MUHTEŞEM SUİTLER #TOP5

Sizler için SPOTLİGHT  da bulduğum muhteşem suitleri paylaşacağım !


KESİNLİKLE BİR SIRA DAHİLİNDE DEĞİLLER.






Berkcanxx 'in yapmış olduğu İstanbul manzaralı bir suit çok hoş duruyor ve gayet yapılması kolay bir oda gibi ben çok yaratıcı buldum ! suitine gitmek için Tıklayınız.






İlk gördüğümde ağzımı açık bırakan bu suit gerrrrrçekkkten mükemmel olmamış mıı ? Suitin de daha bir çok odasına baktım ve çok başarılı ! Gitmek için tıklayınız  






Yaratıcılıkta sınır tanımayan üyemiz.Yapması bir o kadar zor ama bir o kadarda mukemmel duran mor ve siyahın  muhteşem uyumunu rahatça gördüğümüz suit.Ayrıca bu üyenin daha çok suitleri var görmek için tıklayınız.





Muhteşem suitleriyle gözümü kamaştıran üyelerden biri.Çok yaratıcı çok güzel ve yapması bir o kadarda zor bir suit ! Diğer suitlerine bakmayı kesinlikle unutmayın.Ziyaret etmek için tıklayınız.




Sanki korku filmlerinden fırlamış bir yolda yürüyormuş hissi yaratan bir suit.Gerçekten yaratıcı hoş bir görüntü yakalamış bence. Ziyaret etmek için tıklayınız 




Bir sonraki top5 yazımda yer almak için spotlight'a fotoğraf atmayı veya benimle iletişime geçmeyi unutmayın ! Benimle iletişim için Tıklayınız.


1 yorum:

FriendManken_12 var birde! :)))

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon