Miss Stardoll World 2015 Türkiye Finalistleri

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

MSW15 final heyecanı başta ülkemizde olmak üzere Stardoll dünyasında gündemin başını çekiyor! Bildiğiniz gibi finale kalan 30 üyeden 4'ü Türkiye'den. Bu da demek oluyorki finale en çok aday çıkaran ülkelerden biri bizim ülkemiz!


Türkiye finalistleri 
bugün MSW yarışını birlik, beraberlik, sevgi ve saygı içerisinde sürdürdüklerini, Stardoll'un sadece bir oyun olduğunu hatırlatmak amacıyla, sevenleri ve takipçilerine bir gönderme amacıyla bir partide buluştular!


Başta ülkemizin staff'ı Eda.Stardoll olmak üzere neredeyse aktif bir şekilde Stardoll'a devam eden tüm Türk üyeler sevdikleri 4 Türk üyeyi her gün düzenli olarak oyluyorlar. 
Ancak bu durumu da abartıp işin cılkını çıkartan bir takım üyeler de mevcut elbette. İşte bu üyeler oyunun huzurunu bozmak uğruna destekledikleri üyenin dışındaki finalistlerimize çamur atmaktan hiç çekinmiyorlar. Tam da bu tür üyelere karşı birlik mesajı niteliğinde bir partide buluşan finalistlerimiz en iyi cevabı vermiş oldular.



Sizlerin aranızda yoktur ama; lütfen buranın sadece bir sosyal medya olduğunu ve siz istemezseniz hayatınızın hiç bir alanını etkileyemeyeceğini unutmayın ve ona göre davranın!


Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon