlık ya da stardollars paketi satın alan herkese eşsiz bir 'dalgaların kraliçesi' saçı hediye edilecek.


Kampanya süresince özel partiler açabilir ve Lost at Sea kampanyasına özel olarak başlatılan Summer Splash yarışmasına da uygun fotoğrafla katılabilirsiniz.


Son olarak, eğer süperstar ya da royalty bir hesabınız varsa 'İç Dekor Topla' butonuna basarak okyanus dekoruna ve bir de deniz atına sahip olabilirsiniz.


Siz Stardoll'ün Yaz Kampanyasını Beğendiniz mi?
Peki sizce hayvanlar dışında başka hediyeler de olur mu?


*Şu an mutsuz olan denizkızı, arkadaşları olan deniz canlılarının tamamı bulununca çok mutlu görünecek! ve kampanya sonunda bir istiridyenin içinden sürpriz ödül çıkacak!


Sevgilerle,
RockinCreyzi

1 yorum:

2. günün ürünlerini bulmak aşırı zor yardım edebilir misin? şimdiden teşekkürler!

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon