Justin Bieber Müziğe Ara Mı Veriyor??

                       Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!  




Küçük yaşta şöhreti yakalayan Justin Bieber, artık 19 yaşında bir delikanlı.Yaptığı hareketler ve açıklamaları ile henüz çok genç olduğunu sık sık hissettiren Bieber, cesur girişimlerine devam ediyor.Kendinden yaşça büyük meslektaşlarına rağmen genç yaşta şöhrete kavuşan Justin Bieber'ın son açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.


Son zamanlarda yaşadıklarıyla eleştirilerin odağı haline gelen Kanadalı genç şarkıcı Bieber, US Weekly dergisine verdiği röportajda hayatına yön vermeye çalıştığını ve müziğe ara verebileceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarada Londra'daki konserine geç çıkması, bazı konserlerini iptal etmesi ve en son ABD'de komşusuna saldırdığı iddiası medyada sıkça yer alan Bieber sessizliğini şu şekilde bozdu; ''Benim kötü bir insan olduğumu düşünenler var. Herkese iyi bir örnek olmak istiyorum ama bazı insanlar benim başarısız olmamı istiyor. Gencim ve hatalar yapabilirim. Yaşadıklarım büyümemin bir parçası.''

Her yaptığıyla magazin gündemini meşgül etmeyi başaran Justin Bieber'ın müzik kariyeri ile ilgili tam olarak ne yapacağı önümüzdeki dönemlerde belli olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz??
                                                                                                                                                                                                                                             

                                                      Kaynak=Msn Magazin

                                                      SEVGİLERLE, rock_lideri 

                                                                                                    


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon