Stardoll Magazine Turkey Yeni Yazarlar Arıyor!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Blogumuz uzun yaz tatilinin hemen ardından yepyeni isimler ve yine harika etkinlikler ile yayın dönemini açmış bulunmaktadır! :)
Siz harika takipçilerimiz yeni yayın dönemimizde de yine çok eğlenecek ve bunun yanı sıra çokça kazanacaksınız! Neler mi?; Hot Buys, Le, Antidote, Chanel, Saç Tasarımı ve StarDollars



Tabi yarışmalarımız ve diğer etkinliklerimiz için bizlere yeni ekip arkadaşları gerekiyor. 
Tamamen yeni bir kadro ile çokça çalışacak ve sizleri memnun etmeye çalışacağız..

ddemmett ve ben (RockinCreyzi) ile sevilen blogumuzda sizde yer almak isterseniz:
-Kullanıcı adınızı ve yaşınızı,
-Varsa deneyim ya da blog konusunda ki bilgilerinizi,
-Blogum konusunda kendinizi iyi bulduğunuz konuları (stardoll, moda, magazin, müzik vs.),
-ve Size ulaşabileceğimiz herhangi bir sosyal medya hesabınızın linkini yorum olarak bırakın ve size yollayacağım mesajı bekleyin! :)

Unutmayın blogumuz sizler sayesinde bu kadar ilerledi, hepinizi çok seviyor ve ekibimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz...


Bizi takip etmeye, kaliteyi yakalamaya devam edin! ;)
Sevgilerle,
RockinCreyzi

Saçlarımın Trendi Hiç Bitmeyecek!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Bu yazımızda sizlere uzun zamandır kullanılan ve sevilen bir kaç saç modeli örneğinden bahsedeceğim. Bu saç modelleri sizleri her zaman şık ve güzel bir görüntüye ulaştırır.
Saç modellerimizden söz etmeye başlayalım bakalım.






Ortasından ayırdığımız düz saçların trendi yüzlerce yıl geçse bile bitmeyecektir. Açıklayalım; saçlarımızın katlı veya düz kesimli olsması fark etmez, ortadan ayırılmış ve de dümdüz bir hale getirilmiş olduğunda sizi birdenbire çok şık bir görüntüye kavuşturur (Selena'da gördüğünüz üzere). Saçlarınıza ne yapsanız bilemediğiniz bir tören öncesi veya gün içinde arkadaşlarınızla takılmadan önce kolayca kullanabileceğiniz bu model, sizi pek çok ortamın en şıkları arasına alacaktır.







Size pek çok model yaratabilme olanağı sağlayacak olan bu saç kesiminin olmazsa olmazı, saçınızın ön ve üst kısımlarının uzun olmasıdır. İsterseniz çılgın bir dağınıklık, isterseniz de tatlı bir kız gibi daha düzenli bir şekle sokabileceğiniz bu saç kesimi, kısa saçın tüm artılarını gözlerin önüne getirir.











Gelelim bob model de denilen çene hizası saç kesimlerine, pek de yabancı gelmedi değil mi? 90’lar da, pek çok kişinin kendisini Sezen Aksu'ya benzetmeye uğraştığı zamanlarda, herkeste asimetrik küt kesilmiş, bu tarz saç modellerine rastlamak kolaydı. Zamanda kaybolmamış olan bu saç kesimi, uzun zamandır kullanılmaya ve bizleri şık göstermeye devam etmektedir.


Umarım okurken keyif almışsınızdır, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.



x1ceren1x




SİZ OKULDAN DEĞİL, OKUL(DAKİLER) SİZDEN KORKSUN!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu yazımda sırlarımızı ele alalım mı?
Sırlar... Bazen en yakınımız diyebileceğimiz aile fertlerimize, arkadaşlarımıza dahi anlatamayacağımız büyüklükte, yani bizim düşüncemizde büyük olan sırlarımız vardır ömrümüzce kimseye açamayacağımız.. 


Şükürler olsun ki benim bu denli büyük sırlarım yok. En azından ben böyle sanıyorum. Kim bilebilir ki, belki kendimden bile sakladığım koca bir sırrım var.
Ben bütün düşüncelerimi dışa vuran bir kişiliğe sahibim, en azından aile dışı çevremde. Bu huyumu sizlere de kesinlikle ama kesinlikle öneririm! Yani düşünsenize ilk defa karşılaştığınız insanlarda en fazla sizin kadar insanlar. Onlardan ne eksiğiniz nede fazlanız var. Tabi bu eksiz ve fazla durumu ilerleyen dönemlerde siz, sizin davranışlarınız değiştirebiliyor. 
Nasıl; örneğin hepimizin baş belası olan okullardan bahsedelim, daha doğrusu okulun içerisindekilerden..


Kimler yada neler bu okulların içerisindekiler?
Bence onlar katlanamadığımız ve kesinlikle kafa dengimiz olmayan 'zoraki arkadaşlarımız' ve tabi derslerimizin üzerimize yüklediği yükler.. Yoksa bizim okulla hiç bir sorunumuz yok değil mi? Hatta çoğumuz bilmem kaç sene boyunca gideceğimiz okullara kayıt olurken mutlu bile olabiliyoruz başımıza geleceklerin farkında olmadan. Tıpkı kurbanlık koyunlar gibi :)

Sanırım yavaş yavaş sırrım, sırlarımız deşifre olmaya başladı, ne dersiniz?

Bu neden böyledir? Yani neden okul arkadaşlarımız twitterda gördüğümüz kişiler gibi olamaz ki? :)
Bize düşe düşe gösteriş budalaları kişiler düşer... Yalan mı?
Gösteriş budalaları neyse, ya kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar? Sözde kabadayılar? 
Aslındnda onlar sadece kişilik sorunları yaşayan insanlar, adeta okul döneminde bizler için hazırlanmış 2. sınav gibi varlıklar desem? :) 
Kişilik sorunları yaşadıkları garanti ama sınav durumu benim düşüncem.
Çünkü her sınıfa dörder beşer düşüyor bu tipler.


Birde onların yalakalıklarını yapabilecek potansiyelde ki ezilecek tayfada bulunduğu zaman, işte bur da tamda sizin eksiklik, fazlalık durumunuz giriyor olaya.
Siz eğer içine kapanık, kendi görüşlerinden çekinen, milletten korkan tipler olarak bir izlenim yaratacak olursanız hayırlı olsun okul döneminizin içine ettiniz!..

Ama 'yok öyle yağma!' der ve her türlü zorbalığa kafa tutmayı kendinize huy bellerseniz inanın okul sizin nefret ettiğiniz yer olmaktan çıkar. he o şahıslar yine ürümeye devam ederler ama inanın siz onları asla umursamazsınız. Hem biliyor musunuz bu onları çileden çıkartır! .)

Biraz konudan konuya atlar gibi oldu sanırım. Ama olsun, yeni eğitim döneminde benden size gözlemlerim ile nacizane önerilerim bunlar.

En son konumuz sırlarımızdı değil mi? İşte benim ve eminim benim yaşıtlarımın büyük sırlarımızdan sadece bir tanesi buydu. Zamanla kendimizden bile saklasakta...


Neyse kamu spotumuzu da verelim mi? 
SİZ OKULDAN DEĞİL, OKULDAKİLER SİZDEN KORKSUN!

Ben size sonra yine yazıcam. ;)
MSW'de Büyük Hüsran! (En Azından Türkiye'de)

MSW'de Büyük Hüsran! (En Azından Türkiye'de)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu yazım sözüm ona 'taraflı kesimlerin' hoşuna pek gitmeyecek türden bir yazı olacak maalesef...
Biliyorsunuz ki MSW Çeyrek Final adayları bugün açıklandı ve ne yazık ki ülkemiz adayları gerek bilinçsiz oylama, gerekse türlü düzenbazlıklarla belirlendi. 
En azından benim bildiğime ve gördüğüme göre...


Tabi tüm adayları aynı kefeye koymak elbette yanlış olur, bir yerde hepsi haklı ve ya haksız olarak çokça emek sarf ettiler.
Genel olarak, benim ve çoğu stardoll Türkiye kullanıcısının beklediğimiz isimler ne yazık ki bazı planlı engellere takılarak bu maratonda adeta önlerine çıkıp engel olmak için çabalayan bazı düzenbazlar yüzünden çeyrek finalist dahi olamadan elendiler.

'Hak Eden İsimlerin Çeyrek Finale Kalmasını Engelleyen Düzenbazlıklar Nedir?
diye soracak olanlar için bilinen bu gerçeği açıklama gereği duyuyorum.
Malum stardoll Türkiye kullanıcıları sürekli bir rekabet içerisinde oluyorlar.
Hele MSW döneminde bu gereksiz rekabet ikiye katlanıyor.
MSW döneminde uyarı alındığı zaman direkt elenildiğini bilen bazı gereksiz gruplar alışılmız işlemlerini yapıyorlar ve gizliden gizliye 'FAKE' hesapları ile, suçları sadece başarılı olmak olan emektar kullanıcıları sırf kendilerine rakip olmamaları için nedensizce şikayet ediyorlar.
Üstüne üstlük işin tuhaf kısmı olarak algıladığım bir durum ise stardoll Türkiye ekibinin bu malum grupları bilmesine rağmen şikayet ettikleri başarılı kullanıcılara çok ağır uyarılar yolluyor olması!


Ben malum grup, malum grup diyorum ama siz zaten anlıyorsunuz beni. :) 
Taraflı ya da tarafsız, fark etmez, azda olsa düşünme yetisi olan herkes bilir zaten bu ekibi...
Neyse, gelelim benim ve emeğe saygılı olan çoğu kişinin MSW Çeyrek Finali boyunca destek vereceğimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebileceğine inandığımız üyeye;


Bu isim hiç şüphesiz ki GİZEEMMS
Neden diyecek olursanız, öncelikle benim GİZEEMMS ile asla hiç bir tanışıklığım olmadığını belirterek;
Harika bir görünümü, Cover Girl, Nation Cover Girl ve bir çok Saç Tasarım Kupasının yanı sıra hemen hemen her kullanıcının 'iyi bir kişi' olarak teşkil ettiği GİZEEMMS kişiliği ile de ülkemizi iyi bir şekilde temsil edebilir bence.
Diğer adaylar arasında çok değerli ve ülkemizi uluslar arası düzeyde dahi temsil eden üyeler de mevcut elbette, fakat ben chat aracılığı ile rastgele sorduğum kullanıcıların çoğu bugün oyunu GİZEEMMS için kullandığını belirttiler, bunun üzerine suitini ve me-doll'ünü inceledim ve bende oylamaya karar kıldım.

Sizlere her zaman ki uyarımı yaparak yazımı sonlandırmak istiyorum;
Siz siz olun lütfen sadece hak ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları oylayın. Sadece MSW süresince değil, NCG, CG, PODYUM gibi oylamayla seçilen üyeleri bizler seçiyoruz ve çoğu zaman bilinçsiz oylamalar yaparak hiç alakası olmayan üyeleri ödüllendiriyoruz.
Sonra yine pişman olan biz oluyoruz...

MSW konusunda yine aynı şekilde gerçekten ülkemizi uluslar arası platformda temsil edebilecek ve kraliçelik tacına sahip olan adayları oyladığınız taktirde ülkemizin şansı kat ve kat artacak.

Her şeye rağmen çeyrek finale çıkan ve ülkemizi temsil edebilmek için yarışan adaylarımıza başarılar diliyorum. Asla unutulmasın ki yarı final temsilcimiz kim olursa olsun kalbimiz ve desteğimiz kendisinden yana olacak. Ülkemiz için...



Sevgilerle,

Kim Demiş Farklı Desenler Aynı Anda Kullanılmaz Diye?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Ben yeni yazarınız Ceren, Stardoll da x1ceren1x adlı hesap benim hesabım ve bugünden itibaren moda, ünlüler, trendler gibi konularda ki fikirlerimi sizinle blogumuzun aracılığıyla paylaşacağım.

İlk yazımda sizlere farklı desenlerin bir arada ne kadar şık görünebileceklerinden bahsedeceğim.
İlk şart uyumsuzca hazırlanmış bir kombinde bir uyum yakalamaktır.
Önce desenli iki parçadan birisini daha karışık ve baskın, diğerini ise daha sade bir desene sahip olacak şekilde seçmemiz gerekir. 
Eğer iki iddialı parçayı bir araya getirirseniz işler karışabilir. ;)
Bu trend de asıl nokta hayvan desenleridir. Hele ki leopar deseni ile en punk desenleri bile yumuşatabilirsiniz.
Örneğin kamuflaj desenli bir asker ceketinin içine giyeceğiniz; 
ortasında kocaman kalp, yıldız vb. şeklinde leopar deseni olan beyaz tişörtünüzün altına da uyumlu renkteki payetli eteğinizi giyerek çok şık olabilirsiniz.
Tabi son olarakta siyah deri ve metal detaylı bir çanta ve uyumlu tonlarda ayakkabı/takı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Ya da ben leopar sevmem diyorsanız sezonun trendlerinden olan Nostaljik-Afrikan desenli pantalonlarınız, düz renk bluzlarınız, sade stilettolarınız ve karışık desenli portföy çantalarınızla da mükemmel kombinler yaratabilirsiniz.

Sonra ki yazımızda görüşmek üzere, Ceren. 





Her Dönemin Ayrı Bir Güzelliği Vardır, Ya Okul Döneminin?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu aralar hepimizde bir stres var nedeni çok açık değil mi? Okullar açılıyor yine sınavlar, dersler, ödevler bol bol stresli günler özellikle biz stardoll tutkunları için bir hayli zorlu geçecek 9 ay çok sık giremeyeceğiz oyuna, uzun süre stardoll modasını sık sık takip edemeyeceğiz.. Açıkçası beni ders stresinden çok stardoll stresi üzüyor :( yinede sayılı gün çabuk geçer derler ve bizde derslerimize sıkı çalışıp  9 ay sonra koşa koşa stardollumuza kavuşacağız! Ödül olarak birçoğunuzun ailesi sizi süperstar yapacak  yada çoktandır süperstar v.b şeyler olanlar içinde stardoll modası takibe devam edeceğiz sık sık gireceğiz gönlümüzce chat odalarında, mağzalarda ,blogumuzda stardoll da sizi eğlendiren ne varsa her şeyi yapacağız. 

Peki stardoll  ders stresi bir yana  yeni müfredata ne dersiniz? Bence öğrenciler için gerçekten acı  kurallar konuldu :( devamsızlık 10 güne indirildi  blok ders  seçimi çıktı daha bir sürü can sıkıcı kurallar  yinede kuralları kafamıza takmayıp derslerimize odaklanmalı sınıfımızı başarıyla geçmeliyiz.Büyükler  canımızı sıkan konuşmalar yapsa da cidden arada birkaç güzel cümle diyorlar her dönemin,her yaşın bir güzelliği vardır diye  cidden okul döneminin  vede stardoll (yaz tatili) döneminin güzellikleri de var ilk birkaç hafta okula adapte olmaya zorlanacağız  ama güzel ve zorlu günler bizi bekliyor...

 Bol bol başarılı bol bol eğlenceli
bir okul döneminiz hayırlı olsun ;) 


      BU ARADA BİZİ YARI YOLDA BIRAKAN SARI KİTAP POŞETLERİYLE İYİ ŞANSLAR DİLERİM SİZE :D







Rojda32'den Applause!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll ile ilgili öneri yazılarımın hemen hepsinde dile getirdiğim gibi, Rojda32 Stardoll'ün gerçek kraliçelerinin başında geliyor! Hem gerçekten çok çok iyi bir insan hemde olağan üstü başarılı bir tasarım tutkunu! Geçtiğimiz MSW yarışmasında (2012) hazırladığı proje doll'leri hala unutulmayan Rojda32, bu yılın bombasınıda patlattı ve Lady Gaga - Applause esintili harika bir proje doll'ü hazırladı..


O gerçek bir sanatçı! Geçen sene MSW yarışmasında kesin olarak kraliçelik adayı olarak görünüyordu fakat 2. oldu... Eminim bu sene gerçekten hak ettiği üzre kraliçelik ünvanını alacak! Kalbimiz ve desteklerimiz Rojda32'den yana olsun. :) Kendisini oylamak ve birbirinden harika, eşsiz oda ve me-doll tasarımlarını yakından görmek için TIKLAYIN.


Rojda32'ye ilham kaynağı olan bu harika şarkıyı 'lady Gaga - Applause' dinlememek olmaz tabi. :)

Hepinize harika oyunlar diliyorum! Bu arada artık okullar açılmak üzre, sakın derslerinizi aksatmayın ve hem kendiniz hemde ailenizi pişman etmeyin ilerleyen dönemlerde.
Stardoll keyifli bir oyun fakat kendinizi çok kaptırırsanız dersleriniz ve sosyal hayatınız kesinlikle olumsuz etkilenir!! 
Günde 1 saat, ya da haftada 1 gün ideal bir süredir bence. En azından okullar kapanana kadar. :)

Sevgilerle,
RockinCreyzi
'Burak Can'dır Twitter Dünya Gündeminde!

'Burak Can'dır Twitter Dünya Gündeminde!

Merhaba sevgili Burak Can ve stardoll magazine tutkunları!

Dün akşam (07 Eylül) saat 22:00'da, Burak Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 1D RADYO yayınına konuk olan genç ve çok başarılı oyuncu Burak Can radyo yayınında ve hatta yayın sonrasında sevenleri aracılığı ile twitter gündemini salladı!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Kaya'nın hem kişisel twitter hesabından (@BurakkayaTr) hemde 1D RADYO'nun twitter hesabından (@1DRADYO) 7 Eylül'de 'a Burak Can'ın konuk olacağını duyurmasıyla birlikte tüm 'burakist' ailesi bolca mutluluk içerikli tweetler ile sevinçlerini dile getirdiler! :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantıGömülü resim için kalıcı bağlantı

Yayın başlarken twitterda paylaşılan #burakcandır tagı öncelikle Türkiye ardından da dünya gündemini salladı ve uzun süre gündemden düşmedi!
Ayrıca yayın sırasında artık bir 'Burak Kaya ve 1D RADYO geleneği' halini alan bedava konser bileti dağıtımıda oldu! Hemde Lana Del Rey konserine! Çift kişilik bir bileti kazanan şanslı dinleyici konsere, yine yayını dinleyenler arasında olan bir arkadaşıyla gideceğini belirtti.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Can yayın sırasında ilerleyen zamanlarda tekrar konuk olacağının sinyallerini verirken yayın sonrasında Burak Kaya'nın '
  • ve 'ler daha çok dünya ve Türkiye gündemini sallıycak.' tweeti de yayını kaçıranlar ve doyamayanlar için büyük bir müjde gibi geldi!

    Ayrıca dün akşam ki yayını dinleyemeyenler Buraya Tıklayarak kaçırdıkları harika yayını dinleyebilirler!

    Kaliteli eğlencenin adresi haline gelen, Burak Kaya'nın keyifli ve çılgın sunumu ile 1D RADYO yayınlarını asla kaçırmak istemezsiniz! Yayın günleri ve saatleri için twitterda @BurakkayaTr ve @1DRADYO 'yu takipte kalın.

    Sevgilerle,

    MSW'13 Türkiye Favorileri #1 - Angel_of_Harlem

    Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

    Miss Stardoll World macerası başladı ve çeyrek final için her ülkeden adaylar oy alma yarışına girdi! Öncelikle biraz 'MSW' yarışmasından bahsedeyim ve ardından ilk favori ismimize geçelim.


    MISS STARDOLL WORLD ~
    --------------------------------------

    İlki 2010 yılında yapılmaya başlanan ve artık gelenek halini alan ve tamda okulların açılmasına sayılı günler kala bu dönemlerde Miss Stardoll World facebook sayfasında duyrulan bu yarışma stardoll'ün en büyük ve kapsamlı, ödülleri de bir o kadar göz alıcı yarışması halini almış durumda.

    ilk iki yılında (2010 - 2011) Türk kullanıcılarının ardarda kraliçelik ünvanını aldıkları MSW diğer tüm katılımcı ülkelerce git gide daha fazla rekabetli bir ortama dönüştü ve nihayet geçen sene (2012) uzun ve zor bir maratonun ardından Suudi Arabistan üyelerinden Ashleesoul kraliçelik tacını göğüsledi ve kraliçelik karşılığında vaat edilen ürünler hem stardoll'de hemde gerçek hayatında kendisine ulaştırıldı.

    ~ msw 2013 KRALİÇESİ İÇİN ÖDÜLLER ~
    --------------------------------------------------

    Ipad Mini Stardoll Barbie Bebeği Özel Stardoll Makyaj ve Kitap Ödülü Paketi Kazanan bebeğin Stardoll Dressup Doll giydirme bebeği hazırlanacak Sadece onun için özel olarak tasarlanmış bir kıyafet BEDAVA 2 koca yıl Süperstar üyeliği Royalty üyelİk ayrıcalığı 2000 Stardolları 2000 Starcoins Özel Miss Stardoll World Tacı Özel Miss Stardoll World kuşağı Görevlerden Finalist başarısını kazanma şansı


    Geçmişten, günümüze MSW hakkında daha detaylı bilgiyi ve diğer ödülleri Stardoll MSW sekmesinden öğrenebilirsiniz.


    ~ MSW'13 TÜRKİYE FAVORİLERİ ~
    #1 aNGEL_OF_hARLEM
    -------------------------------------------------------------------

    Sizlere #MSW süresince gerek ülkemizden gerekse diğer ülkelerden beğendiğim, hak ettiğine inandığım ve oylamanız gerektiğini düşündüğüm isimleri paylaşmaya çalışacağım. İlk favorimi paylaşmadan önce sizlere çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum; SİZ SİZ OLUN, SADECE GERÇEKTEN HAK EDEN VE BU KONUDA EMEK HARCAYAN ÜYELERİ OYLAYIN...
    Aksi taktirde NCG sisteminde sıkça yaşadığımız olayı MSW'de de yaşama olasılığımız yüksek. Hem kendi şansınızı azaltırsınız hemde gerçekten hak eden isimlere haksızlık etmiş olursunuz.

    Uyarımı dikkate almanızı rica ediyor ve sizlere ilk favorim olan Angel_of_Harlem 'den bahsetmek istiyorum.


    Hepimizin tanıdığımız ve hem kendisini hemde tasarımlarını çok sevdiğimiz Angel_of_Harlem
    08.24.2011 tarihinde stardoll'e katıldı ve oyuna geldiği günden bugüne onlarca başarıya imza attı.
    Hak eden kullanıcılara desteğini esirgemedi ve bu sayede binlerce kişinin kalbinde taht kurdu.
    Klübünden onlarca kişiye ücretsiz bir şekilde tasarım saçlarını dağıtıyor!
    Uluslar arası bir başarısı ve ünü olan Angel_of_Harlem'in 2 CG , 11 NCG , 1 SAHNE ve 1'de PARTİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ kupası bulunuyor! Bunun yanı sıra onlarca 2,3,4..'lük dereceleriyle de sıkça gündeme geliyor.
    Angel_of_Harlem, çok sevilen ve aynı zamanda satış rekorları kıran tasarım saçlarıyla tüm stardoll üyelerini büyülüyor! 


    Bir sonraki favorimle yakında tekrar karşınızda olacağım! MSW süresince tüm adaylara başarılar diliyorum. Sizlerde favori isimlerinizi benimle paylaşarak bir sonraki yazım için bana yardımcı olabilirsiniz.

    Sevgilerle,

    Öne Çıkan Yayın

    Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?