Stardoll Yeni Bir Bebek Daha Paylaştı!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll, fashion icon bebeğinin ardından bugün "Başka bir bebek su yüzüne çıkmaya başladı ... O bir arkadaş mı? Onun sadece güzel olduğunu düşünüyorum." sorusu ile birlikte yeni bir bebek paylaştı.  Çoğu kullanıcı stardoll'ün official bloğu aracılığı ile yeni bebeğin Stardoll Akademinin 2. ders yılı ile bir bağlantısı olabileceği düşüncesinde hem fikir oldular.


Hatırlayacaksınızdır, stardoll geçtiğimiz haftalarda da aşağıda ki fotoğrafı paylaşmıştı. Bu fotoğraftan da yola çıkarak ben bu konuda ki görüşlerimi ve tahminlerimi sizlere aktarmak isterim;


Bana göre yeni paylaşılan ve farklı pozlara sahip olan, daha fazla kaliteli görünen bu bebekler maalesef bizim kullanabileceğimiz yeni me-doll'ler olmayacaklar, nedenine gelecek olursak: farklı pozlarla birlikte geçmişte kalıplaşmış olan yüz binlerce elbise yeni me-doll'lere uygun olamayacak ve bu durum bence söz konusu bile olamaz..

Yeni paylaşılan bebekler ile ilgili benim fikrime gelecek olursak: benim düşüncelerime göre yakında geleceği düşünülen DownTown ile birlikte CoverGirl, Akademi, Podyum vs. gibi yerlerde stardoll'ün tasarladığı bu yeni bebekler bulunacakalar ve bu yerleri onlar temsil edecekler. Bu harika olurdu bence! :)

Sizin bu konu hakkında ki görüş ve fikirleriniz nelerdir? Fikirlerinizi bizimler paylaşmayı unutmayın. :)

Sevgilerle,

6 yorum

kerim bence düşüncen çok doğru. bana da öyle geliyor

akademii ♥

Kerim abi california rüyası görevimi yapıyorum ama olmuyor yardımcı olurmusun?

Bence de senin dediğin gibi olucak Kerim abi :)

Aynen yardım lüfen irtibat: princess-dilhan

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon