30 Mayıs Rihanna Konseri!!



Dünya yıldızları ülkemize yağmaya devam ediyor! Justin bieber'dan sonra dün akşam (30 mayıs) İstanbul'da ''Diamonds World Tour'' kapsamında Rihanna'da  sevenleriyle buluştu.
21:30 da başlayacak olan konser için saat 17:00 'dan itibaren hayranları İnönü stadını doldurmaya başladı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Barbados'lu ünlü şarkıcı Rihanna, İnönü stadında adeta bir müzik ziyafeti çektirdi. 2. kez Türkiyede konser veren Rihanna'ya 35 bin hayranı eşlik etti.
Tabi ki Rihanna'ya ilgi yoğundu bu nedenle şüpheli gözüken herkese ek arama yapıldı ve gerekiyorsa konser alanından uzaklaştırıldı.

 

Tabiki Rihanna'yıda Justin bieber gibi aksilikler bırakmadı.Türkiyeye giriş yapacağı sırada gazetecilere gözükmek istemeyen Rihanna bir süre uçağında kaldı.Gazetecilerin uzaklaştırılamayacağını anlayınca pes edip uçağından indi ve sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü fethetti :)Yoğun trafik nedeniyle de oteline 1 saat geç giriş yapmak zorunda kaldı.Trafiğe takılınca kalacağı otele deniz yoluyla gitti ve sahne kıyafetlerini havalimanında unutunca da 45 dakika teknede beklemek zorunda kaldı :) Ayrıca Rihanna sahneye çıkmakta gecikince İnönü'nde ''yuh'' sesleri yükselmeye başladı.Rihanna , sahneye çıkınca tüm sesleri bastırıp hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı ve sahnede giydiği kostümüyle de yine dikkatleri üstüne çekti.



Eminim aranızda konsere gidenler vardır ve umarım eğlenceli vakit geçirmişsinizdir tabi işin içinde Rihanna varken kötü vakit geçirmekte olanaksız :)) Konsere gidemeyenlerde üzülmeyin bence Rihanna ülkemize 2. kez geldiyse neden 3. kez gelmesin ki !! :))

Sevgilerle
sevcan

Stardoll By Barbie Ödülleri mi Geliyor!?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll bu aralar instagram ve stardollblog.com'da ki paylaşımlarını oldukça arttırdı.
Son olarak instagram aracılığı ile Stardoll By Barbie resimlerini paylaşarak 'bu bebeklerden buldunuz mu?' yazdı. Çoğu ülkeden, çoğu kullanıcı sanırım Stardoll By Barbie bebklerini ilk kez gördüler ve nereden temin edebileceklerine yanıt arayan sorular yönelttiler.

Ülkemizde ki stardoll kullanıcıları Eda.Stardoll sayesinde çok şanslı biliyorsunuz ki! Geçen sene karne hediyesi olarak Stardoll By Barbie bebekleri ve onların harika kombinleri hediye edilmişti şanslı kullanıcılara!! :) 


Bu durumdan yola çıkarak; malum okulların kapanmasına sayılı günler kaldı ve Eda.Stardoll her an harika bir yarışma ile yine stardoll'ü şenlendirebilir! :) ne dersiniz?

Tüm detaylar ve ayrıntılar içi takipte kalın!

Sevgilerle,

Meriç İzgi-More Than This

Merhaba sevgili Meriç İzgi ve stardoll magazine tutkunları!

Meriç İzgi 1D RADYO tarafından hazırlanan ve Burak Kaya ile Kıvanç Erdoğan'ın keyifli sunumları ile bizlere ulaşan Two Ways Show'un konuğu olmuştu ve yayın sırasında One Direction grubunun More Than This şarkısını seslendirdi!
İşte Meriç İzgi yorumu ile More Than This:


1D RADYO HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00'da woisio.com/1dradyo ADRESİNDE! :)
TWO WAY SHOW İSE CUMA GÜNLERİ 17:00'da woisio.com/1dradyo'da!

1D RADYO: @1DRADYO
BURAK KAYA: @BurakKayaTr
KIVANÇ ERDOĞAN: @KivancErdogan
MERİÇ İZGİ: @Mericİzgi

Takipte Kalın! :)

Sevgilerle,

Meriç İzgi ve 1D RADYO Dinleyenleri buluşuyor!!

Merhaba sevgili 1D RADYO ve stardoll magazine tutkunları!

Meriç İzgi sevenlerin dikkatine!! :) Bildiğiniz üzre Meriç İzgi Rihanna'nın İstanbul konseri dolayısıyla İstanbul'a geldi! Konserin ertesi gün yani Cuma günü, saat 17:00 - 20:00 arası / Cevahir AVM'nin yanında ki Starbucks'ın 1.katında 1D RADYO ekibince düzenlenen buluşma sayesinde hayranları ile buluşacak!


Facebookta oluşturulan Meriç izgi ve 1D RADYO Buluşması etkinliğinden daha fazla detaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca Google Maps aracılığı ile Cevahir / Starbucks yol tarifi alabilirsiniz.



1D RADYO: @1DRADYO
BURAK KAYA: @BurakKayaTr
KIVANÇ ERDOĞAN: @KivancErdogan
MERİÇ İZGİ: @Mericİzgi

1D RADYO HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00'da woisio.com/1dradyo'da! :)

Takipte Kalın! :)

Sevgilerle,

Stardoll'den Yenilikler!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Biliyorsunuz Callie.Stardoll uzun bir aranın ardından tekrar stardoll'e döndü ve dönmesiyle birlikte yenilikleri beraberinde getirdi! :)

Öncelikle stardoll'ün twitter görünümü ve açıklama kısmı yenilendi:


Ardından stardoll'ün instagram hesabından tekrar fotoğraflar yayınlanmaya başladı:


Son olarak stardoll bloğunda 7 yılda bu denli gelişmelerinden ve büyümelerinden ötürü bizlere teşekkür ederek yakında büyük bir gelişme olacağının haberini verdi! Gelişme kişileştirmeye yönelik bir yenilik olacak! Bakalım bizi neler bekliyor!!! :D 



Bu arada Eda.Stardoll ve diğer staffların bu aralar twitterda paylaşım yapmadıklarıda gözümüzden kaçmadı. ya tahmin ettiğimiz gibi tatildeler (Eda.Stardoll kesin tatilde), ya da twitterda stafflara yönelikte bir yenilik geliyor! :)

Stardoll'e dair en yeni ve gerçek haberleri ilk kez bizim bloğumuz aracılığı ile sizlere aktarmaya devam edeceğiz, takipte kalın! :)


Sevgilerle,
1D RADYO BULUŞMASI!

1D RADYO BULUŞMASI!

Merhaba sevgili 1D RADYO ve stardoll magazine tutkunları!

1D RADYO ve Two Ways Show sunucuları Burak Kaya & Kıvanç Erdoğan ve radyo dinleyenleri 25 Mayıs tarihinde Cevahir AlışVeriş Merkezinde, Starbucks'ta bir buluşma gerçekleştirdiler! 
Maalesef ben bu harika buluşmaya katılamadım ve çok şey kaçırdığımı anladım; paylaşılan yorum ve fotoğraflara baktığımda ne kadar çok eğlenceli bir buluşma olduğunu anladım :)
1D RADYO buluşmasından kareler;

Fotoğraf: #1DRADYO buluşmasından :)

Fotoğraf: #1DRADYO buluşmasından :)Fotoğraf: #1DRADYO buluşmacı

Fotoğraflar çekinilmiş, sohbetler edilmiş, kahveler içilmiş.. Anlayacağınız buluşma harika geçmiş! :) Benim gibi gidemeyen herkesin tek tesellisi 'bir daha ki sefere artık' Umarız en kısa sürede bir buluşma daha tertip edilir. :D

Biz İstanbul'da yaşamıyoruz, bu harika ekiple görüşemiyoruz diye asla üzülmeyin!! :) Çünkü Burak Kaya bu yaz en çok seveninin olduğu illeri tek tek gezecek ve sizlerle buluşacak!

Geçelim 1D RADYO'ya dair diğer haberlerimize;

YAYINLARIN YENİ FAVORİ KONUĞU İLKER HÜSMEN!  


İlker Hüsmen geçen hafta yayına konuk olmuştu ve konuk olduğu günden sonra radyo dinleyicileri tarafından çokça taleple bir kez daha, bir kez daha.. yayına konuk oldu ve dahil olduğu tüm yayınlarda keyifli zamanlar geçirdi, geçittirdi :-) ve ilerleyen günlerde yeniden konuk olması yine istenir bence :D

MERİÇ İZGİ KONUK OLDU ve BİR NAVY BİLET KAZANDI!


23 Mayıs tarihinde Burak Kaya ve Kıvanç Erdoğan'ın ortak sunumu ile hazırlanan Two Ways Show radyo yayınına konuk olan Meriç İzgi yayın sırasında 1D RADYO'nun Rihanna konserine göndereceği şanslı ismide açıkladı! O şanslı isim Serra Edis oldu! :)

( Meriç İzgi twitterda son olarak paylaştığı yukarıda ki fotoğrafıyla acaba kimlere gönderme yapmış olabilir sizce? ;) )

YENİ SAÇI İLE BURAK KAYA!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Kaya saçlarını kestirdi ve takipçileri tarafından Liam'a benzetildi! :)
Sizcede Benzemiş mi?

1D RADYO TT LİSTESİNDE!

1D RADYO bir kez daha twitterda tt listesine girdi! 26 Mayıs'ta tagi ile tt listesine giren 1D RADYO'nun konuğu İker Hüsmen idi! :D

Yazımda isi geçen tüm arkadaşlarımızın twitter hesaplarını sizlerle paylaşarak yazımı sonlandırmak istiyorum:

1D RADYO: @1DRADYO
BURAK KAYA: @BurakKayaTr
KIVANÇ ERDOĞAN: @KivancErdogan
İLKER HÜSMEN: @LHsmen
MERİÇ İZGİ: @Mericİzgi

1D RADYO HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00'da woisio.com/1dradyo'da! :)

Takipte Kalın! :)

Sevgilerle,

Stardoll Magazine Turkey | Karne Hediyesi!

Merhaba sevgili stardoll magazine tutkunları!

Malum yılsonu tatili için geri sayım başladı! Stardoll Magazine Turkey ve STARDOLL-LİFE ekibi olarak hiç boş dururmuyuz biz, tabii ki hayır :-) Her sene olduğu gibi Siz değerli takipçilerimize özel, bol ve değerli ödüller barındıran yarışmamızı başlatıyoruz!! :)


Yarışmamız yine çok basit, ödüllerimiz yine çok büyük olacak! :)

Yarışmamıza katılmak için;

Facebook Sayfamızı Beğenin: STARDOLL-LİFE
Twitterda Bizi Takip Edin: @KerimmAskerr 
Bloğumuzu Takibe Alın: FOLLOW
ve son olarak
Kullanıcı Adınızı, Twitter ve Facebook Hesaplarınızı Yorum Olarak Yazın! :)


Gelelim ödüllere!! :)

Ödüllerimiz STARDOLL-LİFE ekibince hazırlanan paketlerimizin içerisinde sürpriz olarak saklı kalacak! Ta ki yarışmamız sona erene kadar :) Fakat ödüllerimizin neler olacağını söyleyebilirim: Tasarım Saçlar! Tasarım Lensler! Tasarım Takılar! ve LE, ANTIDOTE, HOTBUY'S Mağazalarından Değerli Kıyafetler!! :)

Ödüllerimizi 10 şanslı katılımcı kazanacak ve yarışmamız 15 Haziran tarihinde son bulacak! UNUTMAYIN YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN YUKARIDA YAZAN GEREKSİNİMLERİ YERİNE GETİRMENİZ GEREKMEKTEDİR! ;)

BOL ŞANS! :)


Sevgilerle,
STARDOLL-LİFE & STARDOLL MAGAZİNE EKİBİ

Callie.Stardoll Geldi! Eda.Stardoll, Dora.Stardoll ve Öykü Peksel Gitti!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bildiğiniz üzre stardoll'ün baş editörü Callie.Stardoll uzun bir zamandır ne starblogda nede instagramda paylaşım yapmıyordu. Sanırım tatile çıkmıştı ve ya çok yoğundu :) Fakat, öncelikle starblogda yeni bir yazı ve ardından instagramda paylaştığı resim ile tekrar geri döndü!



Şimdide Eda.Stardoll'den haber yok! 

Eda.Stardoll hergün hesabına giriyor olarak görünüyor fakat 19 Mayıs gününde başlatıığı bloggerlık yarışmasının ve diğer yarışmaların kazananları hala açıklamadı ve 19 Mayıstan bu yana starblogda da yazmadı. Acaba yaz aylarında olacak yoğunluktan dolayı şimdiden kısa bir tatile çıkmış olabilir mi?

vee Öykü Peksel!

Öykü Peksel'de en son 1 ay önce stardolle giriş yapmış, son yazısını 2 ay önce yayınlamış. Stardoll'den ayrılmış olabilir mi sizce? Bunu hiç istemeyiz :/ Umarım ayrılmamıştır ve yaz aylarında yeni projeleri ile bizleri mutlu eder! :)

Dora.Stardoll?

Dora.Stardoll Hırvatistan'lı üyelerin editörü idi. Fakat hesabı kapatıldı ve hr_star klübü callie.stardoll'ün yönetimine geçti! Bu duruma çok üzülen Hırvat üyeler klüp aracılığı ile Dora.Stardoll'ün hesabının neden kapatıldığını öğrenmeye çalışıyorlar.


Sevgilerle,

Sessiz Eller 3. Bölüm Çok Yakında!!

Merhaba sevgili Sessiz Eller ve stardoll magazine tutkunları!

Çok sevdiğimiz Sessiz Eller dizisinin 3. bölümünün yayınlanmasına artık çok az bir zaman kaldı!!
Burak Can twitterda yeni bölümün önümüzde ki hafta içerisinde yayınlanacağını bildiren bir tweet attı! :) ve bugün 3. bölüme ait yeni bir fragman yayınlandı!

Sessiz Eller 3.Bölüm-2.Fragman


Framgmandan da anlaşıldığı üzre yine sürükleyici bir bölüm bizleri bekliyor! ve diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor (Furkan Şen)

Dizinin oyuncularından Alina Boz çekim için bir araya geldikleri 19 Mayıs tarihinde keek hesabından Sessiz Eller'iz videosunu paylaşmıştı. Buraya Tıklayarak izleyebilirsiniz. :)

Takipte kalın!

Sevgilerle,
Billboard Music Awards 2013 - Blue Carpet!!

Billboard Music Awards 2013 - Blue Carpet!!

Merhaba sevgili billboard ve stardoll magazine tutkunları!

20 Mayısta yine her zaman ki ihtişamı ile sahiplerini bulan billboard müzik ödülleri bu senede mavi halısı ile dünya starlarını kıyafetleriyle de yarıştırdı! İşte mavi halıdan görüntüler:

Check Out All The Pics From 2013 Billboard Music Awards!

Selena Gomez 


Emmy Rossum.
Emmy Rossum.

Hayden Panettiere put on her biggest smile.
Hayden Panettiere 

Swedish pop duo Icona Pop.


Icona Pop

Jennifer Lopez showed off almost too much wearing this very low cut dress.


Jennifer Lopez 

Jenny McCarthy.


Jenny McCarthy

Ariana Grande was adorable.


Ariana Grande

Kelly Rowland knows how to flaunt her curves.


Kelly Rowland

Taylor Swift, one of the award show's biggest winners.


Taylor Swift

New parents Amber Rose and Wiz Khalifa.


Amber Rose ve Wiz Khalifa

Miley Cyrus.


Miley Cyrus


Kesha - you should cover up just a little. Lucky you it wasn't windy at the red carpet.


Kesha

Rapper Nicki Minaj looked kinda scared...


Nicki Minaj

Flawless Audrina Patridge.


Audrina Patridge

Carly Rae Jepsen won several awards.


Carly Rae Jepsen

Avril Lavigne and fiancé Chad Kroeger.


Avril Lavigne ve Chad Kroeger

Chris Brown didn't feel like smiling.


Chris Brown 

Dj David Guetta and his wife.


David Guetta ve eşi

Psy attends almost all awards shows these days.

PSY

Bana göre mavi halıya damgasını vuran isim Kesha oldu! :)
Sizin yorumlarınız nelerdir?

Takipte kalın:

twitter.com/kerimmaskerr & twitter.com/stardoll_life

Sevgilerle,
KERİM

(resimler poshy24.com)

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?