Bedava 1 Ay Süperstarlık ve 100 Stardollars!

Stardoll Life Üyeleri Kazanmaya Devam Ediyor! 💓

Facebook'un en büyük ve en çok kazandıran Stardoll sayfası olan Stardoll Life üyeleri her daim kazanıyor! Okul dönemindeki sınav ve ders stresinizi en aza düşürmek ve Stardoll hesabınızı geliştirebilmeniz için sadece siz değerli üyelerimizin faydalanabileceğiniz yarışmalar, kampanyalar ve etkinlikler yapıyoruz. Cuma Bereketi, Top Fans ve Günlük Bedava Saç, Dudak, Maske Tasarımı Çekilişleri gibi...

💫 Cuma Bereketi 💫

Sayfamızdaki günlük çekilişlerimiz okullar açık olduğu dönem süresince, daha fazla katılım sağlanması için Cuma , Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olup bu çekilişlerimizde ödül olarak tasarım saçlar, tasarım dudaklar, tasarım yüz maskeleri ve kıyafetler verilecektir. Sizler de ödül kazanabilmek için belirlediğimiz günlerde 13:00 - 21:00 saatleri arasında Stardoll Life'da olun! 

💬 Top Fans 👍

Günlük çekilişlerimize katılarak, paylaşımlarımızı beğenip, paylaşımlarımıza yorum yapıp ve paylaşımlarımızı profillerinizde / üye olduğunuz gruplarda paylaşarak, sayfamızın profil / kapak fotoğraflarını beğenerek... kısacası Stardoll Life'da ayın en  aktif üyesi olarak o ayın top fans kazananı siz olabilirsiniz! Ödül olarak her ay 1 kişi 1 aylık süperstarlık kazanacak.

💥 Artık Stardoll Life Birliği Üyelerimiz de Kazanıyor! 💝

Stardoll Life Facebook sayfamıza bağlı olarak kurduğumuz Stardoll Life Birliği adındaki Facebook grubumuzda da gün içerisinde bol kazançlı sürprizler sizleri bekliyor! Ayrıca sizler de grubumuzda paylaşımlar yaparak kendinizi gösterebilirsiniz!

tıklayın,

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon