LE SUMMER 2013 : En Çok Eleştirilen LE koleksiyonu

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Geçen günlerde yeni bir LE koleksiyonuyla buluştuk Stardollda. Her yeni gelen LE koleksiyonu beraberinde övgü ve eleştiri getirse de  en son gelen parçalar bugüne kadar en çok eleştirilenler oldu. Neden mi? Bu soruyu cevaplamadan önce bu koleksiyon hakkında bilgi verip, bazı fotoğraflar paylaşacağım.


LE Summer  adıyla Stardollda  sunulan koleksiyon Ünlü İtalyan markası VERSACE (2013 /ilkbahar/yaz koleksiyonu) imzalı. Eski Roma İmparatorluğundan esinlenen  tasarımlarda  zincir kemerler,altın renkli saçaklar, mini etekler, dantelle tamamlanan elbiseler geniş yer kaplıyor. Bütün bunlar da koleksiyonu oldukça ihtişamlı yapmaya yetiyor.













Gördüğünüz gibi Stardoll bizi dünyaca ünlü markaların / tasarımcıların en son koleksiyonlarıyla  LE  markası adı altında buluşturuyor. Peki ama neden bu kadar çok eleştirildi yeni gelen ürünler?



Bence binlerce stardolar harcadığımız bu kıyafet ve aksesuarların görsel olarak bizi tatmin edecek bir ihtişama sahip olmaması bunda en büyük neden. Stardollun ilk yıllarındaki "kağıt elbise" lerinin bir (kaç) tık ötesindeki çizimleriyle  bu koleksiyon oldukça basit bir görüntüye sahip. Elbise ve aksesuarlara yeterince üç boyutluluk katılmadığını düşünüyorum. Ayakkabılar da aynı görüntüye sahip. Durum böyle olunca eleştiriler de kaçınılmaz oluyor.  Aylarca beklediğimiz, uğruna stardolarlar biriktirdiğimiz LE lerin daha özen istediğini düşünüyorum.  Sizin  bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum arkadaşlar.

SEVGİLERLE  ddemmett



1 yorum:

LE değerli olabilir ama birçok parçası çok kötü.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon