Stardoll'de Bol Stafflı Dönem Bitti Mi?

Stardoll Staffları (Ülke Temsilcileri) Bir Anda Azaldı!

Son haftalara kadar Stardoll'de 24 staff hesabı vardı. Sadece üçü (Türkiye, Arabistan, Brezilya ve İspanya) aktif olsa da diğerlerinin de hesapları duruyordu... Şu an sadece 6 staff hesabı kaldı (Türkiye, Yunanistan, İsveç, İspanya, Brezilya ve Dünya stafıı)


Görebildiğim kadarıyla şu an için sadece Eda.Stardoll ve Julia.Stardoll temsil ettikleri ülkelerin üyeleriyle ilgileniyorlar. geri kalan 4 stafftan ses soluk yok gibi.

Ama beni daha da şaşırtan Raghda.Stardoll'ün stafflıktan crew statüsüne düşmesi oldu. Kendi ülkesini bilmem ama yakın geçmişte Eda.Stardoll ile sık sık etkinlikler yapıyordu. Acaba hesabı kapanmasın, görevi devam etsin diye mi yoksa crewlerin yeni yöneticisi olduğu için mi 'Callie's Crew' oldu?


Saydığım 6 staff dışında hesabı kapatılmayan İtalya staffı Giugiu.Stardoll ise yetkisiz görünüyor.


Ülke temsilcilerinin azalması Stardoll'ün küçülmeye gittiğini mi yoksa Stardoll'de yeni bir şeylerin olacağını mı gösteriyor, onu zamanla anlayacağız.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Eda.Stardoll'ün hesabı kapansaydı oyuna devam eder miydiniz?

Sevgilerle,
RockinCreyzi

3 yorum

Gerçekten çok ilginç... Bence Stardoll yavaş yavaş kendini ele vermeye başladı :/

Ben bunu olumlu yenilikler geleceği şeklinde yorumluyorum.Stafflar görevlerini yerine getirmiyorlarsa ve aktif değillerse ülkelerini doğru temsil etmiş olurlar mı sizce? Eda.Stardoll gerçekten aktif ve bizi önemsiyor.Hesabının kapatılacağını zannetmiyorum ama olur da kapatılırsa çok üzülürüm..Türk üyeler olarak gerçekten çok aktifiz ve aramızda başka ülke bayrağı kullananlar da olduğunu göz önünde bulundurursak oyunu canlı tutanların çoğunluğunun Türk olduğu yorumunu yapabiliriz diye düşünüyorum.Bence Stardoll Türk üyelerini üzmek istemez :)

Bence iflasın eşiğinde olma ihtimalleri çok yüksek. Bu hafta boyunca hiçbir koleksiyon yenilenmedi bugünkü CP ve haftasonu gelecek olan Subcouture'ü saymazsak... Üyelerin beğendiği ürünler satmadıkları için vip hesaplar üyeliklerini veya paketlerini yenilemiyorlar. Son LE giyim koleksiyonundan sonra sürekli bir düşüşe geçildi ve bu sebeple staff temizliğinin sadece bir bahar temizliği olduğunu hiç sanmıyorum. Paraları tükeniyor, daha kaliteli ürünler ve daha güvenli bir site olmadıkçada stardoll büyük ihtimalle tarihin tozlu sayfalarına karışacak... Sadece üzgünüm.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon