23 Nisan Stardoll'de Kutlanır!

Stardoll'de 23 Nisan'a Özel Yarışma ve Hediye Var! 

Stardoll ile iş birliği içinde yürüttüğümüz ve yarışmaya katılmanızı sağlayacak kodları paylaştığımız 23 Nisan Süperstarlık Yarışması başladı! Şimdi hemen blogumuzdaki 1. kod , 2. kod ve 3. kodun paylaşıldığı yazıları inceleyin ve bu kodların birleşiminden meydana gelen cümleyi Stardoll'de açılan yarışma sayfasına yollayın. Ödül olarak 3 şanslı üye 1 aylık süperstarlık ve 100'er stardollars ile ödüllendirilecek.


Kutlamalar bununla da sınırlı değil! Bugüne özel tüm üyelerin suitlerine 23 Nisan hediyesi yollandı. Hediye TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'nin bu yıl Nevşehir'de yapılmasına ithafen bir balon oldu. Güzel dekorlarınızda kullanmanız dileğiyle:


Son olarak 23 Nisan yarışmamız için açtığım anket sorusunu yanıtlar mısınız? Çünkü katılıma göre blogumuzda ve Facebook sayfamda şenliği sürdüreceğim! Unutmayın, 23 Nisan - 1 Mayıs ve 19 Mayıs için zincirleme bir kutlama Stardoll Magazine Turkey'de olacak, takipte kalın. Ödül 2300 sd!!!


Sevgilerle,

5 yorum

:) Ben yarışmaya katıldım arkadaşlar. İyi olan kazansın. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Bu yorum yazar tarafından silindi.

kodları nasıl bulabiliriz ne yapmamız gerek :d

BEN YAPTIM KULLANICI İSMİM : KUMRAL.KIZ

yarışmaya katıldım ama stradoll yarışmalar kısmında şuan görünmüyo sonuçları nasıl öğrenebiliriz?

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon