Justin Bieber Esip Geçti!!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Justin Bieber , ''Believe Tour'' kapsamında geçtiğimiz perşembe günü (2 Mayıs) Türkiye'de verdiği ilk konseriyle İstanbul'u yakıp geçti. İstanbul trafiği konser günü adeta kitlendi. 
Justin'i aksilikler bırakmadı. Geldiğinde pasaport kontrollerinden kaçtı ve konserine 2 saat geç başladı; bunun nedeninin yediği dönerden dolayı rahatsızlandığı için olduğu söyleniyor. 
Üstelik sahneye atılan eşyalardan dolayı hayranlarına sinirlenip sahneden indi diye yanıltıcı Türk medyamıza konu oldu! Fakat böyle bir durumun olmadığı, sadece kıyafet değişikliği için kulise gittiği konsere giden belieberlar tarafından bildirildi. 
Bu olaydan dolayı yaklaşık 15 dakikalık bir sürenin ardından konsere devam etti. Justin'in adına çıkan ''Türk kızları ter kokuyor '' yalan haberi ise Türkiye gündemine oturdu.
Konserde 30 bin'e yakın hayranının arasında ünlü isimler Tansa ve Can Ekşioğlu, Tülin Şahin, Barbara Pensoy, Rıfat Elhadef, Mustafa Sandal, Bahar Şer, Nil Karaibrahimgil de yer aldı.


Her konserde olduğu gibi İstanbul konserinde de OLLG seçilebilmek için kızlar birbiriyle yarıştı. Belieberlerın OLLG olarak adlandırdığı bu şanslı kız bu sene Alara oldu. sürekli saçıyla oynayıp , Justin'e olan ilgisizliğinden dolayı da Belieberlar büyük tepki gösterdi ve twitter aracılığıyla Belieber'lar Justin'den özür diledi.


İşte Türk OLLG:


Justin Bieber'ın Tüm OLLG 'leri!! : 


Konsere gidemeyenler üzülmeyin !! Justin'nin dansçıları twitter aracılığıyla  tekrar Türkiyeye geleceklerinin mesajını verdi.Şimdiden harçlıklarınızı biriktirin derim :))





Sevgilerle,
KERİM / miss355

3 yorum

Süper ama Ben gitmedim. :D İst. oturmuyorum..

alara:çk krktm sçm bzulck die çk krktm.s !!

Püüü gidemedim :'(
MaviBoncuk_

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon