250.000.000 ÜYE VE BİRÇOK SÜRPRİZ ÇOK YAKINDA

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunlari!!
Gun gectikce stardoll'e kayit olan uye sayisi hizla artiyor! stardoll neredeyse 250.000.000 uyeye ulasacak!  Bu konuda stardoll gectigimiz gun instagramda bir tesekkur fotografi paylasti.


Bildiginiz gibi stardoll belirli uye sayilarina ulaştığı zamanlarda harika etkinliklerle tüm üyelere bir cok bedava hediyeler dagitiyor!! 250.000.000 uyeye ulastiginda da kesinlikle harika oduller verecek!
Öyleyse hep birlikte stardollun 250.000.000 üyeye ulaşmaşmasını bekleyelim! 


sizce bu sefer ne gibi odüller kazanacağız? yorum ve göruslerinizi bekliyorum 


SEVGİLERDE ddemmett

Pileli Etek Çizimi

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Herkese merhaba (: Sizin için bikaç şey hazırladım, Bunlar pileli etek çizimi hakkında. Hertürlü tarza ayak uydurduğunu düşünüyorum ^^ Ve çizimi çok basit, ben sadece bazı püf noktalara değinmek istedim (: Profesyonel teknikler değil sadece benim uyguladığım şeylerden bahsettim. Umarım işinize yarar (:








Okuduğunuz için teşekkürler (: Yardımcı olabildiysem ne mutlu :3  Yarın Pazartesi, güzel bir hafta geçirmeniz dileğile ^^ 

 -Betül (crazycatbetul97)



TEPEYE TIRMANIŞ GÖREVİ NASIL YAPILIR?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 Hepimizin bildiği gibi başarı tablosuna yeni ödüller eklendi . Peki ama bu görevleri nasıl yerine getireceğiz? Eminim ki çoğunuz bu soruyla karşı karşıya kaldınız. Şimdi size bu konuda yardımcı olacağım.



"Tepeye Tırmanış" ödülünde bizden 1'den 50'ye kadar olan her levelden kullanıcıyı ziyaret etmemiz isteniyor. Yapmamız gereken  kolay olsa da dikkatli olmamız gerek. Çünkü 1den 50ye kadar olan levelleri  sıra sıra ziyaret etmemiz gerekiyor. Yani 123....50 şeklinde ilerlemelisiniz.

  Ben sizin için bütün levellerin linklerini koydum. İşiniz bundan sonra çok kolay.


level1  level2 level3 level4  level5 level6 level7 level8 level9 level10 level11 level12  level13    level14 level15  level16  level17 level18 level19  level20 level21 level22 level23  level24  level25    level26  level27 level28  level29 level30 level31 level32 level33 level34 level35  level36 level37 level38 level39 level40  level41 level42 level43 level44 level45 level46 level47  level48   level49 level50

not: arkadaşlar leveller özellikle de düşük seviyedekiler her an değişebileceği için çok çabuk davranıp görevinizi yerine getirin. nasılsa burda linkler var sonra yaparım derseniz pişman olursunuz eğer bir level değişmişse yorumlara yazarsanız ben onu değiştiririm arkadaşlar


SEVGİLERLE ddemmett

Yarışma: Nicki Minaj vs. Katy Perry | Ödül: Old Hot Buys

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Öncelikle Öykü Peksel vs Eda Taşpınar yarışmamıza katılarak bizden Hot Buys elbise kazanan şanslı katılımcımızı açıklamak istiyorum: Yarışmamıza katılarak bizden Hot Buys elbise kazanan isim _lara_sevgi_11 oluyor!! Şimdi yeni yarışmamıza geçelim;


Bu yarışmamızda sizlerden yakın zamanda tüm kullanıcıların giydirmelerine sunulan Nicki Minaj ya da Katy Perry bebeklerininden birine istediğiniz kombini hazırlayıp tanıtımınıza 'Stardoll Magazine Turkey Blogunun Old Hot Buys Ödüllü Yarışması Katılımcısıyım' yazarak yarışmamıza katılmış olmanızı ve aşağıdaki resimde gördüğünüz iki çok değerli Hot Buys ürünlerden birini kazanmaya bir adım daha yaklaşmanızı istiyorum. :)


Yarışmamızın katılım süresi 1 hatfa, yani yarışmamız 7 Temmuz Pazar günü sona erecek ve aynı gün kazanan şanslı iki isim ödüllerimiz olan Hot Buys ürünlerini kazanacak! Ayrıca yarışmaya katılan herkese (tanıtımına katılımcımız olduğunu belirten ve kombini tanıtımına koyan) 5/5 oy + yorum + royalty ürünleri hediye edeceğim!!  :)

Herkese Bol Şans! ;)

(07.07.2013)
-YARIŞMA SONUCU-


Yarışmamızı HENHAD Kullanıcı Adlı Takipçimiz Yukarıda ki Katy Perry Kombini İle Kazanmıştır. Ödülümüz Kendisine Ulşatırıldı! :)

Sevgilerle,

BAŞARI TABLOSUNA YENİ ÖDÜLLER EKLENMEYE DEVAM EDİYOR

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Birkaç gün önce size başarı tablosundaki değişiklikten bahsetmiştim. Bugün de başarı tablosuna yeni ödüller eklendi.  Hangileri mi?

Etken Clıck ( herhangi bir şey için 5000 den fazla oy ver)
Tepeye Tırmanış ( 1den 50ye kadar her levelden kullanıcıların suitlerini ziyaret et)
Rekabetçi Ruh ( sohbet odası oyunu kazan)

Bu görevleri yerine getirmek biraz zaman alsa da stardolar  harcamak gerektirmediğinden herkes için uygun bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?





sevgilerle ddemmett



Zımbalara Veda!


Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!
Ben Nitelll. Bugün size 2013 Kış Modasında sıklıkla rastladığımız zımbalardan bahsedeceğim.Bu senenin başında öncelikle ayakkabı ve kıyafetlerde başlayan zımba akımı, çantalarda ve bilekliklerde,şortlarda kendini daha çok göstermeye başlamıştı. Herkesin dolabında en az bir tane zımbalı parça görmek mümkün hale gelmişti.Fakat bu 2013 Yaz Modasında artık zımbalara yer yok.Peki siz ne düşünüyorsunuz? :)
-Nitelll
2013 Yaz Modası

2013 Yaz Modası

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Merhaba ben Nitelll.Bugün ki yazımda sizlere Yaz modasının trend parçalarını yazacağım.

Beyaz Jean  :
 Beyaz Jean`ler    Kolay kombinler yapmayı seviyorsanız ve yaz aylarında da size her zaman yardımcı olacak bir parça arıyorsanız beyaz jean`leri es geçmemelisiniz.


Alışveriş Rehberi: İpek Tişörtlerİpek Tşörtler: Pamukluları bir kenara atın ipekleri üzerinize geçirin.Hem ferah hemde tarz.























Dolgu Topuklar: Alışveriş Rehberi: Dolgu Topuklar  Rahat bir şıklık olan dolgu ayakkabılar sizi tarz ve şık gösterecektir.




                                                               -Nitelll

Stardolldan FunPinkGirl

Stardolldan FunPinkGirl

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Ben Aylin. Blogda yeni yazmaya başladım. Stardoll'a 2009 yılından beri üyeyim; aslında modaya dair pek bir şey bilmeyen bir kızken Stardoll sayesinde modayla tanıştım. 18 yaşındayım ve tek hayalim yazar olmak.  Tam bir kitap kurduyum. Edebiyata ve tarihe büyük hayranım. 12 yaşımdan beri blog yazıyorum; şu anda da kitaplar hakkında olan bir blogum var fakat ilk defa bir moda blogunda yazacağım için çok sevinçliyim. Umarım yazılarımı büyük bir beğeniyle okursunuz. Bunun için Kerim'e teşekkür ederim, eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Blogda sizlerle gerçek hayattaki ünlülerin stilleri, Stardoll kombin önerileri, paylaşacağım.

 FunPinkGirl(Modern Juliet)

Kendi  kişisel  blogumu ziyaret etmek isterseniz:  kitap-ayraci.blogspot.com

Yeni Yarışma | Yaz Butiği

Yeni Yarışma | Yaz Butiği

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Eda.Stardoll harika bir yaz yarışması ile stardoll'e tekrar dönüş yaptı! :) Yarışmanın adı Yaz Butiği ve yarışmanın kazananının ödülü Eda.Stardoll'e toplam 300 stardollars değerinde kendi tasarımlarından oluşan 3 kombin hazırlamak! Yani hem 300 StarDollars değerinde satış yapacaksınız hemde tasarımlarınız sevgili editörümüz Eda.Stardoll tarafından sergilenecek, ki buda daha çok satış yapabileceğiniz anlamına gelmekte!! :D

YAZ BUTİĞİ

Eda.Stardooll'ün yarışmaya dair açıklaması;

Selam Canlarrr!!!

Yaz geldi gardroplar şenlendi!!!

Peki ister miydin senin butigindeki elbiseler Stardoll'de moda olsun???

Bunun için yapman gereken tepeden tırnaga tasarımı sana ait olan bir kombin hazırlayıp doll'üne giydirip resmini çekerek bize gönderip yarışmaya katılmak!!!

Kazanan kombin Eda.stardoll için her biri 100 SD ve üzeri olacak 3 yaz kombini tasarlayacak!!!

Haydi bakalım görelim muhteşem tasarımlarııııı!!!

Ben aşağıda ki fotoğrafla katıldım. Biliyorum baştan aşağı benim tasarımlarım değil ama sadece cap tasarımım ile katıldım :)


Yorum ve görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın, sağlıklı kalın! :)

Sevgilerle,

Stardoll Yeni Bir Bebek Daha Paylaştı!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll, fashion icon bebeğinin ardından bugün "Başka bir bebek su yüzüne çıkmaya başladı ... O bir arkadaş mı? Onun sadece güzel olduğunu düşünüyorum." sorusu ile birlikte yeni bir bebek paylaştı.  Çoğu kullanıcı stardoll'ün official bloğu aracılığı ile yeni bebeğin Stardoll Akademinin 2. ders yılı ile bir bağlantısı olabileceği düşüncesinde hem fikir oldular.


Hatırlayacaksınızdır, stardoll geçtiğimiz haftalarda da aşağıda ki fotoğrafı paylaşmıştı. Bu fotoğraftan da yola çıkarak ben bu konuda ki görüşlerimi ve tahminlerimi sizlere aktarmak isterim;


Bana göre yeni paylaşılan ve farklı pozlara sahip olan, daha fazla kaliteli görünen bu bebekler maalesef bizim kullanabileceğimiz yeni me-doll'ler olmayacaklar, nedenine gelecek olursak: farklı pozlarla birlikte geçmişte kalıplaşmış olan yüz binlerce elbise yeni me-doll'lere uygun olamayacak ve bu durum bence söz konusu bile olamaz..

Yeni paylaşılan bebekler ile ilgili benim fikrime gelecek olursak: benim düşüncelerime göre yakında geleceği düşünülen DownTown ile birlikte CoverGirl, Akademi, Podyum vs. gibi yerlerde stardoll'ün tasarladığı bu yeni bebekler bulunacakalar ve bu yerleri onlar temsil edecekler. Bu harika olurdu bence! :)

Sizin bu konu hakkında ki görüş ve fikirleriniz nelerdir? Fikirlerinizi bizimler paylaşmayı unutmayın. :)

Sevgilerle,

Mr. YAZ KOLEKSİYONUYLA STARDOLLDA

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!






 Stardolldaki mağzaların  yaz koleksiyonları birbiri ardına gelirken erkek kullanıcıları unutmak olmazdı tabii ki. Mr.yaz koleksiyonuyla STARDOLLda.


 Yazı baskılı tişörtler, uzun sportif pantolonlar,  renkli şortlar , güneş gözlükleri ,şapkalar , yazlık ayakkabı ve terliklele Stardoll erkek kullanıcılarını  yaza hazırlamış görünüyor. Mağazayı dolaşmak isteyenler tıklasın








bu şapkalar sadece erkekler için mi? hiç de değil. :D 
kızlar siz de şapka ve gözlüklerden alabilirsiniz .








sevgilerle ddemmett

Tül Görünümü

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



 Merhaba (: Bugün sizlerle "tül" görünümünü nasıl elde ettiğimi  paylaşmak istiyorum. Böyle olmak zorunda değil ama bu ben bu teknikler uyguluyorum (:  Umarım işinize yarar ^^
 (Bacakları aldırmayın biraz acayip oldular ^^ )

Yazım için özür dilerim >_< Daha okunaklı yazabilmeyi isterdim :D Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (:

Önceden yaptığım bir kaç tül çalışması (: 




Okuduğunuz için çok teşekkürler (: Görüşmek üzere :3 

 -Betül

Örnek Bir Stardoll Kullanıcısı Olmak | Ders 4: Hesap Takası Ya Da Satışı Yapma!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Örnek Bir Stardoll Kullanıcısı Olmak yolunda epey ilerledik! Umarım hepiniz ilk 3 dersimizde öğretmiş olduğum bilgilere ve kurallara uyarak stardoll'de daha eğlenceli vakitler geçiriyorsunuzdur, ee amacımızda buydu zaten; 'Daha Eğlenceli Bir Stardoll İçin El Ele' vererek stardoll'e yardımcı olmak niyetindeydik ve umarım yardımımız dokunmuştur aracılığınızla.  :) 4. dersimize geldi şimdi sıra;


Arkadaşlar bildiğiniz gibi bilinçsiz çokça kullanıcı stardoll'de çoğunlukla başkalarından çaldıkları hesaplarda içinde bulunmak üzere hesap satışı ya da hesap takası yapıyorlar...
Bu durum çoğunlukla hesabınızın stardoll'den silinmesine yol açıyor, aman dikkat! 
Bu oyuna gelmemeniz ve hesabınızı sağlama almanız için sizlere önerilerim var;

Öncelikle sohbette sizlere 'hesabımı satıyorum' vs. diyenlerden başlayalım. Bu tür kullanıcılara verebileceğiniz en büyük ceza derhal mesajını şikayet etmek olacaktır. Ardından bu kullanıcıyı ziyaret ederek tanıtımında hesap satışı ile ilgili bir şey yazıyorsa tanıtımınıda 'hesap takası ya da satışı' aracılığı ile şikayet ederek bu kullanıcının ceza almasında ki etkinizi arttırın. Son olarak bu üyeyi engelleyerek size bir daha ulaşamamasını sağlamış olun.
Bu adımları izleyerek hem stardoll'e yardım etmiş olacaksınız hemde kendi hesabınızın başına böyle bir durum gelmemesi için büyük bir adım atmış olacaksınız! :)

Aynı şekilde sizde asla hesabınızı bir başka üyeye satmamalısınız ve ya bir başka üyeden asla şifresini ve kişisel bilgilerini istememelisiniz. Aksi halde en ufak bir şikayette stardoll haklı olarak sizin hesabınızı da silebilir!

Bu konuyla tam da alakalı olacak bir örnek;

Yorumla iyice okumadan önce size durumu izah etmek isterim: Eski hesabının kullanıcı adı ozceey. olan kişinin hesabı stardoll tarafından kapatılmıştı ve ardından bu kişi _kuzi_ hesabını ya satın aldı ya da çaldı... Aşağıda ki yorumlardan da göreceksiniz ki _kuzi_ hesabının ilk sahibinin ismi İrem, ikinci sahibinin ismi Beril ve son sahibi (ozceey.) ise Özce adlı kişi..
Yani sizin anlayacağınız bu hesap baya el değiştirmiş. Sadece bu durumdan dolayı bile bu kullanıcıyı (_kuzi_) şikayet etmenizi ve stardoll ekibine yardımcı olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hesabı çalan ya da satın alan Özce'nin dediği gibi bakalım bloğumuzu kimse (stardoll) umursamayacak mı. Stardoll gerekeni yaptığı vakit göreceğiz. Stardoll'de yüksek puanlı hesaplar her zaman kusursuz değillerdir. irem_gizemsu (hesabında ki ürünler çalınmıştı), super_gotigh (bir çok hesap çaldı) örenkleri gibi..

_kuzi_'yi şikayet etmek için: _kuzi_








Buradan stardoll ekibine ve bilhassa Callies Crew Türkiye ekibine sesleniyor ve ekibi göreve davet ediyorum..

Daha Eğlenceli Bir Stardoll İçin Tüm Üyeler El Ele! ;)

Sevgilerle,

STARDOLLDE YENİ MAĞAZA "FEVER"

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


 Uzun bir süreden sonra Stardolle yeni bir moda mağazası geldi. FEVER mağazasında renkler ön planda. Elbiseler, çantalar, ayakkabılar hepsi renkli. Mağazada  starcoinsle alabileceğiniz herhangi bir ürün yok.Fiyatlar 6-19 stardolar aralığında değişiyor. 























sevgilerle ddemmett


Gizem Sembolünü Bul | Nasıl Yapılır?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bildiğiniz üzre stardoll'e dün yeni başarılar eklendi. Bu başarıları sevgili ddemmett'in yazısı aracılığı ile öğrendiniz. :)
Fakat yeni başarılardan bir tanesi vardı ki o başarının nasıl yapılacağını öğrene bilmek için bizlere oldukça mesajlar yolladınız ve ben hemen işe koyularak bu başarıyı sizler için öğrendim, şimdide anlatacağım;

'Net' adı altında ki başarıyı tamamladığımız zaman hesabımıza tam 15 starpoint yükleniyor.
Bu görevi bitirmek için stardoll'ün tüm sayfalarını gezmeniz bile gerekebilir. Ya da çok şanslıysanız ana sayfanızda bile bu gizli sembol sizi bekliyor olabilir. :)


Stardoll gizli sembol olarak aşağıda ki makyaz dolu cüzdanı hazırlamış ve stardoll'de bulunan herhangi bir köşeye bulamamız için saklamış. Bu sembolü bulmak için stardoll hesabınızı didik didik etmelisiniz ve ödülü bulunca üzerine tıklamalısınız. 


Bu açıklama ilk kez bizim bloğumuzdan yapılmaktadır... Takip etmeye devam ediniz. ;)

BOL ŞANS!

Sevgilerle,

Star Blog'da ki Yeniliği Gördünüz Mü?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Yenilikleri ilk kez bizim bloğumuz aracılığı ile öğrenmeye devam ediyorsunuz. :) Bu sabah Star Blog'u ziyaret ettiğimde yeni bir özellikle karşılaştım;


Artık Star Blog'da gezinirken stardoll'e tweet atabileceksiniz! :) Benim tahminlerime göre yeni gelecek olan twitter başarı ödülü ile bu durum arasında bir bağ olabilir. :) O nedenle twitter hesabı olmayan herkese yeni bir twitter hesabı açmalarını öneriyorum :)

Stardoll Twitter: @Stardoll
Stardoll Türkiye Twitter: @StardollTurkish


Ayrıca bizi de twitterda takip ederek sizde değerli ürünler kazanan kullanıcılar arasında yerlerinizi alabilirsiniz. :) Twitterda çok büyük ödülleri olan sürpriz yarışmalarımızı asla kaçırmayın. :)

Sevgilerle,

BAŞARI TABLOSUNA YENİ ÖDÜLLER EKLENDİ

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bugün stardoll hesabınızı açtığınızda eminim ki siz de farkettiniz. Başarı tablosuna  altı yeni ödül eklendi. 

Yorulana kadar alışveriş(bir defada starplazadan 25 adetten fazla ürün al)
Yıldönümü kulübü (kullanıcı olarak bir yılı tamamla)
Güçlü bağlar (kullanıcı olarak üç yılı tamamla)
Stardoll ailesi(kullanıcı olarak yedi yılı tamamla)
Net (gizem sembolünü bul ve tıkla)
Sıkı takipçi ( kulübünde 1000den fazla üyeye sahip ol)


Ben şimdiden  iki başarı ödülünü tamamladım. Ya siz?

sevgilerle ddemmett

STARDOLLDE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll instagramda ki fotoğraf paylasimlarini hiz kesmeden sürdürüyor.







Bugün yeni stardoll fashion icon bebeği ve stardoll ofisinden yeni bir fotograf paylaşan stardoll yeni harika değisimler hazırlıyor sanırım.




sizce fashion icon sayesinde medolllerimize farkli pozlar mi geliyor yoksa fashion icon daha farkli ozellikler mi getirecek?
bu konuda ki görüş ve eleştirilerinizi bekliyorum

bu haberi ilk bizim blogumuz aracılığı ile öğrendiniz, kalite icin takipte kalın
                                            
                                                              sevgilerle ddemmett

Bak bir varmış Bir yokmuş :)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Merhaba ben nitelll :).Bugünkü yazımda sizlere eski stardoll hakkında bilgi topladım.Biliyorum birçoğunuz benim gibi değilsiniz.Hepiniz stardoll'a yıllarınızı veren cici üyelersiniz :) Ama ben yinede hem kendim için hemde sizin nostalji yapmanız için araştırdım.. :)



Eskiden stardoll'daki cici elbiseler ne kadarda güzellermiş !! :)



Sanırım eski stardoll'un anasayfası :)



 Buda güzellik salonu olmalı...



 Sanırım suitlerimiz. :)



 Eski mağaza :O Fiyatlar :o Ne kadar ucuzmuş :)




Eski markalar...

Bence stardoll eskiden daha hoşmuş ahh ahh keşke ozaman kayıt olsaymışım.Sevgili üyecikler çok şanslısınız                               
                                                

                                                    -Nitelll

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?