Stardoll Sohbetlerindeki Kural Dışı Teklifler!

Sömestr ile Birlikte Stardoll'deki İstismarcılar Arttı!

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Stardoll'deki kötü niyetli üyelerin sayısı da artış gösterdi. Chat (parti) ve Sohbet ortamında, hatta açık açık ziyaretçi defterlerinde, özellikle de Royalty olan ve yaşının küçük olduğu anlaşılan üyeler seçiliyor ve dolandırılmaya çalışılıyor...


Özellikle cezbedici konularla size yanaşmaya çalışan 'kötü niyetli üyeler' size bedava royalty hesap ve ya bedava sd vaad ederler ama inandığınız an hesabınız, emeğiniz ve paranız çöpe gider. İşin kötü yanı siz de kural ihlali yaptığınız için Stardoll ekibine ulaşsanız da istediğiniz gibi bir sonuç alamayabilirsiniz.

 
Sadece dolandırıcılar değil, aslında bu yazımın ana konusu kural ihlali yapan üyeler ve onlara çanak tutan diğer üyeler. Şöyle ki yukarıda Nevra097 kullanıcı adlı üyenin bana sürekli yolladığı mesajlarda da görebileceğiniz gibi sd satanlar, hesap satanlar ve hatta kopya tasarım satanlar ya da kopya tasarım yapmayı bizzat öğretmeyi vaad edenler sizlerin başınızı ağrıtabilir! HESABINIZ KAPATILABİLİNİR!


Demem o ki siz siz olun hesabınız; emeğiniz, harcadığınız zamanınız ve paranız için bu tür kişilere taviz vermeyin, görür görmez rapor edin ki sonra kural dışı anlaşmalar yaptığınız zaman hesabınız uyarı almasın / kapatılmasın!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon