'Eda.Stardolla Sorduk'lu Mesajlar!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'ün eski kullanıcıları bu mesajı ve sonucunda gerçekleşen olayları hatırlarlar. Bir dönemin belası olan 'Eda.Stardolla soruk'la başlayan mesajlar tekrar yayıldı ve stardoll'e yeni kayıt olan üyeler bu mesajda yazanlara gerçekten inanarak mesajı daha fazla yaydılar! Öyle ki bu mesaj bana üst üste bir kaç kere gönderildi!;


Belki siz değerli okurlarımız arasında da bu mesajlara inanıp denilenleri yapanlar vardır. Aman diyim! buna son verin. Çünkü eğer şikayet alacak olursanız hesabınız bu mesajlar yüzünden kapanabilir! Buradan uyardıktan sonra bana bu tür mesajlar geldiği an direkt şikayet edeceğim. Geçmişte bu mesajların gerçekleri içermediğinden haberdar olmadığınız için hiç birinizi şikayet etmedim fakat size geri ulaşarak durumu anlatım. Umarım bu tür mesajlar artık son bulur!

Bu arada sadece mesajlarda değil, klüplerde konular açılıyor, başkalarının ziyaretçi defterlerine yazılıyor vs. Kesinlikle 'bedava s.slik' içeren tüm yazılar yalandır ve dediğim gibi sizlerin hesaplarınızın kapanmasına bile neden olabilir!

Stardoll kurallarına uyarak stardoll'de daha kaliteli zamanlar geçirmeniz dileğiyle! :)

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon