Eda.Stardoll Tekrar Bizlerle!

Eda.Stardoll tatilden döndü!

Stardoll Türkiye Staff'ı Eda.Stardoll tatilden döndü ve tanıtımında da yazdığı gibi tatilden gelir gelmez ziyaretçi defterini tekrar açtı!


Gelir gelmez tanıtımı aracılığı ile küçük bir etkinlik başlatan Eda.Stardoll, hesabını 2006 yılında açmış olan ve hala SüperStarlık statüsünü taşıyan Türk üyenin kim olduğunu sordu. Biraz şans, biraz da çok fazla üyeyi ziyaret etmiş olmamdan dolayı soruyu okur okumaz Eda.Stardoll'un ziyaretçi defterine doğru cevap olan bratz*g adlı Türk üyenin adını yazdım.


Bunun üzerine sevgili Eda.Stardoll suitimi ziyaret ederek bana dilek listemde yer alan iki kıyafeti hediye etti ve ziyaretçi defterime yorum bıraktı. Ayrıca tanıtımına da bir tebrik mesajı eklemiş. :)


Eda.Stardoll'un hediyeleri; Bir kez daha çok teşekkür ediyorum! 


 Bence bu etkinliklerin devamı gelebilir arkadaşlar, Staff'ımız Eda.Stardoll'u ziyaret etmeyi unutmayın. Ancak lütfen ziyaretçi defterine küfürlü, argo kelimeli, hakaret içerikli ve şikayet/istek bildiren yorumlar yazmayın arkadaşlar! Bu tür yorumlar gelirse Eda.Stardoll tanıtımında da yazdığı gibi ziyaretçi defterini kapatabilir...


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon