İki Yumurta Filmi Yayınlandı!!!!

Merhaba sevgili stardoll magazine, İki Yumurta tutkunları!

Beklediğimiz ve izledikten sonra beklediğimize değdiğini gördüğümüz İki Yumurta filmi yayınlandı!!! Kesinlike izlemelisiniz, izledikten sonra sizlerde benimle aynı düşüncenin içerisine gireceksiniz!! :) Filmi izledikten sonra twitterda #ikiyumurta tagi ile görüşlerinizi bildiren tweetler atmayı sakın unutmayın! İşte harika İki Yumurta filmi;


İki Yumurta Film Konusu;

-İstanbul'a üniversite okumak için gelen Süleyman ve Doruk. Bir yandan yepyeni bir hayata adım atmaya çalışırken,bir yandan birbirini tanımayan iki genç öğrencinin telaşla ev araması. Emlakçı Hüseyin her ikisinden de 3 aylık kirayı peşin alarak ev sahibine teslim etmeden yurt dışına kaçmıştır. Okulun ilk günü aynı evde karşı karşıya gelen Süleyman ve Doruk ne yapacağını bilemez. Yakın süre içerisinde yakın arkadaş olmaya başlayan Süleyman ve Doruk'un eğlenceli yaşamlarını konu alan bir komedi filmi.

Oyuncular;

Burak Can,Doruk Özdemir,Elif Güngör,Mine Tanrıcan,Buket Doğan,Mustafa Toklucu,Erhan Özdemir,Metin Duman ve Aliye Engin..

Yönetmenler;

Burak Can, Doruk Özdemir


Burak Can Twitter: twitter.com/burakcaan
Doruk Özdemir Twitter: twitter.com/DoruukOzdemir
Youtube Channel: www.youtube.com/dorukburaktv



Sevgilerle,

Cumartesi Gecelerimiz İKİ YUMURTA İle Şenlendi!!!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve İki Yumurta tutkunları!


ÖNCELİKLE DORUK ÖZDEMİR'E TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETEREK YAZIMA BAŞLIYORUM; 

Etrafınızda şu son iki haftadır, cumartesi gecelerini bekleyen, cumartesi gecesi gelince eğlencenin dibine vuran insanlar görüyorsunuzdur, onlar biziz!! :) yani İki Yumurta dinleyicileri!;


Dün gece yine eğlenceyi İki Yumurta sayesinde tam anlamıyla yaşadık! 2 saatlik yayın sırasında güldük, eğlendik, yapmak isteyipte yapamadıklarımızı ve sevdiğimiz kitap 'repliklerini' paylaştık, saat başı, hatta yarım saatte bir tt listesine girip, giremeyişimizi kontrol ettik (Çığlık4 bile girdi biz giremedik) yayının olmazsa olmazlarından olan iki yumurta 'konu başlıklı fotoğraflar' da paylaştık tabii. :) ve son olarak Burak Can'ın 'sayıyla değil rakamla...' demesiyle, Doruk Özdemir'in de küçük yardımı ile 'sayıyla değil rakamla' diye onlarca tweet geldi bu konu. :)) Daha çook şeyler oldu bu süper ötesi yayında!! ama tabii ben yine dinlemeyenlere inat herşeyi anlatmıyorum, dinleyen şanslı arkadaşlarımız gece gece gülmekten yerlere düştü onuda biliyorum. (kendimden) Ama yine de dinleyemeyen, aşırı derecede şanssız arkadaşlarımızada bi kıyak geçiyim ve #ikiyumurta tagi altında atılan tweetleri kontrol etmelerini öneriyim. ;) ve fotoğraflara geçelim artık;


(halayda mı çehmiyahh!)



(yayını dinleyenler anladı! :)
No:34'e sevgiler!)


(en anlamlı kitap 'repliği')

Yine!! :)  

Yalnız her yerde!

'in kopmadan önce ki son hali! :)


Bi an o yurtta misafir olmak istediğim doğrudur! :)

Şimdilik bu kadar yeter, daha fazla resim görmek için #ikiyumurta tagi ile atılan tweetleri inceleyin! :) Bu arada manken olan Barbara, sezen Aksu ve Nihat Doğan'da bu keyifli yayındaydı!!! :D twittera koşun!!! :)))


Bu sefer gerçekten bitiriyorum yazımı :))) ama en son olarak yayının sonunda da çalan bu şarkılar karışımınıda paylaşmadan edemeyecektim;


İki Yumurtacılar!! yine bu haftada birbirimizi takip edip, tanışıyoruz!;


Sevgilerle,

Kombin Önerisi :)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

  Yeni yazarınız olarak ilk paylaşımım :) neler paylaşsam diye düşünürken aklıma kombin önerisi geldi :) Umarım beğenirsiniz :)



Ceket/BonjuorPızou: 9 sd
Badi/BonjuorPızou: 50 sc
Pantolon/BonjuorPızou: 100 sc
Ayakkabı/Nelly: 11sd

Güle Güle Kullanın :)

Selena Gomez - Come And Get It

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!




Yazının içeriğine girmeden önce biraz önce bitirdiğim Selena Gomez çalışmasını sizlerle paylaşmak istedim (: Selena'nın bu fotoğrafı en beğendiğim photoshoot lardan biri olan TeenVogue çekimlerinden ^^ Umarım beğenirsiniz ^^

Merhaba arkadaşlar (: Bildiğiniz gibi Selena Gomez müziğe 1 yıl kadar ara vermişti. Ama artık ara bitti. Şimdi ise Selena, geçenlerde internete sızan yeni şarkısı "Rule The World" ( resmi olmadığı için paylaşmıyoruz) 'den sonra 8 Nisan'da  itunes'da satışa çıkacak olan şarkısı Come and Get It ile geri dönüyor. Single kapağı çok hoş ve değişik görünüyor. 




Biraz araştırdım ve birçok kişinin single kapağını Kiss & Tell albüm kapağına benzettiğini gördüm. Bencede benziyor, ama sadece poz olarak. Kiss&Tell'in kapağı daha bir " Ben gencim ve çılgınım" havasında. Ama yeni kapağımız daha farklı, sonuçta Selena'da büyüyor. Ben merakla bekliyorum (:



Hollywood Records 'da bizi heycanda bırakmayıp singleın çıkış tarihini bizlerle twitterdan paylaşmış (: Bizede 8 Nisan'a kadar beklemek kalıyor. 



Okuduğunuz için teşekkürler (: Herkese iyi haftasonları ^^
-Betül

Sessiz Eller 2. Bölüm - 1. Fragman Yayınlandı!

Merhaba sevgili stardoll magazine Sessiz Eller tutkunları!


Merak içerisinde beklediğimiz Sessiz Eller dizisinin 2. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı!!!


Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte 2. bölümü bekleyiş heyecanımız kat ve kat arttı! ve 2. bölüm için artık geri sayım başladı! Sessiz Eller dizisinin 2. bölümü Nisan ayı içerisinde izleyiciyle (yani bizlerle :D) buluşacak ve hasret bitecek! youtube.com/dorukburaktv adresini takipte kalın!! ;) Ayrıca bir bilgi daha; 

Fotoğraf: 1 Nisan tarihinde kahkahalarla güleceğiniz bir komedi filmi geliyor! Filmin tanıtımını izlemek isteyenler ; " http://youtu.be/qXzCMqXFD8k " adresinden izleyebilirler. 
İki Yumurta adını taşıyan filmin konusu ise ;

İstanbul'a üniversite okumak için gelen Süleyman ve Doruk. Bir yandan yepyeni bir hayata adım atmaya çalışırken,bir yandan birbirini tanımayan iki genç öğrencinin telaşla ev araması. Emlakçı Hüseyin her ikisinden de 3 aylık kirayı peşin alarak ev sahibine teslim etmeden yurt dışına kaçmıştır. Okulun ilk günü aynı evde karşı karşıya gelen Süleyman ve Doruk ne yapacağını bilemez. Yakın süre içerisinde yakın arkadaş olmaya başlayan Süleyman ve Doruk'un eğlenceli yaşamlarını konu alan bir komedi filmi.

Yine Burak Can ve Doruk Özdemir yapımcılığında İki Yumurta kısa filmide 1. Nisan tarihinde, gün içerisinde youtube.com/dorukburaktv 'de yayınlanacak! Filmin fragmanını hala izleyemeyenler youtube.com/dorukburaktv adresinden izleyebilirler.

Son bir hatırlatma daha;


Cumartesi gecelerimizin yeni vazgeçilmezi olan Burak Can ve Doruk özdemir'in keyifli sunumu ile İki Yumurta radyo programını dinlemek isteyenler (kesinlikle dinlemelisiniz!) saat tam 23:00'da burakdoruk.caster.fm adresinden dinleyebilirler! Kesinlikle eğlenceli bir yayın olacak bence, kaçırmayın, pişman olmayın ;)

Doruk Özdemir Twitter: https://twitter.com/DoruukOzdemir
Burak Can Twitter: https://twitter.com/burakcaan
İki Yumurta Twitter: https://twitter.com/ikiyumurtaradyo


Sevgilerle,
/ 

2013'ün Profesyonel Star Blog Yazarları Seçildi

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Star Blog tutkunları!


Stardoll Türkiye'nin star blogunda 2013 yılı boyunca yazarlık yapacak 'şanslı' isimler yapılan yarışma ile seçildi.

2013'ÜN BLOGGERLERİ

Çoğu stardoll kullanıcısının hayali, hedefidir star blog da yazar olabilmek, star blog yazarı olabilmek geçtiğimiz yıllara nazaran son iki yılda daha da kolaylaştı bence. Nedeni 'profesyonel yazarlar aranıyor!' başlığı altında bir yarışma ile tüm isteyenlerin güvendikleri yazılarını stardoll ekibine göndere bilmeleri oldu. Geçen sene başlayan bu arayışta biliyorsunuz ki bende kazananlar arasında olup stardoll'ün ilk profesyonel blog yazarlarından biri olmuştum. Fakat bu sene benim gözüme çarpan bir şey oldu. Sanki bu yıl yarışmaya katıla bilmek için tek kural süperstarlık statüsünde olmakmış gibi geldi bana. Bunun nedenide çok açık, kazanan 5 'şanslı' kullanıcıyı ziyaret ederseniz sizlerde kendilerine ait, hali hazırda yazdıkları bir blogları olmadığını göreceksiniz. (varsada biz göremiyoruz, kendilerine ait blogları varsa özür dileyerek yazıma devam ediyorum.) Ayrıca stardoll'de ki 'blog' yazılarınıda incelerseniz (tabii hemen star blog yazarı havasına girip bloglarını gizlemeyenlerin :D) göreceksiniz ki ortada profesyonellikle ilgili bir şey yok!. Sözün özü bana göre bu yıl ki blogger seçimi olmamış, ama kazanan kullanıcıların hangi yazıları ile katıldıklarını neticeler sonucu şuan göremediğimiz için onlarında haklarını yemeyelim ve başarılarının devamının daim olmasını dileyelim! :) İşte 2013'ün Bloggerları;












Bunlar benim kendi görüşlerim ve bildiğiniz üzre gayet açık görüşlülük ve düşünce özgürlüğümüzün olduğu Türkiye'mizde yaşamaktayız! Bunu belirtmek zorunda değilim fakat bazı çıkarcı şahısların yazımı alıp tamamen başka yerlere çekeceklerini biliyorum. ama dediğim gibi tamamen özgürüm ;)


23.03.2013 COVERGIRL SherY_DuFF

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Blogumuzun bu hafta ki Covergirl talihlisi SherY_DuFF oluyor!!!


23.03.2013 COVERGIRL SherY_DuFF

30.03.2013 COVERGIRL sacide_queen

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Blogumuzun bu hafta ki Covergirl talihlisi sacide_queen oluyor!!!



visit: http://www.stardoll.com/member/sacide_quuen



twitter.com/kerimmaskerr & twitter.com/stardoll_life


Sevgilerle,

Justin Bieber Müziğe Ara Mı Veriyor??

                       Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!  




Küçük yaşta şöhreti yakalayan Justin Bieber, artık 19 yaşında bir delikanlı.Yaptığı hareketler ve açıklamaları ile henüz çok genç olduğunu sık sık hissettiren Bieber, cesur girişimlerine devam ediyor.Kendinden yaşça büyük meslektaşlarına rağmen genç yaşta şöhrete kavuşan Justin Bieber'ın son açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.


Son zamanlarda yaşadıklarıyla eleştirilerin odağı haline gelen Kanadalı genç şarkıcı Bieber, US Weekly dergisine verdiği röportajda hayatına yön vermeye çalıştığını ve müziğe ara verebileceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarada Londra'daki konserine geç çıkması, bazı konserlerini iptal etmesi ve en son ABD'de komşusuna saldırdığı iddiası medyada sıkça yer alan Bieber sessizliğini şu şekilde bozdu; ''Benim kötü bir insan olduğumu düşünenler var. Herkese iyi bir örnek olmak istiyorum ama bazı insanlar benim başarısız olmamı istiyor. Gencim ve hatalar yapabilirim. Yaşadıklarım büyümemin bir parçası.''

Her yaptığıyla magazin gündemini meşgül etmeyi başaran Justin Bieber'ın müzik kariyeri ile ilgili tam olarak ne yapacağı önümüzdeki dönemlerde belli olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz??
                                                                                                                                                                                                                                             

                                                      Kaynak=Msn Magazin

                                                      SEVGİLERLE, rock_lideri 

                                                                                                    


Facebook'ta Mesaj Göndermek Paralanıyor!!

                                      Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDEN FACEBOOK MESAJ GÖNDERMEK ARTIK PARALI!!!

Nasıl ? sorularını duyuyor gibiyim...

Facebook yeni uygulama getirdi.Arkadaş listende olmayan kişilere mesaj atarsan artık 1 dolar yani 1.84 tl alınıyor..Ve bunun için de kredi kartı gerekiyor

Bilmeyenler için anlatalım;
Siz arkadaş listenizde kayıtlı olmayan kişiye bir mesaj gönderdiniz de GÖNDER tuşu yerine 1,84 TL TRY ödeyerek Gelen Kutusuna gönder diyip gönderiyorsunuz.
=====================)


O tuşa bastığınızdan sonra ise şu Alttaki resim geliyor. Tabi Şimdi Öde tuşuna basarsanız kredi kartı numaranızı giriyorsunuz Kredi kartınızdan 1,84 Tl alıyorlar.


Unutmayın: Arkadaş listenizde OLMAYAN kişiler için geçerlidir

Bir çok kişi bundan şikayetçi
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

                                                                         Yazı,resim Hazırlayan
                                                                           rock_lideri




Rihanna Diamonds Cover By Meriç İzgi (1DRADYO)

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Meriç İzgi tutkunları!

27 Mart Çarşamda günü Burak Kaya'nın sunumu ile Akşamcı Show radyo yayınına konuk olan Meriç İzgi, yayın sırasında Rihanna'dan Diamonds şarkısını seslendirdi!

Burak Kaya ile Akşamcı Show!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve 1D Radyo, Akşamcı Show ve Burak Kaya tutkunları!

Yaptığı işte başarılı ve bir o kadarda sevilen, 1D Radyo ve Akşamcı Show'un sunucusu Burak Kaya, bugün ki Akşamcı Show yayınında Ege Tanman ve Meriç İzgi'yi ağırlayacak! :)


İlk olarak Saat 18:00'da Meriç İzginin konuk olacağı Akşamcı Show dinlenme rekorları kıracak gibi görünüyor, öyle ki Burak Kaya @1DRADYO'da haberi duyurunca twitterda adeta tweet yağmuru başladı! :) Unutmadan, Meriç İzgi yayın sırasında 2 şarkı seslendirecek! Burak Kaya'nın da dediği gibi 'bu yayın kaçmaz!' kesinlikle dinlemenizi öneriyorum.


Meriç İzgi'nin ardından saat tam 19:00'da Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen genç oyuncusu Ege Tanman'ı da ağırlayacak olan Akşamcı Show dediğim gibi kaçırılmaması gereken bir yayın olacak!

Radyo Yayınına Ulaşmak İçin: http://onedirection.caster.fm/

Burak Kaya Twitter: https://twitter.com/BurakkayaTr

1D Radyo Twitter: https://twitter.com/1DRADYO

bir dinleyiciden gelen resim


Sevgilerle,
Burak Can - Yeni Rocco Mancınık Reklamında!!

Burak Can - Yeni Rocco Mancınık Reklamında!!

Merhaba sevgili stardoll magazine, Burak Can ve Rocco Mancınık tutkunları!

Geçtiğimiz haftalarda Burak Can sayesinde blogumuzda duyurduğumuz yeni 'Rocco Mancınık' reklamı yayınlandı!! 



Yeni reklam filminin yayınlanmasıyla özellikle twitter üzerinden Burak Can'a beğeni tweetleri yağmaya başlarken ve tweet yağmuru hala sürerken, Burak Can reklam filmini youtube.com/burakcanofficial aracılığı ile youtube.com'da da yayınlayarak reklamın internet üzerinden de izlene bilinmesine olanak sağladı! :) Rocco Mancınık için aslında yayına bir kaç yeni reklam girdi fakat biz şimdilik sadece Burak Can'ın yer aldığı reklamı sizlerle paylaşalım;

Burak Can - Rocco Mancınık (tıkla)

(Şimdilik sadece youtube.com/burakcanofficial 'dan izleyebilirsiniz, yarın akşam blogumuzdan da izleyebileceksiniz!)

Bu arada blogumuzun köşe yazarlarından sevgili arkadaşımız Hazal, Burak Can ile reklam filmi için bir röpörtaj gerçekleştirdi, işte o röpörtaj!;



Hazal: İlk olarak reklamlar yayınlandığında kısa gözüksede bazen çekimleri uzun sürebiliyor.Rocco reklamı ne kadar sürdü?
Burak Can : O akşam gösterimin olması nedeniyle Rocco reklamı setine gitmek için 23.00'da toplandık.Sete gidene kadar saat 00.30 oldu.Hazırlanıp çekime başlamamız ise 02.00'a doğruydu.Çekime başladık.19 saniyelik reklam ne kadar sürebilir ki diye düşünenler oluyor.Ertesi sabah 13.00 sularında eve uykusuzluktan gözlerim şişmiş halde geldiğimi hatırlıyorum.

Hazal: Reklamdaki oyuncularla çabuk anlaşabiliyor musun ?
Burak Can: Çok uzun saatler birlikte çalışıyorsun.Bu yüzden ister istemez insanlarla yakın oluyorsun.Rocco reklamında Nihan ve İlker arkadaşlarımla rol aldım.Daha buluştuğumuz andan beri aramızda eğlenceli bir bağ oluştu.Yönetmenimiz Serter Tırmık ta araya katılınca her şey daha eğlenceli ve güzel oldu :) Setin eğlencesi sayesinde saatler hızlı geçti. Rocco 2013 yılında ki ilk projem ve ilk projemden bu kadar iyi,güzel mesajlar almam beni çok mutlu etti :)

Hazal : Cevapların için çok teşekkür ederim.Reklam uykusuz kalmana değmiş gibi görünüyor.Sıcakkanlı olmanın avantajları bu olsa gerek :)
Burak Can : Çok teşekkür ederim :)

Evet arkadaşlar Burak diğer oyuncular gibi tanınınca hemen değişen biri olmadığı,sıcakkanlı ve anlayışlı olduğu için çok şanslıyız..


Hazal'ın yazısının devamı için http://www.dreamerpinkpanther.blogspot.com adresini kesinlikle ziyaret edin!

Rocco Mancınık setinden

Hazal Twiter: https://twitter.com/MHazall95

twitter.com/kerimmaskerr & twitter.com/stardoll_life

Sevgilerle,
KERİM
Mira Grubu İle Röpörajımız!

Mira Grubu İle Röpörajımız!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve MİRA tutkunları!

Merhaba! :)

Öncelikle röpörtaj teklifimi kabul ettiğiniz için size gerçekten çok teşekkür ederim!

Şuan 'dün gece' şarkınızı dinliyorum! ve çok beğeniyorum tabii ki. (tüm şarkılarınız gibi) :)


İlk olarak grup üyelerini tanımak isterim?

Miray Kurtuluş: Mira iki kişilik bir grup. Tan ve benden oluşuyor. Ben Mira'da şarkı söylüyorum. Tan'la birlikte şarkıları yazıyorum
Tan Tunçağ: Ben şarkıları düzenliyorum. Sahnede de bas gitar çalıyorum. Mira iki kişilik bir grup olsa da sahnede sayımız artıyor. Bize davulda Ulaş Özbiçer ve Arda Erboz eşlik ediyor.


Ayda Kahvaltı şarkısına çekmiş olduğunuz klip, bence tam sizin tarzınıza uygun bir klip olmuş! Klip kimin fikriydi, nasıl tepkiler aldınız çevrenizden?

Tan: Klip üzerine çok çalıştık. Klip Milo adındaki bilgisayarlı bir kamera sistemi ile çekildi. Hazırlığından çekimine, montajına kadar her aşamasını birlikte yaptık.

Miray: 3D tasarımlar ve animasyonlar ise tamamen Tan'a ait. Tan'ın 4-5 ayını aldı. Klip bittiğinde üzerimizden çok büyük bir yük kalktı. Güzel tepkiler aldık. Olumlu tepkiler de bizi mutlu etti tabi ki.


Mira'dan yeni bir klip, proje, etkinlik gelecek mi ilerleyen zamanlarda?

Miray: Şu anda en yakın etkinlik 19 Mayıs'taki Chill Out Festival. Festivalde çalmak için sabırsızlanıyoruz.

Tan: Klip üzerine hala düşünüyoruz. Kendimizi tekrar hazır hissettiğimizde çekeceğiz.


App Store uygulamanıza özel olarak 'dün gece' şarkınızı yayınladınız, yeni sürprizler olacak mı?

Miray: "Mira the band" uygulaması içinde kendi dinlediğimiz grupları, müzikal keşiflerimizi paylaştığımız bir bölüm var. Bu bölümü sık sık güncelliyoruz. Bunun dışında ilerde, ilk albümden ve ikinci albümden şarkılara yaptığımız remiksleri de paylaşacağız. 

Tan: Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz:  https://itunes.apple.com/us/app/mira-the-band/id601440424?mt=8

Şimdilik heyecandan aklıma bu sorular geldi, Mira grubunu çok seviyorum! :D 

İletişim Bilgileri;
Mira İnternet Sitesi: http://www.mira-muzik.com

*


Sevgilerle,

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?