STARDOLL'ÜN EN POPÜLER 6 GİYİM ÜRÜNÜ;

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

STARDOLL'ÜN EN POPÜLER 6 GİYİM ÜRÜNÜ;

  Stardoll'ün en sevilen ve çook değerli olan 6 ürününü sizler için araştırdım ve buldum! Tabii sizlerin sayenizde :D Sizlerle sohbette küçük çaplı bir anket yaparak en beğendiğiniz ürünleri öğrendim. İşte o harika 6 ürün;

1) En popüler ürün hepinizinde tahmin edebileceğiniz gibi 'Black Platforms' ürünü. Stardoll'e 2010 yılında gelen bu ürün Archive mağazasına ait ve bu aralar starbazaarda en çok aranılan ürün. ve ne yazık ki bildiğiniz gibi bu harika ayakkabı çook pahalı.
2) Scuba Dress *_* DKNY mağazasının en nadir bulunan ve stardoll'ün en sevilen kıyafeti olan Scuba Dress'in değerine paha biçilemiyor bu dönemlerde. Çünkü oldukça eski ve bir o kadarda değerli bir kıyafet.


3) Tan Plather Platforms ürününün modeli Black Platforms ürününün modeline benzediği için son dönemlerde keşfedilen (eski) Pretty in Love mağazasına ait en sevilen ürünlerden biridir. starbazaarda sc ile satışı yapılmakta.



4) Bu güzel bandana da stardoll'ün en sevilen ürünlerinden. Stardoll'e çook sekiden gelmişti fakat uzun bir aradan sonra RIO mağazasında yer aldı. Fakat ardından yine mağazadan kaldırıldı.
5) Katy Blue Velvet Shoes, Young  Hollywood mağazasının ilk koleksiyonundan bir ürün ve oldukçada sevilen, çok değerli bir ayakkabı. Öyle ki stardoll'ün yetenekli tasarımcıları bu ayakkabı modelini star design aracılığı ile tasarlıyorlar.

6) Gucci Hat çok eski olmamakla birlikte starbazaarda en çok satışı yapılan ürünlerden biri ve oldukçada değerli bir ürün. bende almıştım zamanında ve bazaarımda 500 sd'ye sattım

İşte stardoll'ün en sevilen 6 ürünü bunlardı. DKNY Beret, OLD LE ürünlerde çok seviliyor fakat ne yazık ki bazaarda çok satılmıyor :/

 
Sizin en sevdiğiniz ürünler hangileri? Bize twitterdan yazın;
(Resimler: Meaphe Stardoll)

Sevgilerle,

2 yorum

aaa bende o iki platform vardı 100sc sattım değerliymiş :'(

bende kahverengi ayakkabı var adım LoveSelinStars

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon