HAYALLERİN GERÇEĞE DÖNÜŞTÜĞÜ BİR HİKAYE

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


En sevdiğim ünlü olan ve ilham aldığım Taylor Swift'in o kadar çok hayranı varki benim gibi. Ona hayran olmamızın birçok nedeni var elbette ama hayat hikayesi hepsinden öte hayranlık uyandıran yegane şeylerden bir tanesi. Bir Swiftie (Taylor Swift hayranlarına verilen isim) olmaya bilirsiniz ama bu hayat hikayesini seveceğinizden eminim.

Küçük yaşta, büyük hayalleri olan bir kızdı Taylor Swift. Amerika’nın küçük bir kasabasında doğup büyümüş, kısıtlı imkanları olsa da hep kendinden büyük hayaller kuran bir kızdı... Hayal kurmaya biraz erken yaşta başladı Taylor. Henüz on yaşındayken, tiyatroya, oyunculuğa atıldı. Okul piyesleri, yerel tiyatrolarda birkaç rol derken bu alanda o kadar da başarılı olmadığını anladı. Herkes oyuncu mu olacak yani deyip, Broadway’de müzik ve şan dersleri almaya başladı.
COUNTRY MÜZİK DE NEYİN NESİYMİŞ?
Broadway’e yaptığı bu küçük ziyaretler, Taylor’ı “Country” müzikle tanıştırdı. Birden country müziğe ilgi duymaya başlayan Taylor, küçük festivallerde, barlarda, kutlamalarda şarkı söylemeye başladı. LeAnn Rimes, Faith Hill, Shania Twain, Dolly Parton ve Dixie Chicks gibi ünlü country müzik sanatçılarının devamlı konserlerini izliyor, onlar gibi bir star olmak için yapması gerekenleri çok iyi biliyordu. Bunun için yapması gereken ilk işte country müziğin anavatanı “Nashville”e gitmekti. Henüz 11 yaşında annesiyle Nashville’e gidip kaydettiği demo şarkıları tüm plak şirketlerine dağıtmaya başladı.
BİR STAR OLMAK O KADAR DA KOLAY OLMASA GEREK
Evet, Taylor bunu erken yaşta anladı ve neredeyse gittiği tüm plak şirketlerinden red cevabı aldı. Ama Taylor kafasına takmıştı bunu! Şarkı söyleyecekti, tıpkı o çok sevdiği LeAnn Rimes, Shania Twain, Faith Hill gibi bir star olacaktı.
KOLAY DEĞİL AMA İMKANSIZ DA DEĞİL!
Taylor yılmadan yoluna devam ederken karşısına büyülü bir kadın çıktı. Liz Rose adındaki bu kadın, Taylor Swift’in yeteneğini genç yaşta keşfetti ve geleceğini çok açık gördü. Bu nedenle, kendi yazdığı country tarzı şarkı sözlerini Taylor Swift’in yeteneğiyle birleştirmeye karar verdi.
Bu Taylor için nasıl olacaktı peki? Tek kelimeyle çığır açan...

VE İŞTE KARŞINIZDA “TAYLOR SWIFT”
Sonunda Taylor Swift hayallerine ulaşıyor ve Liz Rose’un da katkılarıyla ilk albümü “Taylor Swift”i çıkarıyor. İlk şarkısı “Our Song”la listelere bomba gibi giren Taylor, artık o çok istediği country müzik starlığına bir adım daha yaklaşıyor.
Sonuç mu?
“FEARLESS”, “SPEAK NOW”, GELSİN GRAMMY’LER GİTSİN KUŞKULAR!
Artık Taylor Swift bir country yıldızı. Hatta birçok country yıldızından çok daha başarılı ve popüler. Hem genç, hem yetenekli, hem de güzel... Daha ne olsun ki? İkinci albüm! 2008 yılında “Fearless” adlı ikinci albümünü çıkaran Taylor Swift, bu albümde Liz Rose’la yazdığı “White Horse” şarkısının ona birGrammy kazandıracağından habersiz yoluna devam ediyor. Ve... “White Horse” şarkısıyla “En iyi Country Şarkısı”, bunun yanında “Fearless” albümüyle “Yılın Albümü”, “En İyi Country Albümü” ve“En İyi Kadın Country Sanatçısı” dallarında tam dört tane Grammy kazanıyor.
Bu kadar genç yaşta bu kadar başarı kazanmışken neden devam etmeyesin ki?
İŞTE “RED”!
Üçüncü albümü “Speak Now” ile de başarılarına devam eden Swift, şimdilerde yeni albümü “Red”in nasıl başarılara imza atacağını merakla bekliyor. Beklentilerin karşılığını da alacak gibi. İsmi ne kadar dedikodulara da karışsa, Taylor Swift kendi dalında en başarılı sanatçılardan biri.
İşte sana yıldızlığa ulaşan gerçek bir hikaye!

TAYLOR SWIFT HAKKINDA SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?


Kaynak: gnctrkcll

Stardoll FunPinkGirl (Modern Juliet)

Suitime gitmek için resmin üzerine tıklayın!

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon