10 Kasım.!

Merhaba sevgili ATATÜRK ve stardoll magazine tutkunları!

Bugün ulu önder ATATÜRK'ün 74. ölüm yıl dönümünde bir kez daha saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun..
Böyle büyük bir acıyı nasıl anlatacağımızı bilemiyoruz..Bugün tarih bile sıraya girdi. Atatürk'ün yokluğunu gün geçtikçe hissediyor ve  anlıyoruz bu günde bu hüzünlü günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha andık . Bizler hepimiz Mustafa Kemal'in şehitlerin çocuklarıyız. Onlar bizim için canı pahasına savaştılar. Bizlere bugün üzerinde yaşadığımız bu güzel toprakları bıraktılar bizler birer Türk evladı olarak üzerinde yaşadığımız bu toprakları kanımızın son damlasına kadar koruyacağız.!


Bugün 74 yıl geçmesine rağmen tüm Türkiye saat 09:05 'de saygı duruşundaydı.!




Atatürk gerek diğer liderler olsun gerek yabancı ünlüler tarafından dahi çok övülen bir önderdi..Bizler tarih boyunca böyle bir lidere sahip olmanın gururunu yaşamalıyız.!

Katy Perry: Keşke Atatürk İngiliz olsaydı. İngiltere daha adil bir ülke olabilirdi.
Conor Maynard: Atatürk'ü sevmeyenleri anlamıyorum. O Hitler gibi olmadı Dünyaya Adalet ve Barış'ı yaydı.
Logan Kerman:Türkler çok şanslılar.Yaşadoğı topraklar mükemmel ayrıca ATATÜRK'e sahipler.!
Demi Lovato:Atatürk Türkler'in babası.
Justin Bieber: Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin başına gelmiş EN iyi lider.
Cody Simpson: Bütün dünyanın Türkler'in sevdiği mavi gözlü Atasına ihtiyacı var.


Dünya tarihine adını böylesin değerli altın harflerle yazdırmış, girdiği her savaşta başarıya ulaşmış, gerek zekasıyla gerek kişiliğiyle TÜRK milletinin yol göstericisi olmuş olan Mustafa Kemal Atatürk her zaman kalbimizde.. Çünkü ATATÜRK'LE YAŞANILIR.! ÖLÜNMEZ.!!



"Türk esirlik kabul etmeyen bir millettir." Her kim bu devleti yıkmak isterse bizleri karşısında bulacaktır.! Bize emanet bıraktığın Cumhuriyet'i her daim yaşatacağız. Her kim ki bu halkı bölmeye çalışırsa o hainleri yaşatmayacağız.!! Sen rahat uyu Atam bizler burdayız.! 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!!!!




"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."





"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."


"Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir... Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir… Türk milletinin tarihi bir niteliği de güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır..."

yazı/resimler:000pop


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon