Stardoll'un Salı Yarışmaları Geri Döndü!

Uzun Bir Aranın Ardından Bugün Bir 'Salı Yarışması' Başlatıldı!

Stardoll'un gelenekselleştirdiği Salı Günü Yarışmaları bir süre yapılmıyordu ancak bugün 'Bir Açıklama Yap!' yarışmasıyla araya son verildi. ve Salı günleri verilen haftalık süperstar hediyeleriyle birlikte bugün Stardoll'da bir yarışma da başlatılmış oldu!

Süperstar üyelere bu hafta Fransız esintili Bonjour Bizou markasından bir kot etek hediye edildi. Güzel kombinlerinizi bekliyorum!


Bir Açıklama Yap! yarışmasının metni:

  • Göz alıcı parçalarla dolu bir gardıropla bebeklerimizin baştan aşağı çarpıcı bir görünüme dönüşebileceğini biliyoruz, ancak bazen göze batan bir ögenin gösteriyi çalmasına izin vermek eğlenceli... Bu haftaki meydan okumada, dolabınızdan bir açıklama parçası seçmenizi ve onun etrafında dönen daha tonlu bir kıyafet oluşturmanızı  istiyoruz. İlham almaya ihtiyaç duyarsanız, Filiocus'un şirin Subcouture Cara Graffitti Elbisesi üzerindeki süper sevimli fular detayına bir göz atın. Tabii ki,açıklama parçanız herhangi bir şey olabilir - en sevdiğin çanta, parlak renkli topuklular - bakışları üzerinde toplayacağını düşündüğün her şey! hazırladığın kıyafetinizle bir resim çekin ve 13 Şubat'a kadar yarışma sayfamıza gönderin. Beş favorimiz Stardollar ödülünü kazanacak ;)

Ben yarışmaya katıldım bile:


Salı yarışmalarına katılıyor musunuz?
Peki haftalık süperstar hediyelerini beğeniyor musunuz?

Sevgilerle,
RockinCreyzi

1 yorum:

ben anlayamadım o yazıyı açıklarmısın ?

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon