Güzel Fotoğraflar Çek, The Vote'un Yeni Yıldızı Sen Ol!

Merhaba Sevgili Stardoll Ve Stardoll Magazine Tutkunları!

Bildiğiniz gibi Stardoll ekibinin yeni getirdiği bir yarışma var. Adı The Vote. Eskiden fotoğraf çekmek çok sıkıcıydı. Ama artık fotoğraflarımızı bütün Stardoll alemine sunabiliyoruz. Eskiden fotoğraf çekmenin bir konusu yoktu. Ama artık var!

The Vote fotoğraf konuları her gün değişmektedir. Her günün kazananı Stardoll'un kapağında kazandığı fotoğrafla beraber bir kupa ile birlikte yayınlanır. Diğer 2. veya 3. sonuçlarına bakmak için ''SONUÇLAR''a tıklamalısınız. Yarının temasına  bakmak için ''Temalar''a tıklamalısınız.

Mesela ben 28.01.2014 gününe doğru bakarak yarın  Kraliyet konusunu görüyorum. Bence Kraliyet konusu için hemen ''Alışverişe Git''e tıklayarak alışverişinizi yapın ve en güzel efektle fotoğrafınızı çekip diğer üyelerin oyuna sunun!

Şimdi gelelim en güzel fotoğrafı nasıl çekeriz konusuna.. Güzel fotoğraflar çekmek emek ister. Bunun içinde aşağıda olan internetten araştırdığım birkaç ipucuyla The Vote'un yıldızı siz olabilirsiniz! Bu Stardoll Bloglarında ilk ve tek. Açıkçası ben çok beğendim :) Umarım sizde beğenirsiniz.

1:Eğer manzara fotoğrafı çekeceksek ufuk çizgisi, fotoğraf karesinin alt kenarına paralel olmalıdır. Aksi takdirde hoş olmayan yamuk bir fotoğraf karemiz olur.

2:Çekeceğiniz objeyi fotoğraf karenizin tam ortasına getirmeyin. Bilinenin aksine konuyu ortalamak yerine karenin alttan, üstten, sağdan veya soldan 1/3’üne yerleştirmek çok daha iyi bir sonuç verir.

3:Çiçek fotoğrafları çekerken rüzgarın hızını hesaba katın. Çiçeğin arka alanına ve üzerine düşen ışığa dikkat edin. Bazı çiçekler ters ışıkta daha güzel fotoğraf verebilir.

4: Arka planlarının sade olmasına dikkat edin. Karışık bir arka plan, konumuzla karışacak ve belirginlikten uzak, seçici olmayan sıradan bir fotoğraf karesi olacaktır.

5:Yakından çektiğiniz portre fotoğraflarda göze netlik yapın. Gözlerin net çıkması diğer alanlardan çok daha önemlidir.

6: Medollünüze yeni kombin yapıp,yakınlaştırıp en güzel efektle kaplarsanız daha çok oy alırsınız!

7: Kıyafetinizin,makyajınızın ve saçınızın The Vote konusuna uygun olmasına dikkat edin!

8: Eğer gri efekt kullanıyorsanız sarı veya açık mavi odalarınızda fotoğraflarınızı çekmeyin.

ŞUNU UNUTMAYIN! EĞER GERÇEKTEN BİR YILDIZ OLMAK İSTİYORSANIZ HAYAL GÜCÜNÜZÜ KULLANIN.


Bir Sonraki Blog Yazımızda Görüşmek Üzere! :)

nilprenses_esra

3 yorum

taktiklar icin tesekkur ederim isime cok yaradi ....

ÖDÜLLER NE OLUYO PEKİ? BEN GALATAsarayy06 ZİYARET EDERSENİZ SEVİNİRİM ASDFGH

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon