Stardoll Magazine Turkey Büyük Ödüllü Kurban Bayramı Çekilişi 2015

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Hayırlı Bayramlar!
Hem okula dönüş hem de Kurban Bayramı münasebetiyle siz değerli üyelerimizi ödüllendirmek istedik. Yarışmaya katılan tam 20 şanslı üyemiz ödül olarak LE, ANTIDOTE, DKNY, TRIBUTE, HOTBUYS ve TASARIM SAÇ / TASARIM DUDAK ve TASARIM LE BOT kazanma fırsatını yakalamış olacak!


Stardoll Magazine Turkey - Stardoll Life
Büyük Ödüllü Kurban Bayramı Çekilişi 2015

Toplam 80 parçayı geçen, Stardoll'un en değerli markalarının kıyafetlerinden ve en sevilen tasarımlarından oluşan ödüllerimiz sizler için itina ile seçildi. Hem da kazanmak için yapmanız gereken işlemleri bayram hediyesi olması için çok basit tuttuk!

KATILIM KOŞULLARI

Öncelikle elbette Facebook sayfamıza ve Blogumuza üye olmuş olmanız gerekiyor.

1-) Stardoll Life sayfamızın paylaşımlarını ve profil, kapak fotoğraflarını yarışmanın açıklanacağı tarihe kadar güncel olarak beğenmeli, yorum yapmalı, paylaşmalısınız.

2-) Twitter, İnstagram, Facebook ve Google hesabımızı takip etmeli, paylaşımlarımızı beğenmelisiniz. (paylaşımlarımızı paylaşanların kazanma ihtimali artmaktadır)

3-) Tüm koşulları yerine getirdikten sonra WildMaviperi'yi MSW Yarı Finaller için oylamalı ve bu yazımızın altına kullanıcı adınızı yazmalısınız. Bu şekilde büyük ödülleri kazanma şansını yakalamış oldunuz!

ÖDÜLLER

Bu yazımızda gördüğünüz görsellerde yer alan tüm ürünler kazanacağınız ödüllerdir!







BÖYLE BÜYÜK ÖDÜLLER STARDOLL'DA DAHA ÖNCE SADECE YİNE BİZ DE OLMUŞTU... DEĞERLİ ÜYELERİMİZE FEDA OLSUN! 
BOL ŞANS!


MUTLU BAYRAMLAR!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon