Stardoll'e Hacker mı Dadandı!?!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Dün bir Türk kullanıcısı ziyaretçi defterime "free gift card" ve bir link yazdı!! Tabii ben bu tür durumlara asla inanmadığım için linke tıklamadım ve diğer kullanıcılarda tıklamasın diye spam olduğunu belirttim! 


Bu sabah stardoll'e bu durumu bildirdim. Lütfen sizlerde linke asla tıklamayın ve durumu stardoll ekibine bildirin! Bu linke tıklarsanız hesabınız elinizden çalınabilir... Linki  Madame_Gaga kullanıcı adlı üyenin yaydığı söyleniyor! 

Sizce bu linke tıklayan üyelerin hesapları gerçekten çalınıyor mu? Yoksa bu kullanıcı dikkat çekebilmek için bu yolu mu seçti? Bunu ancak stardoll'den konuya dair bir açıklama yapılınca öğrenebileceğiz. Siz güvenliğiniz için asla linke tıklamayın!!!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

...:::::EDİT::::....

Dolandırıcılığı tespit edilmiş olan site stardoll.com ekibi tarafından kapatılmıştır :)

5 yorum

bence dikkat çekmek için bir tanıdığım bu linke tıklamış ve sorry die bir yazı çıkmış sonra beyaz bir sayfaya dönüşüvermiş sayfa boşmuş ./

yaa bn korkuommmm bi sayfaya girdm kloah mı neydı adı bedenı yoktu allahm ya kesın hacker :(

kesin hacker oyun hata veriyo zaten

arkadaşlar cherrydaboo kullanıcısının hesabları çalma nedeni ni oğrendim onun hesabı kapanmış ve stardoll dan intikam almaya çalışıyormuş. hacker miş ve intikam için herkesin hesabını hackerlemek yetmemiş stardoll u da hackerlemiş haftasonu stardoll ekibi ççalışmadığı için bunu fırsat bilmiş bazı kullanıcıların hesabını hackeerlemiş anlıyacağınız çok kötü biri allah belasını versin hakkımız helal değil !!!!!!!!!!!!!!111111

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon