Justin Bieber'ın En Yeni 15 Selfie Fotoğrafı!

Merhaba sevgili Justin Bieber ve stardoll magazine tutkunları!

Justin Bieber sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanıyor.
Beliberları için açtığı tumblr hesabında sık sık arkadaşları ile çekindiği selfieleri paylaşıyor!


Çoğu Twitter ve instagram'da bulunmayan, hatta sıkı bir belieber değilseniz görmemiş olabileceğiniz Justin Bieber'ın en yeni 15 selfie fotoğrafı blogumuz aracılığı ile sizlerle;
















Justin Bieber'ın yeni selfie'lerini sevdiniz mi?
Peki siz Justin Bieber'ı nasıl/ne zaman tanıdınız?

Sevgilerle,

3 yorum

Justin Bieber'ı 2012 de baby şarkısı ve klib'iyle tanıdım :dd <3 o mükkemmel muhteşem biri .

Justin Bieber 1 Mart, 1994'te, Stratford, Ontario'da Yağmurlu Bir Salı Gününde , Saat 12.56 geçe Kanada'da doğdu. Annesi Pattie Mallete, ona hamile kaldığında 17 yaşındaydı. Ailesi hiç evlenmemesine rağmen, oğullarının profesyonel ve psikolojik gelişimi için yakın arkadaşlıklarını sürdürdüler. Geliri az birçok işte çalışan Mallete, Bieber'ı tek başına yetiştirdi. Yine de, Bieber babası Jeremy Bieber'la iletişimini kesmedi.

Büyürken, Bieber kendi kendine piyano, bateri, gitar ve trompet çalmayı öğrendi. 2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Mallette arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a performansının videosunu koydu. Siteye Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

Bu çocuk bir harika saçlarından tutun tepen tırnağa taklit ediliyor .

Bu yorum yazar tarafından silindi.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon