MSW16 İçin Geri Sayım Başladı!

Miss Stardoll World 2016 İçin Son 6 Gün!


6 Eylül Salı günü ilk etabı başlayacak olan MSW için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor! Yazımın esas konusuna girmeden önce yeni üyeler için görseller yardımıyla yıl yıl MSW tarihini anlatmak istedim;

Her Şey İlk Ön Gösterimle Başladı!

Miss Stardoll World, Stardoll'ün uluslararasında düzenlenen ilk büyük yarışması olup ilki 2010 yılında gerçekleşmiştir. İlki ve ikincisi Miss Stardoll World olarak duyurulan yarışma daha sonra MSW13 , MSW14, MSW15 olarak devam etmiş ve ilk iki yılın kazananı (ki bu yıllar yarışmanın en etkili, kaliteli, gerçekten hak edenin oylandığı yıllarıydı) Türk üyeler Perilice2 ile Ceren.gk olmuştur. Bakalım bu yılın, yani MSW16'nın kazananı hangi ülkeden çıkacak?


Kazanan Bebekler 'Hall Of Fame'de Sergilenir!

Miss Stardoll World 2010'dan bu yana kazanan tüm bebekler her yıl güncellenen görünümlerle hall of fame'de sergilenmiştir. Şüphesiz en güzel görünüm yine ilk kazanan Türk üye olan Perilice2'ye ait...


Kraliçelere Özel Uluslararası Düzeyde Stillendirme Salonu Yapılırdı!

İlk üç yılın MSW kraliçesine özel giydirme oyunu salonu yapılmış ve tüm dünya üyelerine duyurulmuştu fakat daha sonra bu ödül kazananlar listesinden çıkartılmıştır. Aslında ünlü giydirme oyunlarının güncelliği tümüyle durdurulmuştur.
Diyerek MSW hakkındaki kısa, bilgilendirici yazımı sonlandırıp asıl konuya geçiyorum;



Eda.Stardoll, kulübü TURK.ROYALTY'de bir anket başlattı!

Eda.Stardoll, kulübünde adeta MSW16 için ipucu niteliğinde olan bir anket başlattı. Ankette MSW kazananı olabilmek için en etkili yolun hangisi olduğu soruluyor. Şıklarda ziyaretçi defteri gezmek, yayın mesajı atmak ve kulüp açarak bol bol hediye dağıtmak yer alıyor. İlk MSW deneyimi olacak aday üyeler için fikir oluşturacak ankette oylamalara göre şu an ziyaretçi defteri gezmek şıkkı ilk sırada yer alıyor. Eminim TURK.ROYALTY kulübünde MSW16 için daha birçok bilgilendirici ve destekleyici etkinlik olacaktır.


Siz bu sene MSW yarışmasına katılacak mısınız?
Peki favoriniz olan üye kim?

Sevgilerle;
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon