Konser için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uyanır uyanmaz twit attı, ortalığı salladı.

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Believe turnesi kapsamında bugün İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda vereceği konser için dün özel uçağı ile İstanbul'a gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Türkiye konserini Twitter'dan duyurdu. 

Özel uçağından indikten sonra pasaport kontrole girmesi gereken ünlü yıldız korumaları eşliğinde kaçıp V.I.P aracına bindi. Ünlü yıldız pasaport kontrolüne girmeyince başta baş komiser olmak üzere hava alanı polislerini peşinden koşturdu. V.I.P aracı polisler tarafından çevrilen şarkıcı, kontrol için arabasından inmemekte ısrar edince korumalarla güvenlik görevlileri tartıştı. 

Pasaport Kontrol Baş Komiseri ünlü yıldızı arabasından indiremeyince V.I.P minibüsün ön tarafında 
bulunan ufacık bir perdenin arkasından pasaport kontrolünü yapabildi. Bu sırada Bieber'in korumaları şemsiye ile basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Komiserin Bieber'i arabasından indiremeyince pasaport kontrolünü arabasının içinde yapması ünlü yıldızın geçen günlerde Kosova konserindeki görüntüleri akla getirdi. Kosova  Hava limanında Bieber boxer'ına kadar soyundurulmuş ve güvenlik kapısından öyle geçirilmişti. 

 
TWİTTER'I SALLADI !!!

Türkiye'de özel bir otelde kalan Bieber sabah saat 8'de uyandı twitter hesabından hayranlarına Türkiye tweet'i attı. Bieber resmi hesabından "Turkey is crazy night now. We ready" yazılı bir tweet attı. Bieber'in tweet'i dakikalar içinde binlerce hayranı tarafından retweet edildi. 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon