Stardoll Bayram Özel!

Merhabalar Stardoll ve Stardoll Magazine tutkunları!


Bildiğiniz üzre Stardoll bu ay Ramazan temalı birkaç etkinlik dışında hiçbir şey yapmadı. Blogumuzdaki yazıdan da açıklamaya ve yazarımız RockinCreyzi'nin sizin için derlediği geçmiş yıllardaki Stardoll Ramazan etkinliklerine göz atabilirsiniz bu konuda.→(tıklayın) 

Stardoll bugün yeni bir mesaj ile hepimize ''Bayram Özel'' olarak kampanyasını sundu.


Mesajda da belirtildiği gibi tüm ''SUPERSTAR PAKET'' alımlarında paket içeriğine ek olarak %15 extra stardollar ediniyorsunuz.
Ayrıca kampanya geçerlilik süresi 24-28 Haziran.
Yani Çarşamba gününe kadar süre var. Almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar derim ben. 
.............................................................

Sevgiler,
Carpenotcem

3 yorum

Merhaba (: yorumun pek net olmadığından şöyle söyleyim: Eğer bahsettiğin şey Stardoll kampanyaları ise 'malesef ki bu kadar' Stardoll bu ay bu konuda cimri davrandı. Fakat yazıdan bahsediyorsan şu şekilde ifade edebilirim, bizim amacımız sizi Stardoll'daki gelişmelerden (küçük-büyük her türlü gelişme) hızlı ve açıklayıcı bir şekilde haberdar etmek. Yani tabi ki Stardoll'a girince haber ve gelişmeleri görebilirsin fakat biz size biraz yorumlayıp sunuyoruz. Bu ufak bir kampanyadan ibaret olduğu için pek üzerinde konuşulacak birşey olmadığını düşünüyorum? Önümüzdeki günler için, gelişmeler oldukça eleştirili yorumlu yazılar devam edecek elbette. Umarım sorunu yanıtlamışımdır (.

Paket aldim ben ama %15 sanirim biraz az bi ek olmus ve bayram hediyesini de begenmedim kac gun bekledikten sonra bi sekerlik stardola hic yakismadi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon