2012 Stardoll'un Yenilik Yılı Oldu

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



2012 Stardoll'un Yenilik Yılı Oldu

Merhaba sevgili okurlar.
Bildiğiniz üzere 2012 yılı stardoll'un yenilenme senesi oldu diyebiliriz. Bu nedenle stardoll'un bu seneki yenilikleride oldukça hoş karşılanmakla kalmayıp büyük bir ilgi gördü userler tarafından. İlk önce puan sisteminden level sistemine geçiş yapmamızla başlayalım. Puan sisteminden level sistemine geçiş oldukça ilgi gördü tabiki puan sistemindeki gibi her level'de yep yeni hediyeler almaya devam etmekle birlikte birbirinden güzel saçlar içinde levelimiz her yükselişinde yep yeni saçları denemek için büyük bir heyecana kapılıyoruz.
Level sisteminin ardından duyuru panomuzun ve chat kısmımızın yukarıdan aşşağıya inmiş olması başta bizi biraz zorlasada alışmak zor olmadı diye düşünüyorum :) .
Ve son olarak , Starplaza'da aradığımız ürünleri daha kolayca bulabileceğimiz yeni bir katalog yer almakta. Bu nedenle bu katalogta hem aradığımız ürünleri , giysileri hemde dekor malzemelerini daha rahatça bulabilicez hemde tek tek aramak yerine hepsini bir arada görebilicez sizcede güzel bir yenilik değilmi ? .
Stardoll'un bu seneki yenilikleri birbirinden yararlı ve hoş bu yüzden gelecek yenilikleri sabırsızlıkla bekliyoruz.


Yazı: karizmatik32

Resimler: stardoll.com





http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon