İki Yumurta!!?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Her yaptıkları olay olan iki sıkı dost Burak Can ve Doruk Özdemir'in artık yeni bir radyo programları var!!!


İki Yumurta isimli radyo yayınlarına henüz bugün başlamalarına rağmen harika bir şekilde yayını sürdüren Burak Can ve Doruk Özdemir radyo yayınlarının rutin olarak cumartesi günleri saat 21:00'da olacağını da bildirdiler. :) Twitter üzerinden de #ikiyumurta tagı ile oldukça yoğun bir şekilde tweet alan ilk yayında dinlenilen şarkıların yanı sıra çok iyi sohbetlerde gerçekleştirildi. :) Bu arada iki yumurta isminin Burak Can ve Doruk Özdemir'in okullarında ki kısa film yarışması için hazırladıkları ve mayıs sonunda yayınlanacak kısa komedi filmlerinin adı olduğunuda yayın sırasında dile getirdiler. (yani mayıs sonunda harika bir kısa film daha izleyeceğiz!)

Yayın sırasında twitter üzerinden #ikiyumurta tagı ile gönderilen resimler:

Gömülü resim için kalıcı bağlantı













İşte ilk yayın sırasında dinleyicilerden gelen fotoğraflardan bağzıları yukarıda görmüş olduğunuz gibi çok eğlenceli :) Bu radyo çok sevildi!!! Öyle ki radyo için açılan twitter hesabı (@ikiyumurtaradyo) yayın sırasından bu yana 257 (her an artıyor) takipçiye ulaştı!!! :)


Tabii ki Burak Can ve Doruk Özdemir'de yayın sırasında twitterda bir fotoğraf paylaştılar ve o fotoğraf dakikalar içerisinde 62 kişi tarafından RT edildi!;

Gömülü resim için kalıcı bağlantı



Burak Can Twitter: https://twitter.com/burakcaan
Doruk Özdemir Twitter: https://twitter.com/DoruukOzdemir


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon