Bir Dostluk Hikayesi: Sokak Kedisi Bob

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Bildiğiniz üzere burada asıl amacım keşfedilmesi gereken üyeleri burada sizlerle paylaşmak, ancak şu günlerde okuduğum bir kitabı sizlerle paylaşmadan edemedim! :)

Kitabın adı: Sokak Kedisi Bob ( A Street Cat Named Bob )

Kitabı henüz dün almama rağmen yarısından fazlasını okudum. Yani henüz kitabı bitirmedim, ancak yine de kendimi tutamayıp onu sizlere anlatmak istedim... Kitabın adından da anlaşıldığı gibi ana kahraman bir sokak kedisi: Bob. Ve onu sahiplenen James. Olay bu iki karakterin üzerinde gerçekleşiyor, kitap tam olarak bir hayvan-insan dostluk ilişkisini anlatıyor. Bu yüzden oldukça duygusal olduğu söylenebilir, ancak yardımcı fikirler de var. Londra gibi bir şehirde "fakir" olmanın ve sokaklarda çalışmanın zorlukları,adaletsizliği üzerine birtakım şeyler de anlatılıyor. Ve de "uyuşturucu" gibi bağımlılık maddelerin zararları üzerine de ders alabileceğiniz bir kitap. Yani okuyan kişiye oldukça faydası olduğu söylenebilir :)


Kitabı okurken bu kedinin sevimliliğine kapılırken ayrıca güzel dersler de alacağınıza inanıyorum. Bu kitabı ben de gördüğüm bir öneri üzerine satın aldım. Oldukça popüler bir kitap, tam 22 dile çevrilmiş. Bob ve James birçok imza günü düzenlemiş. Kitabı D&R adlı mağazada bulabilirsiniz. Ücreti 9.90 gibi, yani düz 10 tl. Böyle makul bir fiyata bulabileceğiniz iyi kitaplardan biri...

Bob ve James'in Birkaç Fotoğrafı


*James ve kedisi Bob, gitar çalarak geçimini sağlarken*


*Bob, Londra sokaklarında kitabını tanıtıp para kazanırken*

Umarım bu sevimli kediyi ve sahibini daha yakından tanımak istersiniz ve D&R'a koşarsınız. Kitabı bitirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum! Umarım sonu beni hayal kırıklığına uğratmaz.

BEREN SAAT 2. KEZ STARDOLLDA

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!
 
 
Eğer yukarıdaki fotoğrafta  "BEREN SAAT" yazmasaydı bu kişinin o olduğunu anlayabilir miydiniz ? Ben cevap vereyim.Hayır. Stardolldeki Beren Saat hayranlarını  bu durum biraz üzmüş olsa da 2. kez onunla buluşmak yine de güzel.


FALLAEN ANGEL DARK SUMMER

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 
 
 
Dün akşam itibariyle Fallen Angel yaz koleksiyonu StarPlazada yerini aldı. Her zaman olduğu gibi koyu renkler ağır basıyor gelen ürünlerde. Yazın da tarzını korumak isteyenler için...
 
 



Bloğumuzda Yazmaya Ne Dersin?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bloğumuzda bize stardoll yazılarımız konusunda yardımcı olacak, stardoll'de ki tüm gelişmeleri takip eden yazar arkadaşlar gerekiyor! :)


Eğer blog yazarlığı konusunda kendinize güveniyorsanız, birde stardoll gündeminin sıkı takipçilerinden biriyseniz hemen bize ulaşın ve harika ekibimizin bir parçası olun! :)

Ben bu işi yaparım! diyenler kullanıcı adlarını ve varsa deneyimlerini bu yazımın altına yorum olarak yazsınlar. Ekibimize 2 ya da 3 yazar arkadaş arıyoruz ve tek kural olarak en az 3 günde bir blog yazısı yazabilmesini istiyoruz. (okul dönemi dahil) 

Yeni ekip arkadaşları edinmek için sabırsızlanıyorum! :)

Sevgilerle,
MagazineTurkey (RockinCreyzi)

RockinCreyzi | Bazaar | Herşey Bedava!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzre artık stardoll'de olamayacağım, dün hesabımı kapatmıştım fakat bugün tekrar açarak sizlere bazaarımda ki tüm ürünleri dağıttıktan sonra hesabımı sonsuza kadar karar verdim... 
Bazaarımda sizleri bekleyen bedava ürünlerden bazıları aşağıda;















Yukarıda görmüş olduğunuz ürünlerin her birini ayrı bir takipçimizin kazanmasını istiyorum. 
Hesabımı kapatıyorum diye bencillik yapmak istemedim ve kıyafetler öylece kalacağına beni bu zamana kadar sevgileriyle ödüllendiren sevgili takipçilerime dağıtayım dedim. :) Yukarıda ki görüntülerde ki ürünler bazaarımın sadece bir kısmı, ben tüm ürünleri takipçilerimize dağıtacağım! 

Yalnız Öncelikle twitter, facebook ve bloğumuzu takip etmeniz gerekmekte. 
(zaten çoğunuz takip ediyorsunuz, sağ olun.)

Facebook: STARDOLL-LİFE
Bloğumuzu Takip Etmek İçin: Tıkla

...:::EDIT:::...

Arkadaşlar adına ürün ayırdıklarım 10 dakika içerisinde satın almadıkları taktirde ürünü geri çekiyorum bazaardan. çünkü sırada onlarca kişi var, üzgünüm :/ Hala ürün alamayanlar ziyaretçi defterime yazsınlar

Bizi takip ettikten hemen sonra buraya kullanıcı adınızı ve twitter hesabınızı yazmanız yeterli olacaktır! :)

Sevgilerle,

Elveda Stardoll...

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Malum saçma olayları hepiniz biliyorsunuz.

Bir grup şahıs stardoll'ün sadece bir oyun olduğunu unutmuşlar ve bu oyuna kendilerini çok kaptırmışlar. Öyle ki gözlerini koskoca bir hırs bürümüş.


Yaptıkları, gizli gruplarında ki gereksiz planları hepiniz gördünüz. Bende gördüm ama ne şaşırdım nede umursadım. Çünkü bu yapılanlara alışkınım. Sadece stardoll'e 'sahte zincirli mesajlar dolayısıyla asla uyarı almak istemiyorum!' demekle yetindim.
Stardoll'de yaşanan bu olaylar iyice bıkınlık verdi ve olaylar bitene, stardoll adaletli bir site olana kadar (ne zaman bilmiyorum) hesabımı dondurmaya karar verdim.
Olur ki stardoll bir gün adaletin ne demek olduğunu hatırlarsa o gün hesabımı tekrar açacağım ve hesabımda ki tüm değerli ürünleri sizlere dağıtıp tamamen bırakacağım oyunu.


Kendinize çok iyi bakın, eminim ki Demet ve Deniz bloğumuzu stardoll'de bulundukları sürece yine dimdik ayakta tutacaklar! :)

Elveda..

malum şahıslara not: Lütfen bu yazımı başka taraflara çekmeyin... Sizden böyle bir şey beklediğim için uyarıyım dedim.

Sevgilerle,

RAMAZAN KUTLAMASINDA ÇANTANIN DİĞER PARÇASI NEREDE ACABA?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Bulmacayı tamamlayıp çantayı elde etmek isteyenler, hesaplarının tasarla-sat kısmına gidip en altta saklanmış parcayı bulabilirler.




ddemmett


Stardoll'de Yeni Ramazan Yarışmaları Başladı!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll, Ramazan ayı etkinliklerine hız kesmeden yenilerini ekliyor! 

Yeni yarışmalardan ilki olan 'Ramazan Testi' yarışmasına katılan herkes archive ürün kazanıyor! Ayırca tüm soruları doğru yanıtlayan 5 şanslı kullanıcıda stardollars kazanacak. Yarışma sorularının doğru yanıtları aşağıda ki fotoğrafta;

RAMAZAN TESTI


Yarışmaya katıl butonuna tıkladığınız an suitinize gönderilecek olan archive ürünü;



İkinci yeni yarışma 'Gün Batımında İftar Saati' 

GÜN BATIMINDA İFTAR SAATİ

Bu yarışmada sizlerden deniz manzaralı bir iftar masası hazırlanmanız isteniyor.
Yarışmaya kendi suitinizden görüntü alarak katılabilirsiniz.
Kazanan 5 şanslı kullanıcı stardollars ile ödüllendirilecek!
Yarışmaya katılan herkes bedava elbise kazanacak;



YARIŞMALAR SAYFASINA GİTMEK İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

Yarışmaları nasıl buldunuz?

Sevgilerle,

PET À PORTER İLE SAFARİYE NE DERSİNİZ

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Stardollde safari turuna ne dersiniz? Fil, deve kuşu , zürafa, aslan, geyik flamingo, leopar ve diğerleri...Bu turda sizinle olacak.    Tahmin ettiğiniz gibi bu safari turu için yüzlerce stardoları gözden çıkarmanız şart. 

 PET À PORTER yeni dekor ürünleri ve iki  oda arka planı ile bugün  yenilendi.  Sınırlı sayıdaki bu ürünlere sahip olma isteyenler çabuk davransın.











ddemmett

TASARIM SAÇ ÖDÜLLÜ KOMBİN YARIŞMASININ SONUCU

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Geçen pazartesi  kombin yarışmamızı başlatmıştık , yarışma için süre bitti.Şimdi sonucu sizlerle paylaşacağım.
Yarışmamızın birincisi sky_blue55



Yarışmamıza katılan herkese teşekkürler.



ddemmett



RAMAZAN KUTLAMASINDA GÜNÜN SORUSU

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Eminim  ki bu  soruya çoğunuz doğru cevap verecek ama sizlerden gelen istek üzerine hem soruları hem de doğru cevapları hergün bloğumuzda paylaşacağım.


Doğru cevap karşılığında 10 sc kazanacaksınız. 

Çantanın diğer parçasını bulan var mı? 


ddemmett

COMING SOON: PET À PORTER SAFARI

COMING SOON: PET À PORTER SAFARI

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll tutkunları hazır olun!! Yakında Stardoll'de safari heyecanı başlayacak!

1

Callie.Stardoll bugün bu harika haberi bizlerle paylaştı!
StarBlogda yayınlanan harika haberde bol maceralı, ücretsiz ve sınırlı ürünlerinde bulunacağı bir stardoll PET À PORTER safarisinden söz ediliyor! :)

Merakla bekleyeceğiz! 


Stardoll safarisi hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? :)

Sevgilerle,
RockinCreyzi

RAMAZAN KUTLAMASI

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Stardollde Ramazan ayı  gecen yıllara göre değişik bir uygulamayla kutlanıyor bu sene . Bildiğiniz gibi gecen senelerde Ramazan Ayı Takvimi bizlerle oluyordu. Her güne ayrı bir ürün geliyor, bu ürünlere sd ve sc ile hatta bazen ücretsiz sahip olabiliyorduk. Bu sene farklı bir uygulamaya gidilmiş. 



Aslında diğer etkinliklerden bildiğimiz bir uygulama, Bulmaca Tamamlama. Stardollde  bu üç ürünün parçaları saklanmış durumda. size düşen görev bu parçaları bulup üzerine tıklamak. Ayrıca her gün bize sorulan sorulara doğru cevaplarsak  sd  ve sc  kazanma şansımız bile var.  Kısa bir aramadan sonra ilk parçaya ulaşabileceğinizden eminim. Ama benden size bir ipucu.

Bugün mesajlarınıza bakmayı unutmayın :D




ddemmett

  


Angel_Of_Harlem'den Ten Rengi Paratma Taktiği

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bugün Müge ablanın (angel_of_harlem) facebook profiline baktığımda arkadaşlarına paylaştığı 'me-doll ten rengi parlatma' taktiğini gördüm ve hemen MagazineTurkey hesabım ile bu taktiği uyguladım. Harika, me-doll'lerimize canlılık katan bir görünüm çıktı ortaya. ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.;




Yukarıda ki resimlerde gösterilen yolları sırasıyla izlediğinizde sizlerinde me-doll'lerinizin ten reklerine parlaklık gelecek. :) Bir küçük önerim var, me-doll'ünüzü ne kadar koyu tenli seçerseniz o kadar iyi sonuç alıyorsunuz :)

Bu öneriyi profilinde paylaşıp bizlere yardımcı olan Angel_Of_Harlem'e teşekkür ediyorum! :)



Sevgilerle,

Christian Louboutin Stardollde

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!




Dünyaca ünlü markalar Stardollde.  Önceden haber verdiğimiz gibi Christian Louboutin kendi mağazasıyla bugün  Starplazada yerini aldı. Çanta ve ayakkabı tutkunları kaçırmasınlar.






Bazı ürünlerin gerçek halleri.  Muhteşemler...

ddemmett

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?