Farklı Olmak Fark Yaratır ;)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'un son zamanlar yaratıcılıklarıyla damga veren üyelerden bahsedelim istedim. Cidden ilk gördüğümde çok şaşırdım gerçekten mükemmel.Bunları kopyalayıp da başaramayanlara çalışmalarında başarılar diliyorum =)  İşte o üyelerden bir kaçı:






yazı/resimler:000pop
Öykü Peksel'den Stardoll By Barbie Sürprizi!

Öykü Peksel'den Stardoll By Barbie Sürprizi!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Öykü Peksel'den Stardoll by Barbie Sürprizi

Öykü Peksel'den Stardoll by Barbie Sürprizi

Öykü'den sizlere süper bir sürpriz daha!!!!  


1) Sürprizin detayları yarın saat 18:00'de Öykü'nün köşesi Facebook sayfasında yayınlanacak. Sayfayı buradan like edin.


2) 27 Eylül Cumartesi Öykü'nün paylaştığı iletiyi like edip, kendi Facebook'unda paylaşıp, iletinin altına bir yorum yapmalısın.


3) Daha sonra yaptığın yorumun tam saatini yazarak buradan bizimle paylaşmalısın.



Bu yarışmayı kazanan şanslı kişi muhteşem bir Stardoll By Barbie Fallen Angel bebeğine sahip olacak!!!!

 @OykuStardoll

Stardoll Ofisi!!! #İlkBizde

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 Sizlerde benim gibi hep stardol'ün gerçek ofisini merak etmişsinizdir tahminen :) Callie.Stardoll dün eski ofislerinden ayrılacaklarını ve bu pembe ofiste çok güzel anılarının olduğunu söyleyerek bu fotoğrafı paylaştı!

Sizcede çok ama çok şirin bir ofis değil mi? :3 Acaba Eda.Stardoll hangi masadan bizlere harika projeler hazırlıyordu :) Umarım Callie.Stardoll yeni taşınacakları ofiside bizlerle paylaşır!!!

 Sevgilerle,

Party'n Love Dergisinin Benimle Yaptığı Röpörtaj!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları! 

1 Ekim tarihinde çıkacak olan Party'n Love Dergisi ilk röpörtajlarını benimle yaptılar! İşte o harika röpörtaj;

Umarım Party'n Love Dergisi Bol Okuyucu ve Bol Olumlu Yorumlar Alır! :) 

Sevgilerle,

Haftanın İN ve OUT Olan İsimleri!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

 Genç editörünüz yani ben sizler için stardoll'de ki gelişmeleri, kullanıcıları ve yaşanan olayları takip etmeye ve sizlere olan biteni bildirmeye devam ediyorum!


Bu haftanın İN ve OUT olan isimlerini merak ediyormusunuz?
Öyleyse sizleri daha fazla merak içerisinde bırakmayayım ve hemen haftanın İN ve OUT'larını açıklayayım :)
 




Türkiye'nin en sevilen genç yeteneklerin harika dizisi Gül Kurusu harika bölümleri ve birbirinden değerli oyuncu kadrosu ile tüm izleyicilerinden olumlu yorumlar alarak haftanın İN olan dizisi oluyor!

 
Stardoll Türkiye ekibi çok başarılı bir ekip bence, ahh birde yazım hataları olmasa süper olacak fakat olmayıncada olmuyor işte. Peki sizde bizlere gelen mesajların saatlerinde ki hataları fark ettiniz mi? Stardoll genel hatalarından ötürü bu hafta yine OUT oluyor malesef. Umalım ki bu hatalar en kısa sürede düzeltilsin...
 
 
 
ve Lady Gaga!!! Lady Gaga dünyanın gelmiş geçmiş en iddialı ismi bence! Ona kilolu diyenlere inat 'evet kilo aldım fakat erkek arkadaşım beni böyle beğeniyor' demişti twitter'dan. Ardından littlemonster.com aracılığı ile tamamen kusursuz fiziğinin ön planda olduğu görüntülerini paylaşarak hayranlarından binlerce olumlu yorum aldı! ve tabiiki de listemizde İN oldu! :)
 
 
 
Aynur Aydın, Ayrılıklar Mevsimi/Better & N'olur Gitme/Stay kliplerinin teaser görüntülerini paylaşarak tüm sevenleri tarafından birbirinden güzel ve özel yorumlar aldı ve klip teaser'ları ile İN oldu!!!
 
Stardoll İN ve OUT fikri bana aittir. (TIPKI STARBLOGDA MODA, MAGAZİN, MÜZİK vs. HABERLERİ PAYLAŞMAM VE DAHA FAZLASI GİBİ) Taklitçilerim hemen işe koyulup fikrimi çalacaktır. LÜTFEN taklitçilerimden sakının! :)
Sevgilerle,

McQ Sonbahar/Kış

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Artık sonbahar geldi yavaş yavaş kış hazırlıklarına başlamamız lazım o yüzden bu sezon patlak verecek olan Military Modasına örnek bir koleksiyon paylaşmak istedim. Koleksiyon askeri kıyafetlerin yorumlanmasıyla oluşmuş. Kıyafetler tam bir İngiliz havası estirecek türden gelin hep birlikte inceleyelim =)




































yazı:000pop
resimler:Vogue Türkiye.

Aynur Aydın Turkunlarına Müjde!!!

Merhaba sevgili stardoll ve Aynur Aydın tutkunları!

Aynur Aydın, Ayrılıkla Mevsimi/Better ve N'olur Gitme/Stay şarkıları için klip çekimleri olduğunu duyurmuştu bildiğiniz gibi ve bugün ilk kez kliplerin teaser görüntülerini yayınladı!!! 1 dakikalık teaser + Aynur Aydın kalitesi gelecek olan kliplerin ne kadar harika olduklarını anlatıyor, zaten sizlerde izledikten sonra bana hak vereceksiniz :) Ben o zaman lafı daha fazla uzatmayalım ve teaser'i izleyelim;


Aynur'ummm iyi ki varsın, iyi ki harika müziklerinle bizlerin hayatlarımızı renklendiriyorsun :3 Seni çoook seviyoruz!!! Klipleri sabırsızlıkla bekliyoruz :)))

 

Sevgilerle,
STARDOLL BY BARBIE TWITTER YARIŞMASI!

STARDOLL BY BARBIE TWITTER YARIŞMASI!

Merhaba sevgili stardoll ve Stardoll By Barbie tutkunları!

Selam Canlar...
Ben ve Sevgili arkadaşım Callie siz Stardoll By Barbie bebeği olan sıkı takipçilerimiz için  için harika bir yarışma tasarladık!
Callie'nin Amerika'ya yaptığı son ziyaretinde aldığı tam 6 parça Stardoll By Barbie outfit set'i bu yarışmada seçilen 6 kullanıcımıza hediye edeceğiz! Yeeeeyyyy!!!
Yapman gerekenler:
 
 STARDOLL BY BARBIE TWITTER YARIŞMASI!
  • Stardoll By Barbie bebeğinin kendi odanda harika bir pozunu fotografla! UNUTMA! resimde kesinlikle ama kesinlikle bir insan yüzü görüntülenmemeli ve resmin Stardoll One Stop kullanıcı kurallarına uygun olmalı!     
  •  Resmi Twitter'da tweetlerken  @StardollTurkish #TurkishBarbie olarak tag'la ve bebeğinin kutusunda yeralan hediye kartının arkasındaki referans numarasını bu taglamanın ALTINA yaz.
Örneğin:
Öykü Peksel bu yarışmaya katılacak olursa; bebeğinin resmini çekip daha sonra Twitter hesabından resmi mesaj kutucuğuna ekleyip mesaj kutusunun içine ÖNCE  @StardollTurkish #TurkishBarbie  yazıp enter'a basıp alt satıra geçerek oraya da bebeğinin kutusunun içindeki hediye kartının arkasında yeralan referans numarasını yazmalı.
 
 
Çektiğiniz fotoğrafı yukarıdaki gibi Twitter'dan yolladıktan sonra aranızdan seçeceğimiz en harika 6 şanslı resmin sahibi Sevgili Callie.Stardoll'un Amerikadan getyirdiği bu harika setlerden birine sahip olacak!
 
 
Bol şanslar Stardoll tutkunları...!
 

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?