EN SEVDİĞİNİZ GENÇ ÜNLÜLER 1D RADYO'ya Konuk OLACAK!


Merhaba sevgili stardoll magazine ve 1D RADYO tutkunları!

Daha önceden belirtmiş olduğum üzre artık bloğumuzda sevdiğiniz genç isimlere dair gelişmelere, haberlere yer vereceğiz! (Tüm Detaylar) İlk haberimiz başarılı ve çok sevilen Burak Kaya'nın 1D RADYO yayını için hazırladığı sürprizlere dair olacak. İşte ayrıntılar:


Burak Kaya'ın eşsiz sunumu ile 1D RADYO bu haftadan itibaren Rihanna konserine kadar yapacağı harika yayınlarla çok ses getirecek! 

Salı günü (7 Mayıs) Leyla ile Mecnun dizisinin Kaan'ı Ege Tanman'ın konuk olacağı ve yayın sırasında bir çok sürprize yer verilecek 1D RADYO'nun hafta içerisinde konuk olacağı diğer isimlerde Burak Can ve Doruk Özdemir olacak! Aman diyim, bu yayınları sakın kaçırmayın!


Bitmedi!! 21 Mayıs tarihinde yayına Meriç İzgi konuk olacak ve yayın sırasında dinleyicilerden biri Rihanna konserine bilet kacanacak!! Yinelemeyim ki bu eşsiz ve bir o kadar da eğlenceli olacak yayınları asla kaçırmayın!  


Yayınlar esnasında Justin Bieber, One Direction ve Rihanna albümleri ve çeşitli parfümlerde kazanacaksınız!! ee 1D RADYO dinleyeceksiniz; ayrıcalığın farkına varacaksınız!  Burak Kaya ve 1D RADYO'yu twitterdan takip edin ve yayınları asla kaçırmayın!:


Gündeme dair tüm haberlerden ilk sizin haberiniz olsun!;

Sevgilerle,

1 yorum:

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon