Stardoll Life & Magazine Turkey Yeni Etkinlikler!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

STARDOLL-LİFE ve Stardoll Magazine Turkey ekipleri olarak siz değerli üyelerimiz için bu senede birbirinden keyifli ve bir o kadarda kazançlı etkinlikler hazırlamaya hız kesmeden devam ediyoruz!
Dilerseniz hemen o yeni etkinliklere bir göz atalım;

3. Stardoll Magazine Altın Yıldız Ödülleri

Bu yıl 3. düzenlenecek olan Stardoll Magazine Altın Yıldız Ödülleri, stardoll'ün taktire şayan üyelerini sizlerin ve jürimizin oyları ile birlikte belirleyip bu senede ödüllendirmeyi hedefliyor.
Stardoll Magazine Turkey Altın Yıldız Ödülleri çok yakında, 3. kez sahiplerini bulacak.
Takipte Kalın! :)

Miss Stardoll-Life Turkey

Miss Stardoll World maratonu blogumuzda Miss Stardoll Turkey etkinliğimiz ile MSW finalinin hemen ardından artık blogumuzda devam edecek ve sadece gerçekten hak eden kullanıcılar ödüllendirilecek!
Çeyrek Final heyecanı 10 Kasım'da başlayacak olan #MST kıyasıya, dostça bir rekabetle sürecek! Eğer sizde Miss Stardoll Turkey'de yer almak ve finale kadar yükselmek isterseniz ilk adım olarak twitterda #MST etiketi ile süslediğiniz me-doll'ünüzün resmini @SdMagazineTr hesabımıza yollayın ve 10 Kasım Çeyrek Final gününü bekleyin! 

Stardoll Magazine Turkey Dergisi

Geçmişte stardoll'de bir ilk olarak başlattığımız internet dergisi etkinliğimiz tekrar yayın dönemine girmek için gün sayıyor!
İçerisinde bir çok sürpriz ve ödüller barındıracak olan dergimizin hazırlıkları tam sürat devam ediyor. Bekleyin!! ;)
Eğer sizlerde projelerimiz kapsamında bizlerle birlikte çalışmak isterseniz, twitterda @kerimmaskerr hesabım aracılığı ile kesinlikle bana ulaşın! :)


STARDOLL-LİFE & MAGAZİNE TURKEY 'i TAKİPTE KALIN!

Sevgilerle, RockinCreyzi

2 yorum

Stardoll Magazine Altın Yıldız Ödülleri ne zaman başlayacak :) ?
katılmak istiyorum başladığında stardoll life da duyurursanız katılma şansı bulurum :)
tabii siz düzenliyorsanız :)
birde ss ler ve normal üyeler aynı katogoride mi yoksa ayrı katogoride mi yarışacak onu merak ediyorum :) ben ss değilim de :D
gocer1996

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon