YENİLİK Mİ? EVET ,İŞTE BU YENİLİK

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Stardollda daha önceden gerçekleşen yenilikleri eleştirmiş gereksizlik olarak değerlendirmiştim.Ama şuankiler oldukça eğlenceli ve işlevsel niteliğe sahip yenilikler.Peki neler mi değişti? Çoğunuzun farkettiğinden eminim suitimizdeki kamera daha işlevsel ve eğlenceli hale geldi.


Öncelikle kamera butonun yeri değişti. Aynı şekilde bebeği kaydet ve tam ekran da olduğu gibi.Eskiden üçü de altta yan yanaydı (sanırım)


Kamera filtrelerilerini artık daha rahat seçebileceğiz.Eskiden bir diğerine geçmek  için daha çok uğraşıyor ve aradaki farkı tam olarak göremiyorduk.

İstediğimiz filtreyle fotoğrafımızı çektikten sonra albüme kaydet butonuna basıp fotoğrafımızı saklayabiliyoruz.



STARDOLLdaki bir diğer değişiklik ise "evim" kısmının  değişmesi oldu.Eskiden tren gibi uzanan odalardan geçip istediğimiz odayı bulabiliyorduk.ŞİMDİ ise  bütün odalar SADECE tek bir ekranda cıkıyor.(gerçi eskiden de bu özellik vardı ama ben nedense istediğim odaya ulaşmak için bütün odaları tek tek geçmeyi tercih ediyordum. ALIŞKANLIK sanırım :D)




İşte benim stardollda değişmesini gerektiğini düşündüğüm  diğer özellik. ODA TASARIM kısmı birbiri ardına uzanan odalarla dolu. Bütün odalar tren misali dizilmiş durumda. İstediğim odayı bulmak ya da odalara göz atmak için uzun bir yolculuğa çıkmam gerekiyor :D Bence odalar tek bir ekranda satır ve sütunlar halinde dizili olmalı.




ddemmett

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon