kopya tasarım alanlar dikkat!!

Aman Dikkat! Siz de Mağdur Olmayın...

Merhaba arkadaşlar, sizleri bir konuda uyarmak için bu yazıyı hazırladım. Bir hafta önce bir arkadaşım bir tasarımın kopyasını satın almış ve bunu bana hediye etmişti. Ne yazık ki kopya olduğundan haberim yoktu… birkaç gün önce tasarımı kullanmak için aradım ancak güzellik salonumda yoktu, stardoll ekibine mesaj attım ve bu cevabı aldım.



Neyse ki stardollar harcamamıştım saça. Ancak stardollar harcayanlar da da aynı şey olabilir. Lütfen kimden ne aldığınıza dikkat edin. Çünkü saçın geri iadesi yapılmadı bana. Stardollarına satın aldığınız bir saçın ortadan kaybolup stardollarlarınızın iadesinin yapılmadığını bir düşünsenize! Bu korkunç olurdu.
stardolla tekrar mesaj attım tasarımı geri alıp alamayacağıma dair. çünkü kopya olduğundan habersiz almıştım. gelen cevap.


gördüğünüz gibi stardoll zararınızı üstlenmiyor. lütfen dikkatli alışveriş yapın. :)
Bu arada, kopya tasarım yapan üyeler görürseniz hemen şikayet edin!

Sevgilerle,
caqma-meleqxd

4 yorum

arkadaşım saç kopyaladı ve kimseye satmadı kendisi kullandı onu uyardım saçı sildi sorun olur mu?

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Çok yapmayınca sıkıntı olmuyor arkadaşlar. Eğer 2-3 tane yaptıysa, rapor etmenize gerek yok.. Ama eğer çok fazla yapmış ise, Güzellik Salonu Copy Tasarım İle Dolu İse, şikayet etmeyi tercih edebilirsiniz..

fotoğraflar gerçek değil arkadaşlar, stardoll öyle bir mesaj atmaz, hem düzgün yazılmamış hem de bozuk bir cümle olmuş. stardoll ekipleri buna çok dikkat ederek yazıyorlar. korkutmak için yapılmış. ben de bir aralar yapıyorudm ve böyle bir mesa gelmedi.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon